Porównaj sobie zainteresowanie true crime z zainteresowaniem samą Justyną i jej vlogmasami. Na samych vlogmasach nie uciągnie utrzymania dwóch rodzin.
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Dokładnie, zgadzam się. Ludzie, którzy słuchają true crime nie będą się interesować jej prywatą. Ja lubiłam 5NZ kiedyś, ale nie interesuje mnie kontent bariatryczny, bo ani ja ani nikt z mojego otoczenia nie jest otyły. I myślę, że większość ludzi która lubi true crime poszuka po prostu innych kanałów z taką treścią. Zwłaszcza, że jest tego pełno i konkurencja dawno wyprzedziła Justynę.
Justyna chciałaby chyba iść w inny kontent bardziej lifestyle, ale sama widzi, że nie ma dużej liczby wyświetleń. I dlatego ciągnie to 5NZ choć każdy widzi, że jej się nie chce i straciła zapał do tego.
Pasowałoby jej również chyba bycie specjalistką od wszystkiego i brylowanie w mediach, wywiady,tv itd. Niestety nie jest specjalistką w żadnej branży i nawet wykształcenia nie ma żadnego (poza maturą). Było show po schudnięciu i urodzeniu dziecka, bo takie metamorfozy dobrze się sprzedają w mediach. Jest wciąż szczupła, dziecko rośnie, nic się nie dzieje ciekawego w jej życiu, to i fejm się zmniejszył. Wszytkie brudy już wywlekła w swojej książce i na kanale więc już nie ma czego sprzedać na insta. Sława królowej true crime też się powoli kończy, bo na scenie pojawiły się o wiele lepsze i bardziej pracowite osoby.
Zobaczymy ile jeszcze uciągnie na tym influencerstwie.
Podcast z mężem jest nieudany. Inne podcasty kryminalne są już lepsze od Dzasty. Np. Olgi Herring. Nie każdy jest zainteresowany tematem odchudzania iitp.. Niestety Justyna nie może być specjalistką w niczym. Nawet studiów nie ukończyła.
-
- Mokra Włoszka
Widziałyście ostatnio, co dodała na stories? Że dzięki córce może wstać rano i pilates czy basen. Kiedyś przed 10 nie wstawała. NO ODKLEJA! Oszalała chyba. Comfort person, która od dawna nie trudziła się prawdziwa pracą? A nawet i swojej już nie wykonuje. Żenada. Tyle w temacie.
Czepialstwo, ja też nie mam dzieci i mam problem ze wstawaniem rano, pracę mam taką, że nie muszę zaczynać o konkretnej godzinie. Natomiast jak już z jakiegoś powodu muszę wstać, to jest to dla mnie do zrobienia (np. jak mam lekarza na 8 rano czy trening na 7 to wstanę). Niektórzy tak mają, nie każdy jest rannym ptaszkiem i potrzebujesz jakiejś motywacji do porannego wstawania, rozumiem, że przy dziecku Justyna się po prostu przestawiła.Grzybolek1323 pisze: ↑pn lut 24, 2025 1:26 pm Widziałyście ostatnio, co dodała na stories? Że dzięki córce może wstać rano i pilates czy basen. Kiedyś przed 10 nie wstawała. NO ODKLEJA! Oszalała chyba. Comfort person, która od dawna nie trudziła się prawdziwa pracą? A nawet i swojej już nie wykonuje. Żenada. Tyle w temacie.
A że ma taką pracę i możliwości, że ma z kim dziecko zostawić i iść rano na basen to spoko dla niej.
Justyna odkryła że doba ma 24h. Że można być na chodzie od 6 rano do 22.00. To chyba o to chodzi bo inaczej nie wiem co w tym dziwnego że dzień trwa po 12h nadal jeśli się nie spało 30 lat do 10.00 rano (wrzuciła storke że dzień nadal trwa o 19 bo wstała 6:50)Grzybolek1323 pisze: ↑pn lut 24, 2025 1:26 pm Widziałyście ostatnio, co dodała na stories? Że dzięki córce może wstać rano i pilates czy basen. Kiedyś przed 10 nie wstawała. NO ODKLEJA! Oszalała chyba. Comfort person, która od dawna nie trudziła się prawdziwa pracą? A nawet i swojej już nie wykonuje. Żenada. Tyle w temacie.
Nie no dla mnie to GRATULACJAAAAA
-
- RealDiamond
No bo dla niektórych jeśli ktoś ośmiela się pospać dłużej niż do 6 rano, to z automatu leń i bumelant.
I nigdy w życiu nie osiągnie sukcesu ani stanu nirvany.SmokAnalog pisze: ↑śr lut 26, 2025 11:29 pm No bo dla niektórych jeśli ktoś ośmiela się pospać dłużej niż do 6 rano, to z automatu leń i bumelant.![]()
I OdKlEjKa xdSmokAnalog pisze: ↑śr lut 26, 2025 11:29 pm No bo dla niektórych jeśli ktoś ośmiela się pospać dłużej niż do 6 rano, to z automatu leń i bumelant.![]()
-
- Channelka
Ona się dobrze czuje z tym nowym postem?
O ile przyjemnie mi się słucha jej podcastów i nie będąc bardzo zaznajomiona z jej persona wydawała się być spoko babką, tak ten post mnie zniszczył. W ogóle po huk wtrąca w swoją działalność jeszcze tematy polityczne, dodatkowo nie mając o nich pojęcia.
Tak, będę je jadła, debile
-
- Channelka
Wkurza mnie to bardzo,bo serio lubię jej podcasty,ale zawsze jakieś takie uzewnętrznianie publiczne mnie drażni,poleciał unfollow,aż mnie skręca
A ja nie rozumiem o co się wszyscy zesrali
-
- BlondDoczep
Ludzie się oburzyli bo Justyna śmiała stwierdzić, że zachowanie Trumpa względem Zelenskiego było skandalicznePrzemoKondratowicz pisze: ↑sob mar 01, 2025 11:02 am Nie rozumiem do końca, bo też nie wiem czy widzę dobry post. O co chodzi?
-
- Skarpeta Rakieta
-
- Channelka
Jakoś nie widziałam żeby wstawiała posty wysławiające Polskę chociażby w dniu jej święta niepodległości,ale do tego by sławić obcy kraj i wchodzić mu w dupę jest pierwsza

- sabinkalivia8821
- Tritonotti
za slAva ukrainie leci unfollow czy ona zna historię ?
-
- BlondDoczep
Nic nie rozumiem o czym teraz jest dyskusja 
- manifestacja
- Mokra Włoszka
O jej posta na insta…