Prezent na urodziny
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni-
Angelika568
- Siatkarka
Prezent na urodziny
Kolezanka ktora dopiero co poznalam, wybiera sie ze swoimi kolezankami do pubu swietowac swoje urodziny, na luzie, wypic drinka, pogadac itp (nie jako standardowe urodziny z tortem bo ogolnie urodziny ma wczesniej). Zapytala mnie czy dolaczylabym do nich, oczywiscie sie zgodzilam (nie jej kolezanek) to nowa znajomosc. I tak sie zastanawiam co powinnam jej kupic, macie moze jakies pomysly? To 27urodziny, nie wiem za bardzo co lubi bo tak naprawde widzialysmy sie dopiero kilka razy, nie chcialabym tez sie jakos rzucac z pieniedzmi bo nawet nie wiem czy ta znajomosc wytrwa tyle ile bym chciala, bo wiadomo poczatki zawsze sa fajne ale nie wiadomo co z tego dalej wyjdzie. Moze macie jakies pomysly? A moze ktoras miala podobna sytuacje co wtedy kupilyscie?
Angelika568 pisze: ↑wt mar 11, 2025 4:33 pm Kolezanka ktora dopiero co poznalam, wybiera sie ze swoimi kolezankami do pubu swietowac swoje urodziny, na luzie, wypic drinka, pogadac itp (nie jako standardowe urodziny z tortem bo ogolnie urodziny ma wczesniej). Zapytala mnie czy dolaczylabym do nich, oczywiscie sie zgodzilam (nie jej kolezanek) to nowa znajomosc. I tak sie zastanawiam co powinnam jej kupic, macie moze jakies pomysly? To 27urodziny, nie wiem za bardzo co lubi bo tak naprawde widzialysmy sie dopiero kilka razy, nie chcialabym tez sie jakos rzucac z pieniedzmi bo nawet nie wiem czy ta znajomosc wytrwa tyle ile bym chciala, bo wiadomo poczatki zawsze sa fajne ale nie wiadomo co z tego dalej wyjdzie. Moze macie jakies pomysly? A moze ktoras miala podobna sytuacje co wtedy kupilyscie?
Ja bym kupiła wino, albo kwiatka w doniczce, może jakąś filiżankę z podstawką. Coś uniwersalnego