Start
Mój profil

Huda Beauty puder - dostępność

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Shivalith
Drama Maker

Huda Beauty puder - dostępność

Post autor: Shivalith »

Czy ktoś wie co się stało z dostępnością pudru huda beauty? Niestety zawsze kupowałam odcień peach pie i od miesiąca jest już niedostępny na sephorze 🥲🥲🥲 na Notino nie ma tego odcienia
Kiedy wrócą ktoś wie? Pewnie to przez nowe opakowania, ale już z miesiąc to trwa, a przesyłka z oficjalnej strony 15 euro i zastanawiam się czy poczekać. Kupiłam dwa drogeryjne pudry w międzyczasie i nie mają nawet podjazdu do hudy
~dwa razy duże frytki i jakiegoś burgera tam panu weźmiesz~
dwabambosze
Sukienka_Z_Lu_k**wa

Post autor: dwabambosze »

Shivalith pisze: ndz lut 02, 2025 11:51 pm Czy ktoś wie co się stało z dostępnością pudru huda beauty? Niestety zawsze kupowałam odcień peach pie i od miesiąca jest już niedostępny na sephorze 🥲🥲🥲 na Notino nie ma tego odcienia
Kiedy wrócą ktoś wie? Pewnie to przez nowe opakowania, ale już z miesiąc to trwa, a przesyłka z oficjalnej strony 15 euro i zastanawiam się czy poczekać. Kupiłam dwa drogeryjne pudry w międzyczasie i nie mają nawet podjazdu do hudy
Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem bo mega hype się na niego teraz zrobił i ciekawa jestem, serio warto?
Wercia11124
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Wercia11124 »

Shivalith pisze: ndz lut 02, 2025 11:51 pm Czy ktoś wie co się stało z dostępnością pudru huda beauty? Niestety zawsze kupowałam odcień peach pie i od miesiąca jest już niedostępny na sephorze 🥲🥲🥲 na Notino nie ma tego odcienia
Puder z oficjalnej strony hudy to na złotówki jakies 150 zł. Kupujesz dwa, masz darmowa wysyłkę. Oszczędzasz 100 I masz zapas na długo. Nie trzeba przepadać w sephorze
hanipipol
TrampekLV

Post autor: hanipipol »

dwabambosze pisze: pn lut 03, 2025 11:48 pm Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem bo mega hype się na niego teraz zrobił i ciekawa jestem, serio warto?
ja zuzylam dwa opakowania tego pudru, najpierw uzywalam banana bread a pozniej pound cake - swietny puder jesli ma sie ochote na cos wysokopolkowego. natomiast rownie dobry jest dla mnie puder z bell, ktory kupisz w kazdej biedronce.
Martyna2904
Tritonotti

Post autor: Martyna2904 »

dwabambosze pisze: pn lut 03, 2025 11:48 pm Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem bo mega hype się na niego teraz zrobił i ciekawa jestem, serio warto?
Tak! Jest świetny moim zdaniem, mam różowy i wspomniany tutaj peach pie i obydwa uwielbiam