Wiesz, bezdomni w tym kraju dają księżom w prezencie Maybachy...KrwawaMary pisze: ↑wt gru 17, 2024 11:30 pm Nie sądziłam, że bezdomnych w naszym kraju stać na takie ciuchy![]()
Zaginięcie (?) Krzysztofa Dymińskiego
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie (?) Krzysztofa Dymińskiego
-
- Currently:Greece
Niestety jestem.od początku pewna, że Krzysztof nie żyje. Przypomina mi to trochę zabójstwo Ewy Tylman, o kilku miesiącach ciało wypłynęło w zupełnie innym miejscu. Myślę, że ciało Krzysia porwał nurt i moze kiedyś gdzieś wypłyną jakieś szczątki
-
- FlafLover
Ja śledziłam sprawę tylko na początku i też myślę że niestety chłopak nie żyje. Przykro to pisać ale to że zabrał tego kwiatka od dziewczyny, był w ich ulubionym miejscu i pożegnał się na ig wskazuję na ogromny zawód miłosny. I mógł mieć najlepszych rodziców na świecie a i tak targnac się na życie z powodu złamanego serca. Rodzice którzy myślą że nastolatek mówi im wszystko są w błędzie, nastoletni wiek jest trudny, przeżywa się wiele rzeczy pierwszy raz i dopiero uczy się jak sobie radzic, buzujace hormony też nie pomagają. Mogl kochac rodziców i z wzajemnością i jednocześnie nie poradzic sobie z odrzuceniem. Niestety.ASREAS666 pisze: ↑czw gru 05, 2024 6:27 pm Rodzice rzeczywiście sprawiają wrażenie bardzo wymagających osób, które chciałyby układać życie swojemu dziecku. Myślę, że najbardziej prawdopodobna opcja to samobójstwo, może nie radził sobie z oczekiwaniami rodziców, miał problemy miłosne, depresję czy cokolwiek innego i go to przytłoczyło
-
- Skarpeta Rakieta
uważam że jego matka jest despotyczna...możliwe że dziewczyna Krzysztofa jej nie odpowiadała, możliwe że chłopak sobie z tym nie poradził, a musiał spełniać oczekiwania matki. Rodziny idealne nie istnieją- tak jak przedstawia to o nich matka- że są idealni...
Ta matka nie wzbudza we mnie pozytywnych uczuć, w przeciwieństwie do ojca którego jest mi żal.
Niestety....
Ta matka nie wzbudza we mnie pozytywnych uczuć, w przeciwieństwie do ojca którego jest mi żal.
Niestety....
Strach tnie głębiej niż miecze.
-
- FlafLover
Czy ja wiem, czy despotyczna? Fakt że w wywiadach ojciec jest bardziej emocjonalny ale matka może być np na silnych lekach, w takiej sytuacji nic w tym dziwnego i może dlatego jej wypowiedzi wydają się być bardziej chlodne.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
Ta matka może z twarzy wydaje się taka oschła.. wiadomo że przeżywają piekło, ale pewnie na dokładkę fakt, że policja teraz niezbyt pomaga w sprawie. Ostatnio mi gdzieś mignął jej komentarz, że nie mogą zobaczyć nawet monitoringu z mostu, bo nie są stroną w sprawie?? Dlatego policja nie chce im za bardzo podawać informacji, a stroną w sprawie jest ktoś inny…ciekawe o co może chodzićDobrochoczy pisze: ↑pt sty 17, 2025 3:37 pm uważam że jego matka jest despotyczna...możliwe że dziewczyna Krzysztofa jej nie odpowiadała, możliwe że chłopak sobie z tym nie poradził, a musiał spełniać oczekiwania matki. Rodziny idealne nie istnieją- tak jak przedstawia to o nich matka- że są idealni...
Niestety....
Moim zdaniem to chłopak miał jak każdy nastolatek swoje sprawy, problemy o których być może z nikim nie rozmawiał, nie chciał się zwierzać nikomu (tym samym mógł mieć najlepszych rodziców na świecie) może nie uniósł straty bardzo odrzucenia przez koleżankę do której czuł coś więcej, nie poradził sobie z tym, podjął decyzję tragiczną i ją w przypływie emocji wykonał.
Nie, nie mogą. Policja miałaby obowiązek przekazać nieletniego pod opiekę opiekuna prawnego a w momencie kiedy dziecko zgłosiłoby brak chęci powrotu pod opiekę rodziców należałoby umieścić dziecko w placówce opiekuńczo-wychowawczej i zgłosić wgląd do sytuacji rodzinnej dziecka, ograniczając rodzicom władzę rodzicielską.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
-
- Skarpeta Rakieta
Niestety dziewczyna w której był zakochany Krzysztof- przyznała że nie odpowiadała jego matce. Dlatego Krzysztof musiał zakończyć z nią znajomość. Na prośbę matki. Matka i córka- które zrobiły prawdziwy reportaż o zaginięciu Krzysztofa, zostały mocno zaatakowane za upublicznienie tej informacji. Ten reportaż jest dostępny na youtube. Tam również poruszają to, ze policja nie chciała udostępnić monitoringu rodzicom, chociaż w sprawie zaginięcia innego chłopaka w Warszawie rodzina normalnie ma dostęp do akt sprawy a policjanci sami zaproponowali że pokażą rodzinie monitoring. U Dymińskiej jest kilka niespójnych informacji i ta matka i córka to wyciąga... ona np. twierdziła że nie miała instagrama i nie widziała że Krzysztof napisał - Dziękuję. Żegnajcie.... a okazuje się, ze normalnie miała cały czas instagram. Warto obejrzeć.olalola3 pisze: ↑wt lut 18, 2025 9:12 pm Ta matka może z twarzy wydaje się taka oschła.. wiadomo że przeżywają piekło, ale pewnie na dokładkę fakt, że policja teraz niezbyt pomaga w sprawie. Ostatnio mi gdzieś mignął jej komentarz, że nie mogą zobaczyć nawet monitoringu z mostu, bo nie są stroną w sprawie?? Dlatego policja nie chce im za bardzo podawać informacji, a stroną w sprawie jest ktoś inny…ciekawe o co może chodzić
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
rzeczywiście, ona się niefortunnie wypowiedziała, i można było to tak zrozumieć, ale później wyjaśniono – chodziło o to, że nie miała dostępu do jego konta, może nie znała, albo nie obserwowała.Dobrochoczy pisze: ↑śr lut 19, 2025 11:44 am ona np. twierdziła że nie miała instagrama i nie widziała że Krzysztof napisał - Dziękuję. Żegnajcie.... a okazuje się, ze normalnie miała cały czas instagram. Warto obejrzeć.
Podeślesz linka do tego reportażu?Dobrochoczy pisze: ↑śr lut 19, 2025 11:44 am Niestety dziewczyna w której był zakochany Krzysztof- przyznała że nie odpowiadała jego matce. Dlatego Krzysztof musiał zakończyć z nią znajomość. Na prośbę matki. Matka i córka- które zrobiły prawdziwy reportaż o zaginięciu Krzysztofa, zostały mocno zaatakowane za upublicznienie tej informacji. Ten reportaż jest dostępny na youtube. Tam również poruszają to, ze policja nie chciała udostępnić monitoringu rodzicom, chociaż w sprawie zaginięcia innego chłopaka w Warszawie rodzina normalnie ma dostęp do akt sprawy a policjanci sami zaproponowali że pokażą rodzinie monitoring. U Dymińskiej jest kilka niespójnych informacji i ta matka i córka to wyciąga... ona np. twierdziła że nie miała instagrama i nie widziała że Krzysztof napisał - Dziękuję. Żegnajcie.... a okazuje się, ze normalnie miała cały czas instagram. Warto obejrzeć.
-
- Skarpeta Rakieta
Ona powiedziała że nie miała instagrama. Kiedy "śledztwo rodzinne" w swoim reportażu puściło ten kawałek wypowiedzi matki, to wówczas Dymińscy zrobili wszystko aby ten reportaż został zdjęty z youtube. W tym reportażu jest również wyraźnie powiedziane- że to na prośbę matki, Krzysiu rozstał się z dziewczyną. Rodzice Krzysia- nigdy nie przedstawili tej sytuacji w sposób prawdziwy- tylko twierdzili że to dziewczyna nie chciała być z nim w związku... Matka cały czas powtarza że nie ma sobie nic do zarzucenia.Dora_Diamant pisze: ↑śr lut 19, 2025 12:08 pm rzeczywiście, ona się niefortunnie wypowiedziała, i można było to tak zrozumieć, ale później wyjaśniono – chodziło o to, że nie miała dostępu do jego konta, może nie znała, albo nie obserwowała.
Którzy rodzice zaginionego dziecka walczą w sieci z podcasterami? Którzy rodzice śledzą informację na swój temat, i wypisują komentarze pod podcastami że są naruszeniem praw autorskich? Którzy rodzice " blokują" prawdę dotyczącą zaginięcia syna?
Czy chodzi o ten reportaż, o który kilka dni temu matka zrobiła aferę i został teraz zdjęty? Jestem na grupie na Facebooku i ten podcast/reportaż został usunięty pod jej bardzo dużym naciskiem.. ale niestety nie doczytałam jakie informacje się nie spodobały matceDobrochoczy pisze: ↑śr lut 19, 2025 1:21 pm Ona powiedziała że nie miała instagrama. Kiedy "śledztwo rodzinne" w swoim reportażu puściło ten kawałek wypowiedzi matki, to wówczas Dymińscy zrobili wszystko aby ten reportaż został zdjęty z youtube. W tym reportażu jest również wyraźnie powiedziane- że to na prośbę matki, Krzysiu rozstał się z dziewczyną. Rodzice Krzysia- nigdy nie przedstawili tej sytuacji w sposób prawdziwy- tylko twierdzili że to dziewczyna nie chciała być z nim w związku... Matka cały czas powtarza że nie ma sobie nic do zarzucenia.
Którzy rodzice zaginionego dziecka walczą w sieci z podcasterami? Którzy rodzice śledzą informację na swój temat, i wypisują komentarze pod podcastami że są naruszeniem praw autorskich? Którzy rodzice " blokują" prawdę dotyczącą zaginięcia syna?
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
sprawa bodajże samanty, z góry przepraszam, jeśli przekręcam imię, było dość oryginalne, ale w tym klimacie – tam również rodzina nie życzyła sobie nagłaśniania sprawy morderstwa. nie wiem, co tak na serio sugerujesz. to, że matka wywlokła dzieciaka z łóżka, kazała jechać na most, i się zabić? a teraz udaje? skąd w ogóle możemy wiedzieć, która z opcji jest na sto procent prawdziwa? pewne osoby zaczynają się lekko zapędzać, i tu, i w sprawie beaty klimek.Dobrochoczy pisze: ↑śr lut 19, 2025 1:21 pm Ona powiedziała że nie miała instagrama. Kiedy "śledztwo rodzinne" w swoim reportażu puściło ten kawałek wypowiedzi matki, to wówczas Dymińscy zrobili wszystko aby ten reportaż został zdjęty z youtube. W tym reportażu jest również wyraźnie powiedziane- że to na prośbę matki, Krzysiu rozstał się z dziewczyną. Rodzice Krzysia- nigdy nie przedstawili tej sytuacji w sposób prawdziwy- tylko twierdzili że to dziewczyna nie chciała być z nim w związku... Matka cały czas powtarza że nie ma sobie nic do zarzucenia.