Start
Mój profil

Marlena Suchodolska - Płoty

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Marlena Suchodolska - Płoty

Post autor: florella »

Ktoś z was słyszał o tej sprawie? Przez moment było głośno, potem ucichło. Kobieta zginęła w walentynki niedaleko Poradza (Beata Klimek) 27 km zaledwie.
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Nic nie ucichło,na grupach lokalnych ludzie zbierają się na poszukiwania,rodzina ciągle udostępnia posty o zagnięciu
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Rozumiem. Oby się znalazła cała i zdrowa :'(
dr_zelazo
Tritonotti

Post autor: dr_zelazo »

W Płotach ogromne poruszenie. Służby i zwykli ludzie jej szukają. Psy tropiące doprowadziły z dwa razy do rzeki Regi i tam trop się urywał. Były teorie, że być może to sprawka jej eks, ale moim zdaniem wpadła do rzeki. Pytanie tylko czy to był wypadek.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

9 marca będą poszukiwania. Jest ogłoszenie na grupie zaginięcia na fb.
Ktoś z was się wybiera?
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Dziś około godziny 15:30 do służb wpłynęła informacja że w rzece w okolicach ulicy Reja w Płotach znajduje się coś, co przypomina ciało.

- Potwierdzono, że to ciało, najprawdopodobniej kobiety. Trwają czynności procesowe i identyfikacyjne. Na miejscu był prokuratur Prokuratury Rejonowej w Gryficach. Czynności będą przedmiotem śledztwa – przekazał w rozmowie z SUPERPORTALEM24 kom. Zbigniew Frąckiewicz, oficer prasowy KPP w Gryficach.

Z naszych ustaleń wynika, że na zwłoki natrafił jeden z mieszkańców. Były one zaczepione o gałąź. Po dotarciu służb na miejsce okazało się, że to najprawdopodobniej zaginiona Marlena, mieszkanka Płotów. Ciało było w stanie rozkładu.

https://superportal24.pl/pilne-w-rzece- ... otow-17508
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

potwierdzono, że to ciało marleny.
dr_zelazo
Tritonotti

Tak myślałam, że wpadła do tej rzeki. Skoro psy tropiące tam doprowadziły to nie było innej opcji.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

dr_zelazo pisze: sob mar 22, 2025 9:49 am Tak myślałam, że wpadła do tej rzeki. Skoro psy tropiące tam doprowadziły to nie było innej opcji.
Jak to wytłumaczyć u Pani Beaty Klimek? Psy dwa razy doprowadziły do wiatraków. Co Pani Beata tam robiła? Dokąd poszła i po co i jak tam znikła?
dr_zelazo
Tritonotti

florella pisze: sob mar 22, 2025 10:40 am Jak to wytłumaczyć u Pani Beaty Klimek? Psy dwa razy doprowadziły do wiatraków. Co Pani Beata tam robiła? Dokąd poszła i po co i jak tam znikła?
Ale co ma jedna sprawa do drugiej?
Ja mówię o sprawie z Płot, jako że znam tą miejscowość i znam trochę faktów o tej sprawie od kolegi ze służb. Monitoring wskazywał w jakim kierunku mogła się udać. Te Płoty to takie małe miasteczko. Ruchu aut dużego już nie ma przez wybudowaną obwodnicę w kierunku morza. Jeszcze parę lat temu można by przypuszczać, że może ktoś przejeżdżał i coś jej zrobił. W tak małym mieście każdy obcy zwraca na siebie uwagę. Psy wskazały rzekę, dziewczyna miała problemy zdrowotne. Dla mnie to była kwestia czasu aż ją znajdą.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

ale przecież oni już ją znalezli