Start
Mój profil

obrączki kraków

Moderator: verysweetcherry
alicyjka
RóżowePolo

obrączki kraków

Post autor: alicyjka »

Polecacie jakiegoś jubilera z obrączkami w Krakowie?
Peggy Brown
Koczkodan

Post autor: Peggy Brown »

Ja robiłam z białego złota i miałam trochę własnego kruszcu u jubilera Kurczab na Kopernika. Myślę że zależy czy masz swój wkład ze złota czy bierzesz gotowy wyrób :) W Krakowie tylko on ma piec który rozgrzewa się do takich temperatur aby zrobić białe złoto z dodatkiem palladu. Jeśli chcesz coś gotowego to Długa obrączkami stoi :)
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

Peggy Brown pisze: sob lut 15, 2025 2:36 am Ja robiłam z białego złota i miałam trochę własnego kruszcu u jubilera Kurczab na Kopernika. Myślę że zależy czy masz swój wkład ze złota czy bierzesz gotowy wyrób :) W Krakowie tylko on ma piec który rozgrzewa się do takich temperatur aby zrobić białe złoto z dodatkiem palladu. Jeśli chcesz coś gotowego to Długa obrączkami stoi :)
Mi się wydaje ogólnie że ulica długa w moim odczuciu to ulica ślubna, tam salon na salonie tak samo z jubilerem haha
swiftiexo
Koczkodan

Post autor: swiftiexo »

alicyjka pisze: pn lut 10, 2025 11:03 am Polecacie jakiegoś jubilera z obrączkami w Krakowie?
Buchwic! pełen profesjonalizm
canis_rufus1
Skarpeta Rakieta

Post autor: canis_rufus1 »

alicyjka pisze: pn lut 10, 2025 11:03 am Polecacie jakiegoś jubilera z obrączkami w Krakowie?
Luva
chinchillin
ŚpioszkiKenzo

Post autor: chinchillin »

Pewnie autorka juz znalazla, ale moze jeszcze ktos bedzie szukac. Jak chcesz cos wedlug wlasnego projektu/pomyslu, z innymi materialami typu carbon, diamenty itp. polecam Inne Obraczki. Pan Andrzej potrafi zrobic wszystko (odmawia tylko czarnego zlota, bo proces jego tworzenia polega na niszczeniu kruszcu) a i cena jest sensowna. Mozna rowniez dostarczyc swoj material.