Start
Mój profil

Największe buble kosmetyczne

Moderator: verysweetcherry
Kariiina
Koczkodan

Re: Największe buble kosmetyczne

Post autor: Kariiina »

Wszystkie eyelinery w pisaku jakie używałam to tragedia. Kilka dni (może tydzień) i po pisaku... 🙈 Suchy, pusty, nie maluje... Możecie polecić mi taki, który lepiej się sprawdzi??
Awatar użytkownika
marlas
RoyalBaby

Post autor: marlas »

Kariiina pisze: czw sty 23, 2025 10:19 am Wszystkie eyelinery w pisaku jakie używałam to tragedia. Kilka dni (może tydzień) i po pisaku... 🙈 Suchy, pusty, nie maluje... Możecie polecić mi taki, który lepiej się sprawdzi??
Eveline Veriete
Mi trzyma już długo chociaż w sumie dosyć rzadko używam
Kariiina
Koczkodan

marlas pisze: czw lut 06, 2025 10:58 am Eveline Veriete
Mi trzyma już długo chociaż w sumie dosyć rzadko używam
Szok, bo nie jesteś pierwszą, która mi go poleca! Jutro kupię! Coś musi w nim być! Wypróbuję 🙂
ciapkapapka
LouiBag

Post autor: ciapkapapka »

Kariiina pisze: czw lut 06, 2025 4:37 pm Szok, bo nie jesteś pierwszą, która mi go poleca! Jutro kupię! Coś musi w nim być! Wypróbuję 🙂
Od siebie dodam że u mnie był bardzo wydajny. Używałam półtorej roku, nie wysechł, nie zmienił koloru, nie wykończyłam go bo miesiąc przed końcem daty ważności zaczął mnie podrażniać, gdyby nie to pewnie denkowałanym go kolejny rok jak nie dłużej. Byłam w szoku że eyeliner w pisaku może tyle przetrwać bo duzo się nasłuchałam o tym jak to pisaki lubią zasychać.
Kariiina
Koczkodan

Dziękuję. Już dziś go kupiłam 😀 od jutra testuję!
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

Post autor: rozaliew »

Rozświetlacz Beauty Light Wand - Rozświetlacz w Płynie z Charlotte Tilbury w płynie - dostałam kaszkę od niego. Stosowałam wiele rozświetlaczy, ten jako jedyny pogorszył jakość skóry.

Olejek do ust Your Kaya barwiący, arbuzowy- zamiast nawilżyć mocniej wysuszył moje usta.
wiolcia00
Currently:Top

Post autor: wiolcia00 »

rozaliew pisze: sob lut 08, 2025 8:21 am Rozświetlacz Beauty Light Wand - Rozświetlacz w Płynie z Charlotte Tilbury w płynie - dostałam kaszkę od niego. Stosowałam wiele rozświetlaczy, ten jako jedyny pogorszył jakość skóry.

Olejek do ust Your Kaya barwiący, arbuzowy- zamiast nawilżyć mocniej wysuszył moje usta.
Taak, ten olejek wysusza. Jak napisałam o tym pod jakimś filmem na tiktoku i nie wiedziałam, że ta dziewczyna dostała ten olejek w paczce PR, to myślałam, że mnie zjedzą pod tym filmem.
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

wiolcia00 pisze: pn lut 10, 2025 10:48 am Taak, ten olejek wysusza. Jak napisałam o tym pod jakimś filmem na tiktoku i nie wiedziałam, że ta dziewczyna dostała ten olejek w paczce PR, to myślałam, że mnie zjedzą pod tym filmem.
To spróbuj sobie olejek z regenerum nie zawiedziesz się :) Ach te pato influ i ich latające małpki 🙈 Współczuję, ale nie ma co szukać prawdy w takich miejscach, gdzie posty są sponsorowane.
wiolcia00

rozaliew pisze: pn lut 10, 2025 10:59 am To spróbuj sobie olejek z regenerum nie zawiedziesz się :) Ach te pato influ i ich latające małpki 🙈 Współczuję, ale nie ma co szukać prawdy w takich miejscach, gdzie posty są sponsorowane.
O dzięki, regenerum nie używałam! Zapisuję i kupię przy okazji
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

wiolcia00 pisze: pn lut 10, 2025 11:31 am O dzięki, regenerum nie używałam! Zapisuję i kupię przy okazji
Polecam szukać promocji :) Daj znać jak ci się sprawdzi! I koniecznie olejek nie pomadkę bo tylko olejek dobrze działał :)

https://www.hebe.pl/regenerum-regenerac ... gIgx_D_BwE
wiolcia00

rozaliew pisze: pn lut 10, 2025 12:33 pm Polecam szukać promocji :) Daj znać jak ci się sprawdzi! I koniecznie olejek nie pomadkę bo tylko olejek dobrze działał :)

https://www.hebe.pl/regenerum-regenerac ... gIgx_D_BwE
Dzięki za polecajke! Na pewno dam znać ❤️
Kariiina
Koczkodan

Czy wszystkie suche szampony jakich używałam to buble? Nie trafiłam NIGDY na żaden wydajny!! Polecacie coś??
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DamaZpowiśla

Post autor: Juliaturczyniak »

Dziewczyny was też kosmetyki z Action uczuliły? Miałam tusz do rzęs i błyszczyk. Tusz do rzęs to mi oczy łzawiły i musiałam od razu go zmyć, a błyszczyk do ust sprawił, że miałam jakieś dziwne i suche usta po nim.🙄
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Kariiina pisze: pn lut 10, 2025 8:06 pm Czy wszystkie suche szampony jakich używałam to buble? Nie trafiłam NIGDY na żaden wydajny!! Polecacie coś??
living proof w tej jaśniejszej buteleczce (ciemny już gorzej) jest cudowny, drogi, ale nie robi tego efektu tępych włosów i wyglądają lepiej niż po myciu. do tego zapach jest ekstra.
Kariiina
Koczkodan

damascenka pisze: wt lut 11, 2025 4:41 pm living proof w tej jaśniejszej buteleczce (ciemny już gorzej) jest cudowny, drogi, ale nie robi tego efektu tępych włosów i wyglądają lepiej niż po myciu. do tego zapach jest ekstra.
Ok, dzięki. Kupię choć cena trochę przeraża...🤭 Oby było warto! 😜
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Kariiina pisze: czw lut 13, 2025 9:53 pm Ok, dzięki. Kupię choć cena trochę przeraża...🤭 Oby było warto! 😜
są też mini na spróbowanie jak coś, mi starczyła taka na bardzo długo a Mąż podbierał 🤭
Kariiina
Koczkodan

damascenka pisze: czw lut 13, 2025 11:10 pm są też mini na spróbowanie jak coś, mi starczyła taka na bardzo długo a Mąż podbierał 🤭
Ooo ...to o tych mini wersjach nawet nie wiedziałam. Dziękuję ❤️❤️
Awatar użytkownika
Nemeton420
BlondDoczep

Post autor: Nemeton420 »

Nie polecam eyelinera KVD, bardzo szybko pojawił się problem z tym pędzelkiem i tusz ledwo wychodził, za każdym razem przez użyciem muszę moczyć ten pędzelek a i tak się źle nakłada. Był fajny tylko przy testowaniu i teraz wrócę do jednego z najtańszych z rosska z pędzelkiem maczanym w tuszu, nigdy więcej pisaków, nigdy za taką cenę.
lavinia123
LouiBag

Post autor: lavinia123 »

damascenka pisze: wt lut 11, 2025 4:41 pm living proof w tej jaśniejszej buteleczce (ciemny już gorzej) jest cudowny, drogi, ale nie robi tego efektu tępych włosów i wyglądają lepiej niż po myciu. do tego zapach jest ekstra.
Sa dwie jasne butelki, taka srebrna i jasna seledynowa (detox) .. jaka mialas na mysli?
Alex TMS
Skarpeta Rakieta

Post autor: Alex TMS »

awaw0512 pisze: czw sty 09, 2025 1:47 pm dziewczyny odnośnie maski na noc na usta z Laneige błagam pamiętajcie, że jak sama nazwa wskazuje stosować ją trzeba na noc. Ja jak tylko zaczynają mi pękać usta to przed snem kładę sobie naprawdę grubą warstwę produktu i zasypiam w nim. To nie jest też tak, że ona bez niczego zrobi wam cud na ustach, rano jak się obudzicie to ściągacie pozostałości i robicie peeling ust. Dopiero po tym jak ściągniecie ten martwy naskórek zobaczycie, że ta maska jest warta naprawdę każdych pieniędzy. Ja mam chyba 4 jej opakowanie. Nie stosujcie jej jako pomadki w ciągu dnia, bo ona wtedy narobi wam krzywdy.
Uwielbiam te w rozowym opakowaniu.Nie wiem, ktory sloiczek juz mam z kolei!
Alex TMS
Skarpeta Rakieta

Post autor: Alex TMS »

lalisa pisze: pt lip 26, 2024 11:29 am Kiedyś jak jeszcze chodziłam do drogerii i kupowałam pierdoły, to bym tu mogła zrobić listę z 50 pozycji. :') Najgorsze, co wtedy kupiłam, to do dziś pamiętam paleta cieni Wibo za 20 zł, która miała taka konsystencje, że dosłownie jakbym sobie mąkę w powiekę wklepywała. Wyglądało to okropnie.

Tak juz z ostatnich 3 lat, to najgorszy dla mnie był podkład Rare Beauty, który pięknie leży u mnie na policzkach, ale jak natrafi na choćby maleńka nierówność, suchą skórkę czy zaczerwienienie, to wygląda strasznie. Po prostu jedno wielkie ciasto. Nie wiem dla kogo to jest podkład, bo ja mam ładną cerę, a nie jestem zadowolona.

Kolejny podkład bublowy Anastasia Beverly Hills, któremu udało się sprawić, ze moja tłusta cera wygląda na wysuszoną.

I na koniec bronzer Hoola Benefitu, który wiem, że ma dużo fanów, ale na mojej skórze to jest po prostu kolorek zajebista pomarańcz. B)
Zajebista pomarancz😀wygralas!👍
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

lavinia123 pisze: ndz lut 16, 2025 12:37 am Sa dwie jasne butelki, taka srebrna i jasna seledynowa (detox) .. jaka mialas na mysli?
Załączniki
fw_1739689392343.jpg
fw_1739689392343.jpg (34.16 KiB) Przejrzano 181 razy
lavinia123
LouiBag

Post autor: lavinia123 »

damascenka pisze: ndz lut 16, 2025 8:03 am
Super, dzieki🙏