Elisa Lam
Moderator: verysweetcherry-
Puertobaja
- RoyalBaby
-
MocnaMocna23
- Siatkarka
Mnie to tej pory zastanawia jakim cudem dostała się do tego zbiornika na wodę. Wyjaśniono to w końcu?
Horror ktory powstal przed tymi wydarzeniami, opowiadajacy bardzo podobna historie. Nawet spoko, polecam obejrzec.
-
Puertobaja
- RoyalBaby
Dla mnie też to jest niemożliwe wręcz...MocnaMocna23 pisze: ↑pn lut 17, 2025 10:23 pm Mnie to tej pory zastanawia jakim cudem dostała się do tego zbiornika na wodę. Wyjaśniono to w końcu?
-
Puertobaja
- RoyalBaby
Dziwna sprawa.. Może ona chciała poczuć się jak w filmie? Wiem że to brzmi absurdalnie, ale podobno miala problemy psychiczne?
Nie no nie wiem cała sprawa jest mega mega dziwna
Może nie tyle chciała się tak poczuć, co kiedyś widziała ten film i wkręciło jej się, że ta historia dzieje się w jej życiu? Epizod psychotyczny może przebiegać bardzo różnie. dziwi mnie, że ta sprawa zyskała taki rozgłos, jest smutna, ale dość ewidentna.Puertobaja pisze: ↑wt lut 18, 2025 7:25 am Dziwna sprawa.. Może ona chciała poczuć się jak w filmie? Wiem że to brzmi absurdalnie, ale podobno miala problemy psychiczne?
Nie no nie wiem cała sprawa jest mega mega dziwna
wyjasniono, powstal nawet dokument o tym. Przestala leki brac i wyszlo jak wyszlo. Szkoda ze niewinnego chlopaka podejrzewali o zabojstwo. Z tego co pamietam to mial z tego powodu proby..MocnaMocna23 pisze: ↑pn lut 17, 2025 10:23 pm Mnie to tej pory zastanawia jakim cudem dostała się do tego zbiornika na wodę. Wyjaśniono to w końcu?
-
Martyna2904
- Tritonotti
Z tego co kojarzę (mam nadzieję) że dobrze to cierpiała na chorobę afektywną dwubiegunową i przestała brać leki. W chorobie tej masz etapy depresji i manii, w której to osoba może prezentować „nadludzką siłę”, w sensie mieć ogrom energii, nie spać po kilka dni lub nie jeść, a być na najwyższych obrotach. Myślę, że mogłoby mieć to wpływ na to co się wydarzyło. Co do halucynacji i sytuacji w windzie to też jest dosyć typowe dla osób chorych na chad i rodzina tłumaczyła, że miewała podobne akcje wcześniej.
-
KimberlyCordial
- RoyalBaby
Nie przesadzałabym z tym podobieństwem - jedyny punkt wspólny to zwłoki w zbiorniku na wodę na dachu budynku (która to woda - zarówno w rzeczywistości, jak i w filmie - płynęła z kranów). Rozumiem skojarzenie, ale samo backstory było kompletnie inne.