Katarzyna Błaszko
Moderator: verysweetcherryKatarzyna Błaszko
Świeża sprawa. Co sądzicie?
dziewczyna była u tego chłopaka od 18, mieli jechać do Wrocławia, ale ostatecznie nie pojechali, co robiła tam przez ponad 4h?
później wysyła sms do mamy i po kilku minutach telefon już nie jest aktywny?
przyjechała swoim samochodem, ale do Zieleńca już nim pojechać nie mogła?
jak dla mnie to niestety ten były chłopak jej coś zrobił…
marttab pisze: ↑pt lut 21, 2025 9:22 pm dziewczyna była u tego chłopaka od 18, mieli jechać do Wrocławia, ale ostatecznie nie pojechali, co robiła tam przez ponad 4h?
Myślę, że to nie ona napisala tego smsa
Mam ogólnie złe przeczucia w tej sprawie
znaleziono ciało Kasi w wiosce za Zieleńcem - prawdopodobnie została zamordowana przez chłopaka, z którym wsiadła do samochodu
kamery zarejestrowały jego samochód, najpierw jechał z nią, a później wracał już sam, podobno przyznał się do winy, prawdopodobnie zrobił to dla tych 30 tys, które dziewczyna miała przy sobie na samochód
kamery zarejestrowały jego samochód, najpierw jechał z nią, a później wracał już sam, podobno przyznał się do winy, prawdopodobnie zrobił to dla tych 30 tys, które dziewczyna miała przy sobie na samochód
W artykule napisali, że znaleźli ciało w Międzylesiu… a to ponad 30 km od Zieleńcaanitkus pisze: ↑ndz lut 23, 2025 7:08 pm znaleziono ciało Kasi w wiosce za Zieleńcem - prawdopodobnie została zamordowana przez chłopaka, z którym wsiadła do samochodu
-
- BlondDoczep
Skąd wiadomo? Bo jak wpisałam w Google to nie ma nic o odnalezieniu ciała.
między innymi doba.pl i grupa Kłodzko998 Alarmowo, tam są wrzucane na bieżąco artykułyMartyna2904 pisze: ↑ndz lut 23, 2025 7:47 pm Skąd wiadomo? Bo jak wpisałam w Google to nie ma nic o odnalezieniu ciała.
tak, sorki, użyłam skrótu myślowego, bo dla mnie wszystkie te miejscowości są blisko siebie.. w gruncie rzeczy potwierdził się scenariusz tej nieszczęsnej podwózki na Zieleniec.. jestem z okolic, kojarzę rodzinę sprawcy i tym bardziej ta sprawa mną wstrząsnęła, biedna dziewczyna
-
- BlondDoczep
Dziękuję, szkoda dziewczyny 
-
- BlondDoczep
A myślałem że to obca osoba ją zabiła