Start
Mój profil

odstawianie anty

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
alicyjka
RóżowePolo

odstawianie anty

Post autor: alicyjka »

Miałyście jakieś problemy po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?
BEHAPE1
Siatkarka

Post autor: BEHAPE1 »

Hej, w sumie to żadnych. Dość szybko przyszła miesiączka, czułam się bardzo dobrze. Może przez jakiś czas zbierała mi się woda w organizmie, ale to nic wielkiego. Płodność wróciła szybko. 3 miesiące po odstawieniu zaszłam w ciążę.
Awatar użytkownika
Blue Spirit
Tritonotti

Post autor: Blue Spirit »

alicyjka pisze: pn lut 17, 2025 8:58 pm Miałyście jakieś problemy po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?
Ja nie miałam, ale koleżanka miała problem z nieustającym krwawieniem po odstawieniu.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

alicyjka pisze: pn lut 17, 2025 8:58 pm Miałyście jakieś problemy po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?
Po odstawieniu zaczęłam mocno tyć, a nie mogę schudnąć wcale, do tego pojawiło mi się duży wyprysków na twarzy i pojawiają cały czas, mam straszne bóle nóg, podejrzewam że to coś z krążeniem, wróciły też bolesne miesiączki
alicyjka
RóżowePolo

Post autor: alicyjka »

BEHAPE1 pisze: wt lut 18, 2025 8:12 am Hej, w sumie to żadnych. Dość szybko przyszła miesiączka, czułam się bardzo dobrze. Może przez jakiś czas zbierała mi się woda w organizmie, ale to nic wielkiego. Płodność wróciła szybko. 3 miesiące po odstawieniu zaszłam w ciążę.
Bardzo budujące, wszędzie czytam o samych problemach po odstawieniu a też planuję niedługo starać się o dziecko, już sobie wmówiłam że po odstawieniu przejdę jakiś armagedon
BEHAPE1
Siatkarka

Post autor: BEHAPE1 »

alicyjka pisze: wt lut 18, 2025 9:01 pm Bardzo budujące, wszędzie czytam o samych problemach po odstawieniu a też planuję niedługo starać się o dziecko, już sobie wmówiłam że po odstawieniu przejdę jakiś armagedon
Nie ma się co źle nastawiać, naprawdę:) Stres tylko potęguje problemy. Trzeba myśleć pozytywnie. Zresztą często tak jest, że w pamięć zapadają nam zawsze te negatywne przykłady. Ja w swoim otoczeniu (a jest to sporo przypadków) miałam tylko pomyślne rozwinięcia sytuacji. Zazwyczaj kobiety zachodziły w ciążę od 3-6 miesięcy.