obrączki kraków
Moderator: verysweetcherryobrączki kraków
Polecacie jakiegoś jubilera z obrączkami w Krakowie?
-
Peggy Brown
- Koczkodan
Ja robiłam z białego złota i miałam trochę własnego kruszcu u jubilera Kurczab na Kopernika. Myślę że zależy czy masz swój wkład ze złota czy bierzesz gotowy wyrób
W Krakowie tylko on ma piec który rozgrzewa się do takich temperatur aby zrobić białe złoto z dodatkiem palladu. Jeśli chcesz coś gotowego to Długa obrączkami stoi 
- odpalskreta
- ZdalnaFanka
Mi się wydaje ogólnie że ulica długa w moim odczuciu to ulica ślubna, tam salon na salonie tak samo z jubilerem hahaPeggy Brown pisze: ↑sob lut 15, 2025 2:36 am Ja robiłam z białego złota i miałam trochę własnego kruszcu u jubilera Kurczab na Kopernika. Myślę że zależy czy masz swój wkład ze złota czy bierzesz gotowy wyróbW Krakowie tylko on ma piec który rozgrzewa się do takich temperatur aby zrobić białe złoto z dodatkiem palladu. Jeśli chcesz coś gotowego to Długa obrączkami stoi
![]()
-
canis_rufus1
- Skarpeta Rakieta
-
chinchillin
- ŚpioszkiKenzo
Pewnie autorka juz znalazla, ale moze jeszcze ktos bedzie szukac. Jak chcesz cos wedlug wlasnego projektu/pomyslu, z innymi materialami typu carbon, diamenty itp. polecam Inne Obraczki. Pan Andrzej potrafi zrobic wszystko (odmawia tylko czarnego zlota, bo proces jego tworzenia polega na niszczeniu kruszcu) a i cena jest sensowna. Mozna rowniez dostarczyc swoj material.