Start
Mój profil

Zabiegi na ciało

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Zabiegi na ciało

Post autor: Grubababa »

Jako naczelna grubababa tego forum powoli biorę się za siebie i walczę z wagą. Efekty jakieś tam są, zamierzam walczyć dalej ALE, chciałabym wprowadzić coś aby poprawić stan mojej skóry/pozbyć się cellulitu/ujędrnić ciało. Nie oczekuje cudów, ale może macie do polecenia jakieś sprawdzone zabiegi na ciało? W profesjonalnym miejscu, które nie muszą być najtańsze, ale faktycznie ujędrniają, poprawiają stan skóry?
Będę wdzięczna za podpowiedzi 😉
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Awatar użytkownika
Blue Spirit
Tritonotti

Post autor: Blue Spirit »

Jak masz problem z cellulitem, który tworzy takie twarde grudki, to jest coś takiego jak Storz. Z tym że może powodować siniaki, więc lepiej stosować przy nim maść z arniki. No i w przypadku tendencji do pękających naczynek lepiej z tego nie korzystać.
Jeśli Twój nie jest zaawansowany, to są lżejsze formy walki z nim, jakieś tam masaże limfatyczne i inne takie. Lasery praktycznie niczego nie zmieniają. Zimne prysznice już lepsze.

Trzeba też więcej spożywać płynów, ale to chyba każdy wie + chociaż spacerki.
hopsalala
Srebrna Kropeczka

Post autor: hopsalala »

Właśnie się przymierzam do Storz i Ondy, ale te zabiegi są takie drogie, że serce mi pęka...
Awatar użytkownika
Blue Spirit
Tritonotti

Post autor: Blue Spirit »

Noo niestety, a przecież robi się to raczej w serii. Ale Storz rzeczywiście działa, nie wiem jak to drugie.
Lipoliza podobno też może coś zdziałać. W innym temacie dziewczyny pisały o Lemon Bottle.