Start
Mój profil

Morderstwo po Amerykańsku: Gabby Petito

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Juana
RealDiamond

Re: Morderstwo po Amerykańsku: Gabby Petito

Post autor: Juana »

meandazz pisze: pn lut 24, 2025 11:36 am Boże dosłownie XD Dziewczyna mogła być psycholką, mogła mieć problemy, cokolwiek, ale właśnie - szukanie winy w jej zachowaniu to jest ku*wa przesada XD nie ważne, jakby zj*bana była, to jednak nikogo nie zabiła; i mówienie, że może wcale on nie był psycho jest conajmniej dziwne - normalne osoby nie zabijają innych, nieważne jakby się zachowywali XD szok i niedowierzanie.

i tylko proszę mi nie mówić, że jej bronie, bo ja o sprawie słyszałam dawno, i dokumentu nie oglądałam. są nagrania, które pokazują ją w panice, może była nie do końca zrównoważona. ale koleś ją zamordował i nic go nie usprawiedliwia, nawet jakby go zdradzała, dawała dupy na lewo i prawo, robiła awantury o podniesioną klapę.

mam nadzieję, że to trolling na który dałam się złapać, bo aż mnie trzęsie na samą myśl, że ktoś to mówi na serio xd
Tacy młodzi ludzie mają jeszcze nie do końca ukształtowaną psychikę, nie zawsze potrafią zapanować nad emocjami. Być może była w kryzysie psychicznym wywołanym przemocowym związkiem i dlatego miała takie zachowania.
mari
Zdalna zemsta

Post autor: mari »

Kokoszko pisze: sob lut 22, 2025 2:41 pm Mówimy o typie, który udusił narzeczoną, zostawił ją w lesie, potem przelał sobie z jej konta pieniądze i poszedł do mamy, która w liście napisała, że pomoże zakopać mu ciało.

Szok, że znajdują się jeszcze ludzie, którzy w niej będą szukać winy.
Dokładnie. Obwinianie ofiary nadal na topie. Tragedia.

Uderzył mnie fakt, że prawdopodobnie bym ją oglądała, bo uwielbiam oglądać ludzi jeżdżących vanami, czy kamperami. Kolejny raz przez jakiegoś idiote straciliśmy fajną osobę :| na jego rodziców brak słów dosłownie, wyrachowanie.