spodnie na niskie osoby
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalnispodnie na niskie osoby
Gdzie kupić idealne, nie za długie dżinsy przy wzroście 162?? (i żeby nie były za drogie)
- nocotyniepowiesz
- ToTylkoHermes
-
nicniewiem
- Ciastko
c&a, na stronie oznaczone jako krótkie, stacjonarnie mają "k" przy rozmiarze
zalando
new look ma jeansy "petite"
zalando
new look ma jeansy "petite"
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Sieciowki: to: sinsay, hm, ny, stradivarius i podobno bershka spoko 
-
Tysiunia0507
- RoyalBaby
Ja w sumie kupuje fajne spodnie na shein na dziale petite i szczerze nie widzę różnicy pomiędzy nimi a tymi z sieciówek
Ja niestety jestem jeszcze niższa i kupiłam maszynę do szycia i ewentualnie sobie skracam. Pasujące udawało mi się kupić z Wranglera albo Big Stara, ale ostatnio przerzuciłam się na drugi obieg i tu gorzej z dopasowaniem długości 
-
Agnessagness
- Ciastko
U mnie tylko Zara i Bershka daje radę, ewentualnie zamawiam na zalando z opcji petite
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Ja właśnie się zastanawiałam jak z tymi spodniami. A ile masz wzrostu jeśli mogę spytać? Wiem, że Azjatki są dość niskie, ale jestem ciekawa jak to z rozmiarówką wygląda i czy np. Z moimi 150cm będzie spoko wyglądać.Tysiunia0507 pisze: ↑śr lut 12, 2025 9:57 pm Ja w sumie kupuje fajne spodnie na shein na dziale petite i szczerze nie widzę różnicy pomiędzy nimi a tymi z sieciówek
-
Tysiunia0507
- RoyalBaby
Mam 155cmJuliaturczyniak pisze: ↑wt lut 25, 2025 11:43 pm Ja właśnie się zastanawiałam jak z tymi spodniami. A ile masz wzrostu jeśli mogę spytać? Wiem, że Azjatki są dość niskie, ale jestem ciekawa jak to z rozmiarówką wygląda i czy np. Z moimi 150cm będzie spoko wyglądać.![]()