Godzina wyłączenia kamery mi umknęła. W takim razie, moja teza jest trochę lipnaChruma pisze: ↑wt mar 11, 2025 10:30 am Zgoda,ale kamera zgasła o 7:07 (czy jakoś tak?) czyli chwilę po tym jak B.i dzieci zeszli po schodach,wyszli za furtkę.Wielki przypadek albo zaplanowane działanie.Ilość wyjazdów,przejazdów J po wsiach i okolicach też zastanawiający-może odwraca uwagę od tego co działo się wtedy na podwórku,bo nikt nie pyta co w tym czasie robili jego rodzice.
Ciekawe czy policja sprawdziła metadane z telefonu J żeby sprawdzić czy zdjęcia bałaganu były faktycznie robione wcześniej czy tylko została zmieniona data w telefonie i zrobiono je w październiku?Jeden z internautów wrzucał porównanie z monitoringu i dokładnie te same rzeczy stały na zlewie co na zdjęciach J,które podobno zrobił w kwietniu.Dziwne to parząc na całość
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherry-
MariaDolotes
- Channelka
Re: Zaginiona Beata Klimek
Przeszukiwano któreś auta,podobno nawet zabierano z posesji ale nie wiem które konkretnieMariaDolotes pisze: ↑wt mar 11, 2025 4:20 pm Godzina wyłączenia kamery mi umknęła. W takim razie, moja teza jest trochę lipnaa auto rodziców zostało przeszukane, czy tylko Janka?
Na yt był wrzucony obraz z kamery B widać krzątaninę i jak wychodzą z mieszkania.MariaDolotes pisze: ↑wt mar 11, 2025 4:20 pm Godzina wyłączenia kamery mi umknęła. W takim razie, moja teza jest trochę lipnaa auto rodziców zostało przeszukane, czy tylko Janka?
Nie mogę teraz tego znaleźć..Może zachowało się na którejś z grup,ewentualnie na początkowych filmach o jej zaginięciu (widać też migającą kuchenkę/mikrofalówkę na której zresetował się zegar po wyłączeniu prądu w sobotę-i co J tłumaczył niedawno że podłączył jakiś szrot znaleziony w DE i dlatego wywaliło korki)
- babycowboy
- Koczkodan
Nie mysz a szczur bo przez Beatę szczury były w domu
,,Tam latały,korytarze miały" i pokazywał na ściany z regipsów,tylko szczury od dołu jakby co idą,czyli od rodziców
Oni to potrafią podtrzymywać napięcie. Jestem bardzo ciekawa finału tej sprawy, szczególnie że widzę już od dłuższego czasu w sposobie w jaki mówią pewne rzeczy, jakie robią miny, jak coś komentują między słowami, że oni już sporo wiedzą. Najpewniej z powodu tego, że śledztwo trwa nie mogą pewnych rzeczy ujawniać albo ,,jeszcze" nie mogą
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
A tydzień wcześniej sąd przyznał jej opiekę nad synem.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Jan coś ucichł na Fejsie
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Czyżby rzeczywiście ciemne chmury nad Poradzem?
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
I tak rutynowo zgarnęliby ich o 6 rano?
-
Reacher8808
- Mokra Włoszka
A ktoś kto mieszka w okolicach lub pisal o zgarnięciu ich na przesłuchanie wie coś nowego ? Wrócili z przesłuchania? Widują ich i Janka w okolicy ?
Może będzie przełom w sprawie
J zamilkł i niczego na grupach nie komentuje od kilku dni więc niewiadomo co tam u raszpelkiReacher8808 pisze: ↑sob mar 15, 2025 3:49 pm A ktoś kto mieszka w okolicach lub pisal o zgarnięciu ich na przesłuchanie wie coś nowego ? Wrócili z przesłuchania? Widują ich i Janka w okolicy ?
Może będzie przełom w sprawie