Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
Letsdoit
RoyalBaby

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: Letsdoit »

Ogrzyca pisze: czw lut 20, 2025 1:32 am Myślisz, że gdyby nie interesowało to ludzi to nadal byliby sponsorzy tych pozostałych vlogmasów itd? Umówmy się, nie jest tak pracowita, żeby robić to dla kilku lajków.
Porównaj sobie zainteresowanie true crime z zainteresowaniem samą Justyną i jej vlogmasami. Na samych vlogmasach nie uciągnie utrzymania dwóch rodzin.
niten ka
RoyalBaby

Post autor: niten ka »

Ogrzyca pisze: czw lut 20, 2025 1:43 pm Na yt jest za darmo
Tak, mam świadomość, że na yt jest za darmo. Co nie zmienia faktu, że Justyna nie szanuje swoich słuchaczy wspierających ją poprzez płatne platformy.
Agasc
Koczkodan

Post autor: Agasc »

Letsdoit pisze: czw lut 20, 2025 1:27 am Dokładnie - trudno jej przyjąć do wiadomości, że jest dość nudną osobą i samo "bycie Justyną Mazur" mało ludzi interesuje, stąd mało wyświetleń.
Dokładnie, zgadzam się. Ludzie, którzy słuchają true crime nie będą się interesować jej prywatą. Ja lubiłam 5NZ kiedyś, ale nie interesuje mnie kontent bariatryczny, bo ani ja ani nikt z mojego otoczenia nie jest otyły. I myślę, że większość ludzi która lubi true crime poszuka po prostu innych kanałów z taką treścią. Zwłaszcza, że jest tego pełno i konkurencja dawno wyprzedziła Justynę.
Justyna chciałaby chyba iść w inny kontent bardziej lifestyle, ale sama widzi, że nie ma dużej liczby wyświetleń. I dlatego ciągnie to 5NZ choć każdy widzi, że jej się nie chce i straciła zapał do tego.
Pasowałoby jej również chyba bycie specjalistką od wszystkiego i brylowanie w mediach, wywiady,tv itd. Niestety nie jest specjalistką w żadnej branży i nawet wykształcenia nie ma żadnego (poza maturą). Było show po schudnięciu i urodzeniu dziecka, bo takie metamorfozy dobrze się sprzedają w mediach. Jest wciąż szczupła, dziecko rośnie, nic się nie dzieje ciekawego w jej życiu, to i fejm się zmniejszył. Wszytkie brudy już wywlekła w swojej książce i na kanale więc już nie ma czego sprzedać na insta. Sława królowej true crime też się powoli kończy, bo na scenie pojawiły się o wiele lepsze i bardziej pracowite osoby.
Zobaczymy ile jeszcze uciągnie na tym influencerstwie.
Kama9
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kama9 »

Podcast z mężem jest nieudany. Inne podcasty kryminalne są już lepsze od Dzasty. Np. Olgi Herring. Nie każdy jest zainteresowany tematem odchudzania iitp.. Niestety Justyna nie może być specjalistką w niczym. Nawet studiów nie ukończyła.
Grzybolek1323
Mokra Włoszka

Post autor: Grzybolek1323 »

Widziałyście ostatnio, co dodała na stories? Że dzięki córce może wstać rano i pilates czy basen. Kiedyś przed 10 nie wstawała. NO ODKLEJA! Oszalała chyba. Comfort person, która od dawna nie trudziła się prawdziwa pracą? A nawet i swojej już nie wykonuje. Żenada. Tyle w temacie.
hipek007
RóżowePolo

Post autor: hipek007 »

Grzybolek1323 pisze: pn lut 24, 2025 1:26 pm Widziałyście ostatnio, co dodała na stories? Że dzięki córce może wstać rano i pilates czy basen. Kiedyś przed 10 nie wstawała. NO ODKLEJA! Oszalała chyba. Comfort person, która od dawna nie trudziła się prawdziwa pracą? A nawet i swojej już nie wykonuje. Żenada. Tyle w temacie.
Czepialstwo, ja też nie mam dzieci i mam problem ze wstawaniem rano, pracę mam taką, że nie muszę zaczynać o konkretnej godzinie. Natomiast jak już z jakiegoś powodu muszę wstać, to jest to dla mnie do zrobienia (np. jak mam lekarza na 8 rano czy trening na 7 to wstanę). Niektórzy tak mają, nie każdy jest rannym ptaszkiem i potrzebujesz jakiejś motywacji do porannego wstawania, rozumiem, że przy dziecku Justyna się po prostu przestawiła.
A że ma taką pracę i możliwości, że ma z kim dziecko zostawić i iść rano na basen to spoko dla niej.
justapose
RóżowePolo

Post autor: justapose »

Grzybolek1323 pisze: pn lut 24, 2025 1:26 pm Widziałyście ostatnio, co dodała na stories? Że dzięki córce może wstać rano i pilates czy basen. Kiedyś przed 10 nie wstawała. NO ODKLEJA! Oszalała chyba. Comfort person, która od dawna nie trudziła się prawdziwa pracą? A nawet i swojej już nie wykonuje. Żenada. Tyle w temacie.
Justyna odkryła że doba ma 24h. Że można być na chodzie od 6 rano do 22.00. To chyba o to chodzi bo inaczej nie wiem co w tym dziwnego że dzień trwa po 12h nadal jeśli się nie spało 30 lat do 10.00 rano (wrzuciła storke że dzień nadal trwa o 19 bo wstała 6:50)
Nie no dla mnie to GRATULACJAAAAA
Ogrzyca
Gacie z oceanu

Post autor: Ogrzyca »

A może dziecko zasypia o tej 22 i ona z nim a wcześniej siedziała do późna? Jak zaśniesz o 2 i wstaniesz o 10 to śpisz tyle samo co od 22-6. O co chodzi z tym etosem wstawania wcześnie?
SmokAnalog
RealDiamond

Post autor: SmokAnalog »

Ogrzyca pisze: śr lut 26, 2025 9:05 pm A może dziecko zasypia o tej 22 i ona z nim a wcześniej siedziała do późna? Jak zaśniesz o 2 i wstaniesz o 10 to śpisz tyle samo co od 22-6. O co chodzi z tym etosem wstawania wcześnie?
No bo dla niektórych jeśli ktoś ośmiela się pospać dłużej niż do 6 rano, to z automatu leń i bumelant. 🥱
BlueLace
Mokra Włoszka

Post autor: BlueLace »

SmokAnalog pisze: śr lut 26, 2025 11:29 pm No bo dla niektórych jeśli ktoś ośmiela się pospać dłużej niż do 6 rano, to z automatu leń i bumelant. 🥱
I nigdy w życiu nie osiągnie sukcesu ani stanu nirvany.
Ogrzyca
Gacie z oceanu

SmokAnalog pisze: śr lut 26, 2025 11:29 pm No bo dla niektórych jeśli ktoś ośmiela się pospać dłużej niż do 6 rano, to z automatu leń i bumelant. 🥱
I OdKlEjKa xd
weracocijest
Channelka

Post autor: weracocijest »

Ona się dobrze czuje z tym nowym postem?
Awatar użytkownika
Himirriam
RealDiamond

Post autor: Himirriam »

weracocijest pisze: sob mar 01, 2025 2:14 am Ona się dobrze czuje z tym nowym postem?
O ile przyjemnie mi się słucha jej podcastów i nie będąc bardzo zaznajomiona z jej persona wydawała się być spoko babką, tak ten post mnie zniszczył. W ogóle po huk wtrąca w swoją działalność jeszcze tematy polityczne, dodatkowo nie mając o nich pojęcia.
Tak, będę je jadła, debile
weracocijest
Channelka

Wkurza mnie to bardzo,bo serio lubię jej podcasty,ale zawsze jakieś takie uzewnętrznianie publiczne mnie drażni,poleciał unfollow,aż mnie skręca
Ogrzyca
Gacie z oceanu

XD nie wiedziałam, że tu tyle Mentzeniar siedzi
Limonene
Mokra Włoszka

Post autor: Limonene »

weracocijest pisze: sob mar 01, 2025 2:14 am Ona się dobrze czuje z tym nowym postem?
A ja nie rozumiem o co się wszyscy zesrali
PrzemoKondratowicz
BlondDoczep

Post autor: PrzemoKondratowicz »

kalicjaa pisze: sob mar 01, 2025 10:31 am Justyna typowy polak - swoich gnoić, a obcym wchodzić do dupy :p
Nie rozumiem do końca, bo też nie wiem czy widzę dobry post. O co chodzi?
BlueLace
Mokra Włoszka

Post autor: BlueLace »

Ogrzyca pisze: sob mar 01, 2025 8:36 am XD nie wiedziałam, że tu tyle Mentzeniar siedzi
Nie trzeba być (jak to ujęłaś) "Mentzeniarą", żeby nie chcieć po raz drugi bezrefleksyjnie dawać sobie wciskać jednostronnego kontentu politycznego.
Limonene
Mokra Włoszka

Post autor: Limonene »

PrzemoKondratowicz pisze: sob mar 01, 2025 11:02 am Nie rozumiem do końca, bo też nie wiem czy widzę dobry post. O co chodzi?
Ludzie się oburzyli bo Justyna śmiała stwierdzić, że zachowanie Trumpa względem Zelenskiego było skandaliczne
crystalorchid
Skarpeta Rakieta

Post autor: crystalorchid »

Ogrzyca pisze: sob mar 01, 2025 8:36 am XD nie wiedziałam, że tu tyle Mentzeniar siedzi
Oj byś się zdziwiła. Niestety taki urok forum które jest spędem dosłownie wszystkich xD
Ogrzyca
Gacie z oceanu

kalicjaa pisze: sob mar 01, 2025 10:31 am Justyna typowy polak - swoich gnoić, a obcym wchodzić do dupy :p
W jaki sposób tym postem gnoi swoich??? Tak na marginesie „Polak” piszemy z dużej litery - to tak w temacie gnojenia swoich xd
weracocijest
Channelka

Ogrzyca pisze: sob mar 01, 2025 1:18 pm W jaki sposób tym postem gnoi swoich??? Tak na marginesie „Polak” piszemy z dużej litery - to tak w temacie gnojenia swoich xd

Jakoś nie widziałam żeby wstawiała posty wysławiające Polskę chociażby w dniu jej święta niepodległości,ale do tego by sławić obcy kraj i wchodzić mu w dupę jest pierwsza :)
Awatar użytkownika
sabinkalivia8821
Tritonotti

Post autor: sabinkalivia8821 »

za slAva ukrainie leci unfollow czy ona zna historię ?
PrzemoKondratowicz
BlondDoczep

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Nic nie rozumiem o czym teraz jest dyskusja 🤨
Awatar użytkownika
manifestacja
Mokra Włoszka

Post autor: manifestacja »

O jej posta na insta…