Start
Mój profil

Prezent dla młodej mamy (i taty w sumie też)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Limonene
RealDiamond

Prezent dla młodej mamy (i taty w sumie też)

Post autor: Limonene »

Dziewczyny-mamy, powiedzcie jaki prezent dla młodych rodziców z okazji narodzin dziecka? Ale nie żadne butelki czy nianie elektroniczne, to ma być prezent dla nich. Wymyśliłam na razie tylko zestaw orzechów xd czego potrzebuje mama po porodzie?
Mieszanka
Skarpeta Rakieta

Post autor: Mieszanka »

Limonene pisze: wt mar 18, 2025 2:01 pm Dziewczyny-mamy, powiedzcie jaki prezent dla młodych rodziców z okazji narodzin dziecka? Ale nie żadne butelki czy nianie elektroniczne, to ma być prezent dla nich. Wymyśliłam na razie tylko zestaw orzechów xd czego potrzebuje mama po porodzie?
Bonu na Pyszne.pl i pampersy :D wszystko inne pewnie dostaną w ilościach wiekszych niz potrzebuja
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Mieszanka pisze: wt mar 18, 2025 10:31 pm Bonu na Pyszne.pl i pampersy :D wszystko inne pewnie dostaną w ilościach wiekszych niz potrzebuja
Świeżo upieczonym rodzicom nie są potrzebne pampersy, one są dla dziecka xd ja chcę dać coś im
Lilipi
SushiRoll

Post autor: Lilipi »

To co kupowałaś tej osobie wcześniej na urodziny czy inną okazję 😉 nawet lepiej jeśli nie jest to związane z dzieckiem. Ja byłam zadowolona z zestawu kosmetyków rituals: trochę luksusu na codzień 🤣