komunia help
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalnikomunia help
prosze o radę. idę na komunię. nie jestem chrzestną, babcią itd. czy możecie mi polecić fajne polskie marki szyjące odpowiednie ciuchy na taką okazję? na co dzień - mam 50+, jestem spooora, uwielbiam muumuu, vippidesign, desigual i rzeczy tego typu - więc szukam czegoś w tym stylu?? ale odpowiedniego na komunijkową okazję? nie znam się na tych klimatach a nie chciałabym przynieść wstydu wizerunkowego rodzinie xDDD ale nie dam się wcisnąć w ciotkoklotkowate kffiatki
Ja bym poszukała czegoś na Zalando, jest tam masa marek, w filtrach możesz wybrać sobie dosłownie wszystko. Ustawiasz sobie swój rozmiar, długość sukienki jaka cię interesuje, kolory, cenę i wiele innych. Może akurat wpadnie ci coś w oko.Klos72 pisze: ↑sob mar 08, 2025 10:39 pm prosze o radę. idę na komunię. nie jestem chrzestną, babcią itd. czy możecie mi polecić fajne polskie marki szyjące odpowiednie ciuchy na taką okazję? na co dzień - mam 50+, jestem spooora, uwielbiam muumuu, vippidesign, desigual i rzeczy tego typu - więc szukam czegoś w tym stylu?? ale odpowiedniego na komunijkową okazję? nie znam się na tych klimatach a nie chciałabym przynieść wstydu wizerunkowego rodzinie xDDD ale nie dam się wcisnąć w ciotkoklotkowate kffiatki