Jedwab
Moderator: verysweetcherry
-
- Koczkodan
Ja polecam jedwab z Intimissimi, bardzo ładne kroje i wydaje mi się bardziej szlachetny niż ten z lovli (mam oba)
-
- KlasaBiznes
Ja tez polecam Intinissimi! Czesto mozna upolowac koszule na promkach.christianac7 pisze: ↑wt lis 01, 2022 2:43 pm Ja polecam jedwab z Intimissimi, bardzo ładne kroje i wydaje mi się bardziej szlachetny niż ten z lovli (mam oba)
Ja rowniez polecam intimissimi! Mam produkty z so fluffy i z jedwabne koszulki z massimo dutti i moge z czystym sercem powiedziec, ze intimissimi ma jedwab, ktory znosi najlepiej codzienne uzytkowanie.
Moye store - zdecydowanie najwyższej jakości jedwab z WłochMuffin_the_Puffin pisze: ↑wt lis 01, 2022 10:27 am Gdzie jest lepszy jedwab niż w lowli? Pamiętam, że ktoś pisał o tych markach na Olfie, ale nie mogę znaleźć
Jedwab z intimisimi to nie prawdziwy jedwab… (jak na metce widnieje napis, że można prać w 30 st ;) obok jedwabiu to nie stałochristianac7 pisze: ↑wt lis 01, 2022 2:43 pm Ja polecam jedwab z Intimissimi, bardzo ładne kroje i wydaje mi się bardziej szlachetny niż ten z lovli (mam oba)
-
- KlasaBiznes
Nie do konca royzumiem... To co to jest? Moze masz na mysli ich ubrania z mieszanki bawelniano-jedwabnej? Albo pomylio Ci sie z satyna, ze satyna to zazwyczaj poliester?Damdirej pisze: ↑wt sty 31, 2023 5:22 pmJedwab z intimisimi to nie prawdziwy jedwab… (jak na metce widnieje napis, że można prać w 30 st ;) obok jedwabiu to nie stałochristianac7 pisze: ↑wt lis 01, 2022 2:43 pm Ja polecam jedwab z Intimissimi, bardzo ładne kroje i wydaje mi się bardziej szlachetny niż ten z lovli (mam oba)
Ja tez się chętnie dowiem w takim razie co to za tkaninaDamdirej pisze: ↑wt sty 31, 2023 5:22 pmJedwab z intimisimi to nie prawdziwy jedwab… (jak na metce widnieje napis, że można prać w 30 st ;) obok jedwabiu to nie stałochristianac7 pisze: ↑wt lis 01, 2022 2:43 pm Ja polecam jedwab z Intimissimi, bardzo ładne kroje i wydaje mi się bardziej szlachetny niż ten z lovli (mam oba)
Wiem wiecej
- damascenka
- Administrator
ej ja odkryłam ostatnio polską markę Daydream - dziewczyna zaczęła od gumek do włosów a teraz robi też rzeczy typu kimona itd, jakość jest tak TOP czuć mega różnicę w porównaniu z tymi “jedwabiami” polecanymi przez influ
-
- Koczkodan
polecam, też mam gumki od daydream i trzymają się na włosach dużo lepiej niż te z rossmanna
kedwab z intimiisimi to jedwab- zrób test;)Damdirej pisze: ↑wt sty 31, 2023 5:22 pmJedwab z intimisimi to nie prawdziwy jedwab… (jak na metce widnieje napis, że można prać w 30 st ;) obok jedwabiu to nie stałochristianac7 pisze: ↑wt lis 01, 2022 2:43 pm Ja polecam jedwab z Intimissimi, bardzo ładne kroje i wydaje mi się bardziej szlachetny niż ten z lovli (mam oba)
Jedwab z intimissimi jest bardzo kiepskiej jakości, nie polecam (jako posiadaczka kilku rzeczy z ich jedwabnej kolekcji). Szwy są bardzo kiepskie i muszę ganiać do krawcowej, bo co chwila coś się pruje. Od siebie polecam Teyasilk, posiadam zarówno piżamy, jak i kilka poszewek. Z piżam jeszcze La Perla na plus.