Start
Mój profil

Weronika Karwatka

Moderator: verysweetcherry
LostInWonderland
Srebrna Kropeczka

Re: Weronika Karwatka

Post autor: LostInWonderland »

Edy pisze: pt wrz 27, 2024 7:30 am Coś cisza na ten temat, sprawa stanęła w miejscu?
Będzie nowe postępowanie, sąd uchylił decyzję prokuratury o umorzeniu sprawy. Info z wczoraj
Edy
LouiBag

Post autor: Edy »

LostInWonderland pisze: wt paź 08, 2024 2:00 am Będzie nowe postępowanie, sąd uchylił decyzję prokuratury o umorzeniu sprawy. Info z wczoraj
No i świetnie, bo prowadząca profil ,,Gdziekolwiek jesteś'' na faceboku, też kiedyś pisała, że mają wiele nwyh dowdów, zeznań, że dużo ludzi się odezwało i skala tego jest porażająca, ale na razie nie mogą o tym mówić
Proseczko, wineczko
JogurtNaturalny
Siatkarka

Post autor: JogurtNaturalny »

Mnie zastanawia dlaczego zmarł Kacperek? Czy w jego ciele również wykryto ten lek ???
Edy
LouiBag

Post autor: Edy »

JogurtNaturalny pisze: sob lis 23, 2024 7:55 pm Mnie zastanawia dlaczego zmarł Kacperek? Czy w jego ciele również wykryto ten lek ???
Zmarł, bo matka była już w ciężkim stanie, nie oddychała przez długi czas, to dziecko też nie było w stanie przeżyć. Próbowali robić na szybko cesarkę, ale było już za późno, Weronika ,,żyła" jeszcze kilkanaście godzin po cesarce, bo ją trzymamała aparatura i leki przeciwzakrzepowe, serce pracowało dzięki maszynom, ale mozg już obumarł.

Co do wyników z sekscj, to nigdzie nie było podane, czy Kacperek miał lek w organizmie, jednak mógł mieć, ponieważ z krwi matki wszystko idzie do plodu
Proseczko, wineczko
Kobieteria
Tritonotti

Post autor: Kobieteria »

Zbrodnia Ikara wrzucił na kanał drugą część materiału o Weronice, a raczej o jej mężusiu i jego rodzince.
W materiale między innymi podboje miłosne i liczne kłamstwa Jakuba, nieudolność prokuratorska, dewastacja nagrobku Weroniki i jej syna przez… teściów.

Tak bardzo szkoda mi rodziny tej młodej dziewczyny. Widać, że bardzo cierpią i wszelkimi metodami dążą do poznania prawdy. Mam nadzieję, że doczekają sprawiedliwego finału.
Yennefer
SushiRoll

Post autor: Yennefer »

Kobieteria pisze: sob lut 01, 2025 10:28 pm Zbrodnia Ikara wrzucił na kanał drugą część materiału o Weronice, a raczej o jej mężusiu i jego rodzince.
W materiale między innymi podboje miłosne i liczne kłamstwa Jakuba, nieudolność prokuratorska, dewastacja nagrobku Weroniki i jej syna przez… teściów.

Tak bardzo szkoda mi rodziny tej młodej dziewczyny. Widać, że bardzo cierpią i wszelkimi metodami dążą do poznania prawdy. Mam nadzieję, że doczekają sprawiedliwego finału.

Dziękuję za informacje, zaraz się biorę za słuchanie
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

po obejrzeniu tego materiału jest mi dosłownie niedobrze. jakim potworem trzeba być, jak radosław k. z małżonką, aby niszczyć grób synowej i wnuka? wyśmiewać? mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość, a syneczka będą odwiedzać w więzieniu. przebrzydłe kreatury.
ichcorka
Gacie z oceanu

Post autor: ichcorka »

Właśnie skończyłam oglądać

Grubo

Materiał świetny, ale jestem wściekła, że taki materiał robi youtuber a co robi prokuratura?! W tej sprawie nic
Dno

Rodzice tego kuby to psychopaci którzy też powinni mieć postawione jakieś zarzuty
Yennefer
SushiRoll

ichcorka pisze: ndz lut 02, 2025 12:27 am Właśnie skończyłam oglądać

Grubo

Materiał świetny, ale jestem wściekła, że taki materiał robi youtuber a co robi prokuratura?! W tej sprawie nic
Dno

Rodzice tego kuby to psychopaci którzy też powinni mieć postawione jakieś zarzuty
Też jestem w szoku od wczoraj... mam nadzieję że odpowie za to, prędzej czy później ale odpowie
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

Post autor: Chruma »

Kael78 pisze: ndz lut 02, 2025 5:24 am Wysle ktoś linka albo napisze gdzie jest i jak się nazywa nowa myjnia tego faceta?
Jeśli to w tym samym miejscu co poprzedni to murowany błysk
Awatar użytkownika
Nicea
MoetGlass

Post autor: Nicea »

Kael78 pisze: ndz lut 02, 2025 5:24 am Wysle ktoś linka albo napisze gdzie jest i jak się nazywa nowa myjnia tego faceta?
Na ig ma oznaczone shrimp.garage
mlodaczarna
KlasaBiznes

Post autor: mlodaczarna »

Mam nadzieję, że nic nie grozi Patrykowi który wystąpił w nowym materiale. Chorzy ludzie jak można bezcześcić grób synowej i wnuka..
Yennefer
SushiRoll

mlodaczarna pisze: ndz lut 02, 2025 6:15 pm Mam nadzieję, że nic nie grozi Patrykowi który wystąpił w nowym materiale. Chorzy ludzie jak można bezcześcić grób synowej i wnuka..
Też mi niestety chodzą takie myśli po głowie...boję się o chlopaka
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Post autor: YMH2301 »

Ja jestem przerażona tym co się tam dzieje. Ten kolega wydaje się być rozsądny i chwała za to, że powiedział to głośno. Trochę mi to przypomina sprawę Pauliny Antczak..
dejunia4

Post autor: dejunia4 »

Ewidentnie w sprawie jej śmierci maczał palce jej mężulek. Powinni go ostro przycisnąć. Rodzice Weroniki jeszcze mu wyremontowali kuchnie masakra co trzeba mieć w głowie. Żona i syn mu zmarli a ten zaraz miał tindera nie no w głowie się nie mieści.
Yennefer
SushiRoll

dejunia4 pisze: pn lut 03, 2025 10:51 pm Ewidentnie w sprawie jej śmierci maczał palce jej mężulek. Powinni go ostro przycisnąć. Rodzice Weroniki jeszcze mu wyremontowali kuchnie masakra co trzeba mieć w głowie. Żona i syn mu zmarli a ten zaraz miał tindera nie no w głowie się nie mieści.
Jak widać znajomości działają...nic mu nie zrobią, a ewidentnie ma nieczyste sumienie
3Ewelina0

Post autor: 3Ewelina0 »

Mam nadzieje, ze ten film trafi do jak najwiekszej ilosci osob w Poznaniu i ludzie im nie zapomna tego, co zrobili. Obrzydliwi ludzie.
Ojojojka
BlondDoczep

Post autor: Ojojojka »

No musi być grubo,bo na stronie FB Zbrodni Ikara autor udostępnijł maila z groźbami, że ma przestać drążyc w sprawie Weroniki. Jeżeli to nie jest głupi żart to sytuacja jest naprawdę poważna.
Adaanialusi
Mokra Włoszka

Post autor: Adaanialusi »

Jest nowy materiał na zbrodnia i kara. Grubo, teściowie Weroniki niszczą jej grub, są na to dowody w postaci nagrań z ukrytej kamery a współpracownik jej męża daje więcej dowodów na to, że to mąż dopuścił się zbrodni.
Zastanawiające jest to, że opowiadał koledze już wcześniej, że Weronika ma zagrożoną ciążę i mieli podpisać dokumenty z których wynikało, że w razie komplikacji mają ratować dziecko a nie ciężarną. Polskie prawo zapewnia ochronę życia i zdrowia matek oczekujących dziecka. W ramach ratowania życia matki dopuszczalne jest poświęcenie życia nienarodzonego dziecka. Gdyby miała komplikacje na pewno powiedziała by rodzicom.
Awatar użytkownika
marlas
Mokra Włoszka

Post autor: marlas »

Adaanialusi pisze: wt lut 04, 2025 2:34 pm Jest nowy materiał na zbrodnia i kara. Grubo, teściowie Weroniki niszczą jej grub, są na to dowody w postaci nagrań z ukrytej kamery a współpracownik jej męża daje więcej dowodów na to, że to mąż dopuścił się zbrodni.
Zastanawiające jest to, że opowiadał koledze już wcześniej, że Weronika ma zagrożoną ciążę i mieli podpisać dokumenty z których wynikało, że w razie komplikacji mają ratować dziecko a nie ciężarną. Polskie prawo zapewnia ochronę życia i zdrowia matek oczekujących dziecka. W ramach ratowania życia matki dopuszczalne jest poświęcenie życia nienarodzonego dziecka. Gdyby miała komplikacje na pewno powiedziała by rodzicom.
Właśnie Paweł ze Zbrodni dostał tajemniczego maila z groźbą… ponoć nie do namierzenia. To jakby przyznać się do winy.
O, nie zauważyłam, że już ktoś o tym wspomniał
Marti37
Luźny dzień ze mną

Post autor: Marti37 »

Mam nadzieje ze kobiety będą się trzymać z daleka od tego krętacza bo chyba nikt nie ma wątpliwości że jakąkolwiek relacja z nim nie jest dobrym pomysłem 😬
Plotkara
RARY

Post autor: Plotkara »

3Ewelina0 pisze: wt lut 04, 2025 12:26 pm Mam nadzieje, ze ten film trafi do jak najwiekszej ilosci osob w Poznaniu i ludzie im nie zapomna tego, co zrobili. Obrzydliwi ludzie.
Wrzucalam tu post po pierwszym odcinku na kanale Ikara (jak jeszcze nie było działu kryminalnego, dlatego przepadło i to mnie skłoniło, zeby poprosic administrację o taki dział). Dziwię się bardzo, że nikt ze znajomych/osob, ktore cokolwiek wiedza się na tym wątku nie pojawił. Cieszę się, że ten Patryk się nie boi odzywac
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
Plotkara
RARY

Post autor: Plotkara »

Ta historia jest mocna przestroga dla kobiet, ktorym marzenia o slubie i dziecku przysłaniają prawdziwy osąd sytuacji. To samo dotyczy tindera - mnostwo tam nieuczciwych ludzi
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
3Ewelina0

Post autor: 3Ewelina0 »

Plotkara pisze: czw lut 06, 2025 1:51 pm Wrzucalam tu post po pierwszym odcinku na kanale Ikara (jak jeszcze nie było działu kryminalnego, dlatego przepadło i to mnie skłoniło, zeby poprosic administrację o taki dział). Dziwię się bardzo, że nikt ze znajomych/osob, ktore cokolwiek wiedza się na tym wątku nie pojawił. Cieszę się, że ten Patryk się nie boi odzywac
Wanda to jednak nadal dosc specyficzne miejsce i ludzie ktorzy nie sledza za bardzo jakichs influ/youtuberow tu nie wchodza. Ale mam nadzieje ze innymi kanalami rozniesie sie to po miescie i zadna inna dziewczyna nie da sie nabrac na biednego wdowca szukajacego nowej milosci.
Krzysiek90
BlondDoczep

Post autor: Krzysiek90 »

Ta sprawa to totalny absurd... Bo z tego, co zrozumialem, to Prokuratora uznala, ze zdrowa dziewczyna (regularnie sie badajaca itd.) bez zadnego konkrentego powodu tak sobie umarla i jednoczesnie mniej wiecej w tym samym czasie (jak umierala)... zaczela masowo robic przelewy ze swojego konta na konto męża. A jeszcze niedlugo potem chciala wziac pozyczke. I nic ich tutaj nie zdziwilo, nic :(

To troche tak, ze rodzina musi udowadniac na okolo, ze "2+2=4", a prokuratora sie upiera ze "6" i zadne konkretne argumenty do nich nie trafiają.

Mam nadzieje, ze na skutek tych materialow na yt w koncu ktos sie za to powaznie wezmie, bo ta sprawa wydaje sie bardzo oczywista. Trzeba tylko porzadnie przycisnac tego goscia.

Serio nie mogę pojąć, jak Prokuratora moze umarzac takie sprawy...