Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Madu
Siatkarka

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Madu »

Gdzie jest ten filmiki?
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Post autor: Chruma »

Madu pisze: pt mar 07, 2025 7:55 pm Gdzie jest ten filmiki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Z fb: ,,Czy to taka nieoficjalna próba artykuł 192a osoba podejrzana przed oficjalną art.199a jako osoba oskarżona ?? badanie wariografem z artykułu 192a nie stanowi dowodu w sądzie,natomiast z art.199a już dowodem być może.
Kiedy powiedzą szach mat?"
Awatar użytkownika
babycowboy
RoyalBaby

Post autor: babycowboy »

Kalina pisze: pt mar 07, 2025 7:05 pm Zawsze myslalam, ze wariograf nie jest niczym pewnym
Bo nie jest. Na studiach wykładowca podczas omawiania tego czy wariograf jest narzędziem rzetelnym w ramach ciekawostki opowiadał nam jakie techniki mogą pomóc w oszukaniu go i nie było to nic wymagającego. Mimo to ja osobiście na wariograf bym się nie zgodziła nawet gdybym nie miała nic wspólnego ze sprawą, ze względu na to jak dużo czynników naturalnych może zakłócić wynik. Ogólnie opowiadał nam, że to jest bardziej taktyka psychologiczna, bo już po samej reakcji ludzi idzie sprawdzić czy mają coś na sumieniu czy nie i często jeżeli wynik wyjdzie negatywny to sami zaczynają na siebie sypać bo myślą, że zostali złapani.

W ogóle kto przeprowadzał te badanie? Sprawdzono w ogóle czy ten facet się do niego kwalifikuje? Bo po jego popisach stwierdziłabym, że nie spełnia normy intelektualnej, co jest dużą przeszkodą do przeprowadzenia badania.
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Janek na kanale kryminalnym extra zapowiedział że będzie pozywał wszystkich🤣
gossipgirlxox
RoyalBaby

Post autor: gossipgirlxox »

Powiem Wam, że świetny jest ten "Kanał Kryminalny", Chłopaki bardzo się zaangażowali, widać profesjonalizm. Co sądzicie po dzisiejszym odcinku o Janie? Od początku brałam go za pewnik, ale od czasu wywiadu w domu Jana, nie jestem już tak tego pewna. Wydaję mi się, że bardziej kogoś kryje niż sam jest sprawcą, może nastąpił jakiś nieszczęśliwy wypadek w domu, w którym uczesniczyli jego rodzice? Wiem, że wariograf nie jest mariodajny, ale czy Jan zgodziłby się na badanie gdyby był winny? Czy Jan byłby zdolny do oszukania wariografu?
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Nie chciał się poddać badaniu policji,zrobił to dla kanału na yt,do tego zaznacza,że jak wyjdzie źle to będzie próbował do skutku.Mam wrażenie że zgodził się teraz na to badanie jako trenig,bo wie że śledczy są już blisko i jak znajdą ciało,to może być z nim różnie
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

gossipgirlxox pisze: ndz mar 09, 2025 2:57 pm Powiem Wam, że świetny jest ten "Kanał Kryminalny", Chłopaki bardzo się zaangażowali, widać profesjonalizm. Co sądzicie po dzisiejszym odcinku o Janie? Od początku brałam go za pewnik, ale od czasu wywiadu w domu Jana, nie jestem już tak tego pewna. Wydaję mi się, że bardziej kogoś kryje niż sam jest sprawcą, może nastąpił jakiś nieszczęśliwy wypadek w domu, w którym uczesniczyli jego rodzice? Wiem, że wariograf nie jest mariodajny, ale czy Jan zgodziłby się na badanie gdyby był winny? Czy Jan byłby zdolny do oszukania wariografu?
Też mam wrażenie, że jest niewinny, ale ja bardziej skłaniam się ku wersji samobójstwa :'( Mąż z kochanką w domu, dzieci, brak pieniędzy. Świat jej się zawalił. Choroby. Nie wiem jak groźne były te choroby kobiece czy to było złośliwe? To też by dużo powiedziało.
KasiaBasia56
SushiRoll

Post autor: KasiaBasia56 »

florella pisze: ndz mar 09, 2025 5:32 pm Też mam wrażenie, że jest niewinny, ale ja bardziej skłaniam się ku wersji samobójstwa :'( Mąż z kochanką w domu, dzieci, brak pieniędzy. Świat jej się zawalił. Choroby. Nie wiem jak groźne były te choroby kobiece czy to było złośliwe? To też by dużo powiedziało.
A kamera sama się odlaczyla z kontaktu i gdzie ciało w takim razie?
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Obrońcy J coraz ciekawsze wersje wymyślają.
A tak na serio-to czemu J kłamał,że wziął wolne na 7.10 na rozprawę z bratem jak okazało się że go zwolniono na początku października?
Do tego chodzą słuchy że jego ojciec dzwonił w niedzielę do sołtysowej jak B. była na wycieczce z dziećmi i pytał o nią,po co skoro tak jej nienawidzili?
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

KasiaBasia56 pisze: ndz mar 09, 2025 7:55 pm A kamera sama się odlaczyla z kontaktu i gdzie ciało w takim razie?
A gdzie jest ciało Marleny Suchodolskiej? To nie jest takie proste znaleźć w takich terenach. Może się zahaczyło. Może wypłynie za jakiś czas.
MariaDolotes
Ciastko

Post autor: MariaDolotes »

Ja skłaniam się ku wersji, że Janek nie zabił Beaty, ale wie co się z nią stało i gdzie jest ciało. Zapewne jego rodzice są winni, a on pomagał ukryć zwloki. Ewidentnie ta rodzina jest winna, skoro Janek i reszta taki cyrk z oczernianiem pani Klimek. Jakby byli inteligentniejsi, to by udawali zdruzgotanych i przejętych całą sytuacją, ale cóż, to nie jest ten poziom.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

Post autor: Dora_Diamant »

MariaDolotes pisze: pn mar 10, 2025 5:50 am Ja skłaniam się ku wersji, że Janek nie zabił Beaty, ale wie co się z nią stało i gdzie jest ciało. Zapewne jego rodzice są winni, a on pomagał ukryć zwloki. Ewidentnie ta rodzina jest winna, skoro Janek i reszta taki cyrk z oczernianiem pani Klimek. Jakby byli inteligentniejsi, to by udawali zdruzgotanych i przejętych całą sytuacją, ale cóż, to nie jest ten poziom.
ja również czuję, że on jej nie zabił, ale doskonale wszystko wie. jestem w stanie uwierzyć, iż doszło do jakiejś szarpaniny, z udziałem konkubiny lub rodziców. upadek, głowa rozbita, trup na miejscu. a później usunięcie ciała.
Pola86
Mokra Włoszka

Post autor: Pola86 »

Minęło 5 miesięcy i nadal nic, ciekawe czy ktoś ją jeszcze w terenie szuka? Ten cały Jackowski wskazał te miejsca i co? Była tam policja? Jakaś grupa poszukiwawcza? Po takim czasie o ile jest ciało to jest ono już w takim stanie rozkładu, ze ciekawe czy dojdą jak zginęła. Oczywiście o ile ją w ogóle kiedykolwiek znajdą, bo raczej nic na to nie wskazuje.