[ANKIETA] Rozwój forum - nowe funkcje
Moderator: verysweetcherry
- damascenka
- Administrator
[ANKIETA] Rozwój forum - nowe funkcje
Hej Wandziaksy!
Mamy teraz trochę więcej czasu na rozwój forum
W ankiecie wyżej możecie zdecydować, która funkcjonalność jest dla Was najważniejsza. Głosujemy 5 dni! Jeśli coś innego Was "męczy" na forum - zawsze możecie dodać odpowiedź. Na odpowiedzi można głosować reakcją
Pozdrawiamy
W ankiecie wyżej możecie zdecydować, która funkcjonalność jest dla Was najważniejsza. Głosujemy 5 dni! Jeśli coś innego Was "męczy" na forum - zawsze możecie dodać odpowiedź. Na odpowiedzi można głosować reakcją
Pozdrawiamy
-
- PrinTu
Z tego co widziałam, to reakcja by się przydała jeszcze wydaje mi się, że coś w rodzaju :O albo inna wyrażająca zdziwienie byłaby spoko, o ile w ogóle takie ulepszenie wchodzi w grę.
-
- SushiRoll
Nowa emota do reakcji : 🫣
Chcialabym, aby ktos dodał kolejne rangi. Powstało dużo nowych powiedzonek naszych bohaterów jak np Kocur pupci, ktore swietnie sie nadaja Chcialabym, aby rangi zmieniały sie co max 20 wpisów i były jeszcze bardziej odjechane niż dotychczas.
-
- Ciastko
Możliwość włączenia ciemnego motywu wyświetlania forum.
- luksusowa_pomidorowa
- Currently:Greece
Mi brakuje reakcji "nie zgadzam się". Często zamiast tego używane jest "Wrr" czy "Smutna minka" i wychodzi agresywnie moim zdaniem.damascenka pisze: ↑pn wrz 19, 2022 10:55 pm Hej Wandziaksy!
Pozdrawiamy
Nie jestem za tym aby było widać jak kto zareagował. Dzięki anonimowości myślę, że reakcje mogą być bardziej rzetelne. Po drugie już widzę te gównoburze typu: "Ty mi zawsze dajesz złe minki", "No ta, Ty jak zawsze bronisz Mewy" itp. I ogólnie jak emotki są anonimowe to często są posty, że ktoś się czuję urażony, że jego wypowiedź się nie spodobała, co dopiero jak to będzie widoczne. Trochę za bardzo na serio niektórzy to traktują. Nie wszyscy to widzą, bo takie posty lecą za offtop i nie wszyscy zdążą zobaczyć.
edit: z drugiej strony może to by ukróciło zachowania użytkowniczek, które dają takie reakcje tylko dlatego, że kogoś nie lubią. Ja wiem, że na mnie jest co najmniej kilka obrażonych za skasowane posty, bo takie emotki dostaję nawet przy postach neutralnych typu: "Hej, zrobiłam listę nicków z Uniwersum z opisem, żeby było łatwiej".
- damascenka
- Administrator
Posty z tego wątku przenieśliśmy tutaj
Odpowiadając na pytanie wyżej – mamy to zapisane na bazie danych więc możemy wyciągnąć dla konkretnego posta, ale nie jest to funkcja dostępna dla Moderatorek/Administratorek, czy w ogóle z poziomu forum.
Odpowiadając na pytanie wyżej – mamy to zapisane na bazie danych więc możemy wyciągnąć dla konkretnego posta, ale nie jest to funkcja dostępna dla Moderatorek/Administratorek, czy w ogóle z poziomu forum.
Mi by się przydała jakaś możliwość oznaczania, co się kiedy działo. Może hasztagi? Albo jakiś folder dla każdego wątku ze zdjęciami i timestampami?
Chciałabym np. wiedzieć, kiedy była drama w Ostrowcu, kiedy Muka pokazał światu bakłażana - móc wrócić do stron, kiedy o tym pisałyśmy, linków i skrinów, które wymieniałyśmy
Chciałabym np. wiedzieć, kiedy była drama w Ostrowcu, kiedy Muka pokazał światu bakłażana - móc wrócić do stron, kiedy o tym pisałyśmy, linków i skrinów, które wymieniałyśmy
Chciałabym jeszcze przeglądając forum móc jednym kliknięciem przejść do pierwszego postu którego nie widziałam w danym wątku
Na obecną chwilę to jest tak: klikam nazwę wątku, klikam "pierwszy nieprzeczytany post". Chciałabym to robić jednym kliknięciem z poziomu listy wątków
Na obecną chwilę to jest tak: klikam nazwę wątku, klikam "pierwszy nieprzeczytany post". Chciałabym to robić jednym kliknięciem z poziomu listy wątków
To ja jeszcze chciałabym mieć możliwość wołania w stylu
@ użytkownik
Na razie robię taki workaround, że znajduje jakaś wypowiedź tej osoby i cytuję ją, usuwam tekst cytowany i to powoduje że osoba dostaje powiadomienie
Najlepiej jeszcze coś w stylu
@ moderacja
Jak jest syf na wątku
@ użytkownik
Na razie robię taki workaround, że znajduje jakaś wypowiedź tej osoby i cytuję ją, usuwam tekst cytowany i to powoduje że osoba dostaje powiadomienie
Najlepiej jeszcze coś w stylu
@ moderacja
Jak jest syf na wątku
- luksusowa_pomidorowa
Brakuje mi opcji cofania się do głównych działów. Aktualnie klikając logo forum cofa na początek, to jest ok, ale przeglądając np. 10 wątków na Ploteczkach za każdym razem muszę cofnąć się do głównej, później wejść na ploteczki i zjechać na dany wątek.
- luksusowa_pomidorowa
To wiem, właśnie chodzi mi o to, żeby nie trzeba było ponownie do góry jechać, jakby się dało Bo logo forum widać na każdej wysokości, a działów nie.
- luksusowa_pomidorowa