W niedziele wieczoremKrzysiek90 pisze: ↑śr lut 19, 2025 2:18 pm Podobno na Kanale Kryminalnym ma byc wywiad z Janem Klimkiem (tylko nie wiem dokladnie, w jaki dzien tygodnia i o ktorej).
Ciekawe, co powie Jan, moze sie z czyms nieswiadomie wysypie i bedzie dzieki temu jakis nowy slad
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
a co piszą?KrwawaMary pisze: ↑pt lut 21, 2025 8:50 pm Coś wypłynęło teraz na siostrę B i jej męża, czy to tylko trolle?
-
- Currently:Greece
Obserwuję tę sprawę i w ostatnim czasie kilka trolli próbuje odwrócić uwagę od Jana i zaczynają oskarżać siostrę Beaty i jej męża czyli Tomka ....te trole to sam Jan Agniecha i jej synowie....są pozakładane konta po kilka tygodni dni ale nie szybciej niż Beaty zaginięcie.To coraz bardziej utwierdza mnie ze oni mają na sumieniu Beatę.Gdyby byli czyści nikt by tak z nich nie reagował.Były przepowiednie szeptuchy że śniegi się roztopią i wyjdą żonkile i Beata zostanie znaleziona....oby.KrwawaMary pisze: ↑pt lut 21, 2025 8:50 pm Coś wypłynęło teraz na siostrę B i jej męża, czy to tylko trolle?
Ja zauważyłam, że to rodzina Beaty ma dużo lewych kont i broni jej bardzo a oczernia Jana.Rania11 pisze: ↑sob lut 22, 2025 12:15 am Obserwuję tę sprawę i w ostatnim czasie kilka trolli próbuje odwrócić uwagę od Jana i zaczynają oskarżać siostrę Beaty i jej męża czyli Tomka ....te trole to sam Jan Agniecha i jej synowie....są pozakładane konta po kilka tygodni dni ale nie szybciej niż Beaty zaginięcie.To coraz bardziej utwierdza mnie ze oni mają na sumieniu Beatę.Gdyby byli czyści nikt by tak z nich nie reagował.Były przepowiednie szeptuchy że śniegi się roztopią i wyjdą żonkile i Beata zostanie znaleziona....oby.
Widzieliście dzisiejszy wywiad z Janem? Zobaczcie, że powychodziło, że to Katarzyna kłamała a nie Jan np z tymi prezerwatywami albo z kamerą. To policja wyjęła gumki z osobistych rzeczy Beaty a nie Jan je narozkładał. Katarzyna cały czas pracuje nad tym, żeby oczernić Jana np mówi że miał naście kochanek itd. Dlaczego jej tak zależy zwalać winę za wszystko na niego? Co ona ma do ukrycia?
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
gość miał konta na portalach randkowych. beata mu je założyła? wybacz, ale ty zaczynasz pisać coraz dziwniejsze rzeczy. wcześniej gadał, że beata była brudasem, chciał pokazywać zdjęcia bałaganu, a teraz nagle stwierdził, że to policja po sobie nie posprzątała. facet ciągle plącze się w zeznaniach, a ty wyskakujesz z sugestiami, iż rodzina beaty specjalnie go oczernia, bo „coś ukrywa”? co niby?florella pisze: ↑ndz lut 23, 2025 5:23 pm Ja zauważyłam, że to rodzina Beaty ma dużo lewych kont i broni jej bardzo a oczernia Jana.
Widzieliście dzisiejszy wywiad z Janem? Zobaczcie, że powychodziło, że to Katarzyna kłamała a nie Jan np z tymi prezerwatywami albo z kamerą. To policja wyjęła gumki z osobistych rzeczy Beaty a nie Jan je narozkładał. Katarzyna cały czas pracuje nad tym, żeby oczernić Jana np mówi że miał naście kochanek itd. Dlaczego jej tak zależy zwalać winę za wszystko na niego? Co ona ma do ukrycia?
właśnie nie wiem co ale ten atak na Jana jest dziwny.
Mówili też, że Jan był niedobry dla dzieci a dziś widziałam ten film jak Jan idzie z prezentami do dzieci a one rzucają mu się na szyje i całują. Jeszcze wcześniej Katarzyna kłamała że Jan nie odwiedził dzieci w święta. Bardzo kłamie.

-
- Currently:Greece
Gdzie można zobaczyć ten film że świat?florella pisze: ↑ndz lut 23, 2025 6:37 pm właśnie nie wiem co ale ten atak na Jana jest dziwny.Mówili też, że Jan był niedobry dla dzieci a dziś widziałam ten film jak Jan idzie z prezentami do dzieci a one rzucają mu się na szyje i całują. Jeszcze wcześniej Katarzyna kłamała że Jan nie odwiedził dzieci w święta. Bardzo kłamie.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
https://youtu.be/YMvflC3jT3c
około czterdziestej minuty, sami oceńcie, czy to jest „rzucanie się na szyję”, czy po prostu uścisk, nagrany kalkulatorem, widoczny z iluś metrów. chłopiec przywitał się, wziął paczkę, poszedł. a jan był przygotowany do kręcenia ze swoją flamą, żeby mieć dowód na bycie „dobrym tatusiem”. nie mam pojęcia, czy koleżanka wyżej widziała ten sam fragment, czy po prostu lubi koloryzować.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
ale skąd ty możesz tak serio wiedzieć, „jak się wita”? jest kodeks, który to reguluje? zdradzę ci sekret – reaguje się bardzo różnie. ale nie wnikam, może odpowiada ci rola adwokata diabła.
Ale bzdury... dzieci nawet potrafią kłamać, by bronić swoich rodziców oprawców, bo dziecko zawsze będzie kochać rodzica i liczyć, że w końcu się zmieni, a nawet myśleć, że to jego wina, że rodzic się denerwuje.
-
- BlondDoczep
Wiesz ale z drugiej strony oni nie żyli razem więc mógł mieć konta, oni wszyscy się motają wcale nie mniej. Dla mnie obie strony są dziwne w tej sytuacji.Dora_Diamant pisze: ↑ndz lut 23, 2025 5:57 pm gość miał konta na portalach randkowych. beata mu je założyła? wybacz, ale ty zaczynasz pisać coraz dziwniejsze rzeczy. wcześniej gadał, że beata była brudasem, chciał pokazywać zdjęcia bałaganu, a teraz nagle stwierdził, że to policja po sobie nie posprzątała. facet ciągle plącze się w zeznaniach, a ty wyskakujesz z sugestiami, iż rodzina beaty specjalnie go oczernia, bo „coś ukrywa”? co niby?
-
- RóżowePolo
A gdzie tak piszą?Ogólnie po nich jadą, że np. Brat J lubi przebierać się w damskie ciuszki. Głównie pija do tego, że zależy im na kasie.
Nie wiem, co mowila Katarzyna, ale jej corka, Olga, sama przyznala, ze Jan byl w swieta z prezentami (na ulicy). Wiec tego nie uukrywalaflorella pisze: ↑ndz lut 23, 2025 6:37 pm właśnie nie wiem co ale ten atak na Jana jest dziwny.Mówili też, że Jan był niedobry dla dzieci a dziś widziałam ten film jak Jan idzie z prezentami do dzieci a one rzucają mu się na szyje i całują. Jeszcze wcześniej Katarzyna kłamała że Jan nie odwiedził dzieci w święta. Bardzo kłamie.

Jest grupa ,,zaginieni" i to co się wyrabia na czacie to popis jankowych i agnieszkowych możliwości.Oczernianie wszystkich-począwszy od Beaty,poprzez jej przyjaciółkę,Olgę i jej rodziców.Co chwilę również motają się w swoich wywodachKrzysiek90 pisze: ↑pn lut 24, 2025 7:44 am A gdzie tak piszą?
Nie wiem, co mowila Katarzyna, ale jej corka, Olga, sama przyznala, ze Jan byl w swieta z prezentami (na ulicy). Wiec tego nie uukrywala![]()
Rodzina patologicznej kochanicy została zdemaskowana na jednej z grup-mają po kilka fejk kont-nazwy przeważnie krążą wokół jednego imienia i wypisują bzdury na Beatę i jej rodzinę.Jeśli to nie oni pozbyli się Beaty to ja jestem duch święty
wiesz pofatygowałam się poczytać i jest zupełnie na odwrót niż mówisz. To rodzina Beaty i kilka nawiedzonych pań tworzy lewe konta i wyzywa Jana chociaż nic mu jeszcze nie udowodniono.
Kuzyn który ma jakieś żale do Jana z dzieciństwa założył grupę w której non stop Jan jest oczerniany. Kolejna grupa pana Adama z Suwałk. Tam powstają właśnie takie kłamstwa jak tutaj reprezentujesz, że Jan ma kilka kont. Jan caly czas wypowiada się pod swoim kontem i częstotliwość jego wypowiedzi raczej wyklucza inne konta

-
- RóżowePolo
dziekuje za info

-
- GreckieWakacje
Oglądnijcie na Netflix : Morderstwo po amerykańsku - laci Peterson . Bardzo podobna sytuacja ,jedynie kochanka nie była zaangażowana w morderstwo . Mąż udzielał wywiadów przed kamerami ,okłamywał wszystkich . Kłamał bez mrugnięcia okiem ,wpuścił nawet do domu telewizję na wywiady . Nie chciał się poddać badaniu wariografem także . I spełnił się najczarniejszy scenariusz ,jak wszyscy podejrzewali zabił żonę .. w dodatku będącą w ciąży . Wrzucił ciało gdzieś do jakiegoś jeziora obciążone ręcznie zrobionym ciężarem . Aż mi ciarki przechodzą na samą myśl o tym … i totalnie czuję zażenowane jak widzę co ludzie robią wypisują na tej grupie na fb… mąż Beaty szuka tam poklasku 
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
Myślisz

Wystarczyłoby zamieścić parę postów, że szuka. Iść szukać z ludźmi. Nie kłapać dziobem bzdur. Wszystko byłoby inaczej. Na pewno byłyby podejrzenia ale nikt by go tak nie atakował.
Jak można będąc nawet prostym człowiekiem tego nie wiedzieć??