Będzie nowe postępowanie, sąd uchylił decyzję prokuratury o umorzeniu sprawy. Info z wczoraj
Weronika Karwatka
Moderator: verysweetcherry-
LostInWonderland
- Srebrna Kropeczka
No i świetnie, bo prowadząca profil ,,Gdziekolwiek jesteś'' na faceboku, też kiedyś pisała, że mają wiele nwyh dowdów, zeznań, że dużo ludzi się odezwało i skala tego jest porażająca, ale na razie nie mogą o tym mówićLostInWonderland pisze: ↑wt paź 08, 2024 2:00 am Będzie nowe postępowanie, sąd uchylił decyzję prokuratury o umorzeniu sprawy. Info z wczoraj
Proseczko, wineczko
-
JogurtNaturalny
- Siatkarka
Mnie zastanawia dlaczego zmarł Kacperek? Czy w jego ciele również wykryto ten lek
?
Zmarł, bo matka była już w ciężkim stanie, nie oddychała przez długi czas, to dziecko też nie było w stanie przeżyć. Próbowali robić na szybko cesarkę, ale było już za późno, Weronika ,,żyła" jeszcze kilkanaście godzin po cesarce, bo ją trzymamała aparatura i leki przeciwzakrzepowe, serce pracowało dzięki maszynom, ale mozg już obumarł.JogurtNaturalny pisze: ↑sob lis 23, 2024 7:55 pm Mnie zastanawia dlaczego zmarł Kacperek? Czy w jego ciele również wykryto ten lek?
Co do wyników z sekscj, to nigdzie nie było podane, czy Kacperek miał lek w organizmie, jednak mógł mieć, ponieważ z krwi matki wszystko idzie do plodu
Proseczko, wineczko
-
Kobieteria
- Tritonotti
Zbrodnia Ikara wrzucił na kanał drugą część materiału o Weronice, a raczej o jej mężusiu i jego rodzince.
W materiale między innymi podboje miłosne i liczne kłamstwa Jakuba, nieudolność prokuratorska, dewastacja nagrobku Weroniki i jej syna przez… teściów.
Tak bardzo szkoda mi rodziny tej młodej dziewczyny. Widać, że bardzo cierpią i wszelkimi metodami dążą do poznania prawdy. Mam nadzieję, że doczekają sprawiedliwego finału.
W materiale między innymi podboje miłosne i liczne kłamstwa Jakuba, nieudolność prokuratorska, dewastacja nagrobku Weroniki i jej syna przez… teściów.
Tak bardzo szkoda mi rodziny tej młodej dziewczyny. Widać, że bardzo cierpią i wszelkimi metodami dążą do poznania prawdy. Mam nadzieję, że doczekają sprawiedliwego finału.
Kobieteria pisze: ↑sob lut 01, 2025 10:28 pm Zbrodnia Ikara wrzucił na kanał drugą część materiału o Weronice, a raczej o jej mężusiu i jego rodzince.
Dziękuję za informacje, zaraz się biorę za słuchanie
-
Dora_Diamant
- Kciuk
po obejrzeniu tego materiału jest mi dosłownie niedobrze. jakim potworem trzeba być, jak radosław k. z małżonką, aby niszczyć grób synowej i wnuka? wyśmiewać? mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość, a syneczka będą odwiedzać w więzieniu. przebrzydłe kreatury.
Właśnie skończyłam oglądać
Grubo
Materiał świetny, ale jestem wściekła, że taki materiał robi youtuber a co robi prokuratura?! W tej sprawie nic
Dno
Rodzice tego kuby to psychopaci którzy też powinni mieć postawione jakieś zarzuty
Grubo
Materiał świetny, ale jestem wściekła, że taki materiał robi youtuber a co robi prokuratura?! W tej sprawie nic
Dno
Rodzice tego kuby to psychopaci którzy też powinni mieć postawione jakieś zarzuty
Też jestem w szoku od wczoraj... mam nadzieję że odpowie za to, prędzej czy później ale odpowie
-
mlodaczarna
- KlasaBiznes
Mam nadzieję, że nic nie grozi Patrykowi który wystąpił w nowym materiale. Chorzy ludzie jak można bezcześcić grób synowej i wnuka..
Też mi niestety chodzą takie myśli po głowie...boję się o chlopakamlodaczarna pisze: ↑ndz lut 02, 2025 6:15 pm Mam nadzieję, że nic nie grozi Patrykowi który wystąpił w nowym materiale. Chorzy ludzie jak można bezcześcić grób synowej i wnuka..
-
dejunia4
Ewidentnie w sprawie jej śmierci maczał palce jej mężulek. Powinni go ostro przycisnąć. Rodzice Weroniki jeszcze mu wyremontowali kuchnie masakra co trzeba mieć w głowie. Żona i syn mu zmarli a ten zaraz miał tindera nie no w głowie się nie mieści.
Jak widać znajomości działają...nic mu nie zrobią, a ewidentnie ma nieczyste sumienie
-
3Ewelina0
Mam nadzieje, ze ten film trafi do jak najwiekszej ilosci osob w Poznaniu i ludzie im nie zapomna tego, co zrobili. Obrzydliwi ludzie.
-
Adaanialusi
- Mokra Włoszka
Jest nowy materiał na zbrodnia i kara. Grubo, teściowie Weroniki niszczą jej grub, są na to dowody w postaci nagrań z ukrytej kamery a współpracownik jej męża daje więcej dowodów na to, że to mąż dopuścił się zbrodni.
Zastanawiające jest to, że opowiadał koledze już wcześniej, że Weronika ma zagrożoną ciążę i mieli podpisać dokumenty z których wynikało, że w razie komplikacji mają ratować dziecko a nie ciężarną. Polskie prawo zapewnia ochronę życia i zdrowia matek oczekujących dziecka. W ramach ratowania życia matki dopuszczalne jest poświęcenie życia nienarodzonego dziecka. Gdyby miała komplikacje na pewno powiedziała by rodzicom.
Zastanawiające jest to, że opowiadał koledze już wcześniej, że Weronika ma zagrożoną ciążę i mieli podpisać dokumenty z których wynikało, że w razie komplikacji mają ratować dziecko a nie ciężarną. Polskie prawo zapewnia ochronę życia i zdrowia matek oczekujących dziecka. W ramach ratowania życia matki dopuszczalne jest poświęcenie życia nienarodzonego dziecka. Gdyby miała komplikacje na pewno powiedziała by rodzicom.
Właśnie Paweł ze Zbrodni dostał tajemniczego maila z groźbą… ponoć nie do namierzenia. To jakby przyznać się do winy.Adaanialusi pisze: ↑wt lut 04, 2025 2:34 pm Jest nowy materiał na zbrodnia i kara. Grubo, teściowie Weroniki niszczą jej grub, są na to dowody w postaci nagrań z ukrytej kamery a współpracownik jej męża daje więcej dowodów na to, że to mąż dopuścił się zbrodni.
O, nie zauważyłam, że już ktoś o tym wspomniał
Wrzucalam tu post po pierwszym odcinku na kanale Ikara (jak jeszcze nie było działu kryminalnego, dlatego przepadło i to mnie skłoniło, zeby poprosic administrację o taki dział). Dziwię się bardzo, że nikt ze znajomych/osob, ktore cokolwiek wiedza się na tym wątku nie pojawił. Cieszę się, że ten Patryk się nie boi odzywac
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
Ta historia jest mocna przestroga dla kobiet, ktorym marzenia o slubie i dziecku przysłaniają prawdziwy osąd sytuacji. To samo dotyczy tindera - mnostwo tam nieuczciwych ludzi
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
-
3Ewelina0
Wanda to jednak nadal dosc specyficzne miejsce i ludzie ktorzy nie sledza za bardzo jakichs influ/youtuberow tu nie wchodza. Ale mam nadzieje ze innymi kanalami rozniesie sie to po miescie i zadna inna dziewczyna nie da sie nabrac na biednego wdowca szukajacego nowej milosci.Plotkara pisze: ↑czw lut 06, 2025 1:51 pm Wrzucalam tu post po pierwszym odcinku na kanale Ikara (jak jeszcze nie było działu kryminalnego, dlatego przepadło i to mnie skłoniło, zeby poprosic administrację o taki dział). Dziwię się bardzo, że nikt ze znajomych/osob, ktore cokolwiek wiedza się na tym wątku nie pojawił. Cieszę się, że ten Patryk się nie boi odzywac
-
Krzysiek90
- BlondDoczep
Ta sprawa to totalny absurd... Bo z tego, co zrozumialem, to Prokuratora uznala, ze zdrowa dziewczyna (regularnie sie badajaca itd.) bez zadnego konkrentego powodu tak sobie umarla i jednoczesnie mniej wiecej w tym samym czasie (jak umierala)... zaczela masowo robic przelewy ze swojego konta na konto męża. A jeszcze niedlugo potem chciala wziac pozyczke. I nic ich tutaj nie zdziwilo, nic
To troche tak, ze rodzina musi udowadniac na okolo, ze "2+2=4", a prokuratora sie upiera ze "6" i zadne konkretne argumenty do nich nie trafiają.
Mam nadzieje, ze na skutek tych materialow na yt w koncu ktos sie za to powaznie wezmie, bo ta sprawa wydaje sie bardzo oczywista. Trzeba tylko porzadnie przycisnac tego goscia.
Serio nie mogę pojąć, jak Prokuratora moze umarzac takie sprawy...
To troche tak, ze rodzina musi udowadniac na okolo, ze "2+2=4", a prokuratora sie upiera ze "6" i zadne konkretne argumenty do nich nie trafiają.
Mam nadzieje, ze na skutek tych materialow na yt w koncu ktos sie za to powaznie wezmie, bo ta sprawa wydaje sie bardzo oczywista. Trzeba tylko porzadnie przycisnac tego goscia.
Serio nie mogę pojąć, jak Prokuratora moze umarzac takie sprawy...