Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Pako
RiczAsFak

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Pako »

Krzysiek90 pisze: śr lut 19, 2025 2:18 pm Podobno na Kanale Kryminalnym ma byc wywiad z Janem Klimkiem (tylko nie wiem dokladnie, w jaki dzien tygodnia i o ktorej).

Ciekawe, co powie Jan, moze sie z czyms nieswiadomie wysypie i bedzie dzieki temu jakis nowy slad
W niedziele wieczorem
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

KrwawaMary pisze: pt lut 21, 2025 8:50 pm Coś wypłynęło teraz na siostrę B i jej męża, czy to tylko trolle?
a co piszą?
KrwawaMary
Currently:Greece

Post autor: KrwawaMary »

florella pisze: pt lut 21, 2025 10:32 pm a co piszą?
Ogólnie po nich jadą, że np. Brat J lubi przebierać się w damskie ciuszki. Głównie pija do tego, że zależy im na kasie.
Awatar użytkownika
Rania11
Skarpeta Rakieta

Post autor: Rania11 »

KrwawaMary pisze: pt lut 21, 2025 8:50 pm Coś wypłynęło teraz na siostrę B i jej męża, czy to tylko trolle?
Obserwuję tę sprawę i w ostatnim czasie kilka trolli próbuje odwrócić uwagę od Jana i zaczynają oskarżać siostrę Beaty i jej męża czyli Tomka ....te trole to sam Jan Agniecha i jej synowie....są pozakładane konta po kilka tygodni dni ale nie szybciej niż Beaty zaginięcie.To coraz bardziej utwierdza mnie ze oni mają na sumieniu Beatę.Gdyby byli czyści nikt by tak z nich nie reagował.Były przepowiednie szeptuchy że śniegi się roztopią i wyjdą żonkile i Beata zostanie znaleziona....oby.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Rania11 pisze: sob lut 22, 2025 12:15 am Obserwuję tę sprawę i w ostatnim czasie kilka trolli próbuje odwrócić uwagę od Jana i zaczynają oskarżać siostrę Beaty i jej męża czyli Tomka ....te trole to sam Jan Agniecha i jej synowie....są pozakładane konta po kilka tygodni dni ale nie szybciej niż Beaty zaginięcie.To coraz bardziej utwierdza mnie ze oni mają na sumieniu Beatę.Gdyby byli czyści nikt by tak z nich nie reagował.Były przepowiednie szeptuchy że śniegi się roztopią i wyjdą żonkile i Beata zostanie znaleziona....oby.
Ja zauważyłam, że to rodzina Beaty ma dużo lewych kont i broni jej bardzo a oczernia Jana.
Widzieliście dzisiejszy wywiad z Janem? Zobaczcie, że powychodziło, że to Katarzyna kłamała a nie Jan np z tymi prezerwatywami albo z kamerą. To policja wyjęła gumki z osobistych rzeczy Beaty a nie Jan je narozkładał. Katarzyna cały czas pracuje nad tym, żeby oczernić Jana np mówi że miał naście kochanek itd. Dlaczego jej tak zależy zwalać winę za wszystko na niego? Co ona ma do ukrycia?
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

Post autor: Dora_Diamant »

florella pisze: ndz lut 23, 2025 5:23 pm Ja zauważyłam, że to rodzina Beaty ma dużo lewych kont i broni jej bardzo a oczernia Jana.
Widzieliście dzisiejszy wywiad z Janem? Zobaczcie, że powychodziło, że to Katarzyna kłamała a nie Jan np z tymi prezerwatywami albo z kamerą. To policja wyjęła gumki z osobistych rzeczy Beaty a nie Jan je narozkładał. Katarzyna cały czas pracuje nad tym, żeby oczernić Jana np mówi że miał naście kochanek itd. Dlaczego jej tak zależy zwalać winę za wszystko na niego? Co ona ma do ukrycia?
gość miał konta na portalach randkowych. beata mu je założyła? wybacz, ale ty zaczynasz pisać coraz dziwniejsze rzeczy. wcześniej gadał, że beata była brudasem, chciał pokazywać zdjęcia bałaganu, a teraz nagle stwierdził, że to policja po sobie nie posprzątała. facet ciągle plącze się w zeznaniach, a ty wyskakujesz z sugestiami, iż rodzina beaty specjalnie go oczernia, bo „coś ukrywa”? co niby?
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

właśnie nie wiem co ale ten atak na Jana jest dziwny. :( Mówili też, że Jan był niedobry dla dzieci a dziś widziałam ten film jak Jan idzie z prezentami do dzieci a one rzucają mu się na szyje i całują. Jeszcze wcześniej Katarzyna kłamała że Jan nie odwiedził dzieci w święta. Bardzo kłamie.
KrwawaMary
Currently:Greece

Post autor: KrwawaMary »

florella pisze: ndz lut 23, 2025 6:37 pm właśnie nie wiem co ale ten atak na Jana jest dziwny. :( Mówili też, że Jan był niedobry dla dzieci a dziś widziałam ten film jak Jan idzie z prezentami do dzieci a one rzucają mu się na szyje i całują. Jeszcze wcześniej Katarzyna kłamała że Jan nie odwiedził dzieci w święta. Bardzo kłamie.
Gdzie można zobaczyć ten film że świat?
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

KrwawaMary pisze: ndz lut 23, 2025 7:02 pm Gdzie można zobaczyć ten film że świat?
https://youtu.be/YMvflC3jT3c

około czterdziestej minuty, sami oceńcie, czy to jest „rzucanie się na szyję”, czy po prostu uścisk, nagrany kalkulatorem, widoczny z iluś metrów. chłopiec przywitał się, wziął paczkę, poszedł. a jan był przygotowany do kręcenia ze swoją flamą, żeby mieć dowód na bycie „dobrym tatusiem”. nie mam pojęcia, czy koleżanka wyżej widziała ten sam fragment, czy po prostu lubi koloryzować.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Ojca który katuje tak się nie wita ale pomińmy już to czy uściskał ojca z miłością czy nie :') Po prostu Katarzyna mówiła, że Jan nie był u dzieci a jednak był.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

florella pisze: ndz lut 23, 2025 8:26 pm Ojca który katuje tak się nie wita ale pomińmy już to czy uściskał ojca z miłością czy nie :') Po prostu Katarzyna mówiła, że Jan nie był u dzieci a jednak był.
ale skąd ty możesz tak serio wiedzieć, „jak się wita”? jest kodeks, który to reguluje? zdradzę ci sekret – reaguje się bardzo różnie. ale nie wnikam, może odpowiada ci rola adwokata diabła.
Felczi
Koczkodan

Post autor: Felczi »

florella pisze: ndz lut 23, 2025 8:26 pm Ojca który katuje tak się nie wita ale pomińmy już to czy uściskał ojca z miłością czy nie :') Po prostu Katarzyna mówiła, że Jan nie był u dzieci a jednak był.
Ale bzdury... dzieci nawet potrafią kłamać, by bronić swoich rodziców oprawców, bo dziecko zawsze będzie kochać rodzica i liczyć, że w końcu się zmieni, a nawet myśleć, że to jego wina, że rodzic się denerwuje.
PrzemoKondratowicz
BlondDoczep

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Dora_Diamant pisze: ndz lut 23, 2025 5:57 pm gość miał konta na portalach randkowych. beata mu je założyła? wybacz, ale ty zaczynasz pisać coraz dziwniejsze rzeczy. wcześniej gadał, że beata była brudasem, chciał pokazywać zdjęcia bałaganu, a teraz nagle stwierdził, że to policja po sobie nie posprzątała. facet ciągle plącze się w zeznaniach, a ty wyskakujesz z sugestiami, iż rodzina beaty specjalnie go oczernia, bo „coś ukrywa”? co niby?
Wiesz ale z drugiej strony oni nie żyli razem więc mógł mieć konta, oni wszyscy się motają wcale nie mniej. Dla mnie obie strony są dziwne w tej sytuacji.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

No każdy myśli co chcę. Ja nie mówię, że Jan jest święty. Absolutnie. Ja mówię tylko że ta rodzina Beaty tak samo kłamie.
Krzysiek90
RóżowePolo

Post autor: Krzysiek90 »

Ogólnie po nich jadą, że np. Brat J lubi przebierać się w damskie ciuszki. Głównie pija do tego, że zależy im na kasie.
A gdzie tak piszą?
florella pisze: ndz lut 23, 2025 6:37 pm właśnie nie wiem co ale ten atak na Jana jest dziwny. :( Mówili też, że Jan był niedobry dla dzieci a dziś widziałam ten film jak Jan idzie z prezentami do dzieci a one rzucają mu się na szyje i całują. Jeszcze wcześniej Katarzyna kłamała że Jan nie odwiedził dzieci w święta. Bardzo kłamie.
Nie wiem, co mowila Katarzyna, ale jej corka, Olga, sama przyznala, ze Jan byl w swieta z prezentami (na ulicy). Wiec tego nie uukrywala :)
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Post autor: Chruma »

Krzysiek90 pisze: pn lut 24, 2025 7:44 am A gdzie tak piszą?

Nie wiem, co mowila Katarzyna, ale jej corka, Olga, sama przyznala, ze Jan byl w swieta z prezentami (na ulicy). Wiec tego nie uukrywala :)
Jest grupa ,,zaginieni" i to co się wyrabia na czacie to popis jankowych i agnieszkowych możliwości.Oczernianie wszystkich-począwszy od Beaty,poprzez jej przyjaciółkę,Olgę i jej rodziców.Co chwilę również motają się w swoich wywodach
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Na innych grupach dla odmiany wyzywa się Jana od morder**ców, Agnieszkę oczernia i jej dzieci więc jest 1:1 :')
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Rodzina patologicznej kochanicy została zdemaskowana na jednej z grup-mają po kilka fejk kont-nazwy przeważnie krążą wokół jednego imienia i wypisują bzdury na Beatę i jej rodzinę.Jeśli to nie oni pozbyli się Beaty to ja jestem duch święty🤣
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Dziewczyny- trolla polecam blokować i po sprawie
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Chruma pisze: pn lut 24, 2025 2:14 pm Rodzina patologicznej kochanicy została zdemaskowana na jednej z grup-mają po kilka fejk kont-nazwy przeważnie krążą wokół jednego imienia i wypisują bzdury na Beatę i jej rodzinę.Jeśli to nie oni pozbyli się Beaty to ja jestem duch święty🤣
wiesz pofatygowałam się poczytać i jest zupełnie na odwrót niż mówisz. To rodzina Beaty i kilka nawiedzonych pań tworzy lewe konta i wyzywa Jana chociaż nic mu jeszcze nie udowodniono.

Kuzyn który ma jakieś żale do Jana z dzieciństwa założył grupę w której non stop Jan jest oczerniany. Kolejna grupa pana Adama z Suwałk. Tam powstają właśnie takie kłamstwa jak tutaj reprezentujesz, że Jan ma kilka kont. Jan caly czas wypowiada się pod swoim kontem i częstotliwość jego wypowiedzi raczej wyklucza inne konta :')
Krzysiek90
RóżowePolo

Post autor: Krzysiek90 »

Chruma pisze: pn lut 24, 2025 9:02 am Jest grupa ,,zaginieni" i to co się wyrabia na czacie to popis jankowych i agnieszkowych możliwości.Oczernianie wszystkich-począwszy od Beaty,poprzez jej przyjaciółkę,Olgę i jej rodziców.Co chwilę również motają się w swoich wywodach
dziekuje za info :) Ja do tej pory czytalem tylko forum Hydepark Lobez, tam czasami Jan Klimek sie wlacza do dyskusji no i delikatnie mowiac nie wystawia sobie dobrego swiadectwa (i nawet nie usprawiedliwia go to, ze jest tam ostro cisniety)
zaczarowana111
GreckieWakacje

Post autor: zaczarowana111 »

Oglądnijcie na Netflix : Morderstwo po amerykańsku - laci Peterson . Bardzo podobna sytuacja ,jedynie kochanka nie była zaangażowana w morderstwo . Mąż udzielał wywiadów przed kamerami ,okłamywał wszystkich . Kłamał bez mrugnięcia okiem ,wpuścił nawet do domu telewizję na wywiady . Nie chciał się poddać badaniu wariografem także . I spełnił się najczarniejszy scenariusz ,jak wszyscy podejrzewali zabił żonę .. w dodatku będącą w ciąży . Wrzucił ciało gdzieś do jakiegoś jeziora obciążone ręcznie zrobionym ciężarem . Aż mi ciarki przechodzą na samą myśl o tym … i totalnie czuję zażenowane jak widzę co ludzie robią wypisują na tej grupie na fb… mąż Beaty szuka tam poklasku 😪
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Nie mogę zrozumieć dlaczego Pan Jan zamiast "wyciszać" tą sprawę jeszcze ją nakręca. To on biega po grupach, po YT prowokuje obraża. Bardzo to dziwne.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

florella pisze: pn lut 24, 2025 11:15 pm Nie mogę zrozumieć dlaczego Pan Jan zamiast "wyciszać" tą sprawę jeszcze ją nakręca. To on biega po grupach, po YT prowokuje obraża. Bardzo to dziwne.
bo jest niezbyt inteligentny. to proste.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Dora_Diamant pisze: pn lut 24, 2025 11:23 pm bo jest niezbyt inteligentny. to proste.
Myślisz ?? hmm ??
Wystarczyłoby zamieścić parę postów, że szuka. Iść szukać z ludźmi. Nie kłapać dziobem bzdur. Wszystko byłoby inaczej. Na pewno byłyby podejrzenia ale nikt by go tak nie atakował.
Jak można będąc nawet prostym człowiekiem tego nie wiedzieć??