Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
Ogrzyca
Gacie z oceanu

Re: Olga Herring

Post autor: Ogrzyca »

gravity pisze: ndz gru 15, 2024 6:16 pm Zabawnie się czyta to oświadczenie biorąc pod uwagę niedawną aferkę z jej udziałem. Mam mieszane uczucia.
Albo oświadczenie Pawła ze zbrodni i kary który sam ma spore długi xd
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Post autor: Chruma »

azi_39 pisze: sob gru 14, 2024 4:11 pm Śledź wydała oświadczenie w sprawie przekrętów Anity Miszczuk. Komentowanie wyłączone.
Gdzie to można zobaczyć?
gravity
Mokra Włoszka

Post autor: gravity »

Chruma pisze: ndz gru 15, 2024 7:18 pm Gdzie to można zobaczyć?
Na FB Olga Herring Podcast.
azi_39
Mokra Włoszka

Post autor: azi_39 »

gravity pisze: ndz gru 15, 2024 6:16 pm Zabawnie się czyta to oświadczenie biorąc pod uwagę niedawną aferkę z jej udziałem. Mam mieszane uczucia.
Miszczuk jej broniła wtedy.
dzasta
Szarlotta

Post autor: dzasta »

A co ona za klon Amber Gold reklamuje w ostatnim podkascie?Myślałam ,ze to rozsądniejsza dziewczyna
Hav
TrampekLV

Post autor: Hav »

dzasta pisze: pn gru 30, 2024 5:44 am A co ona za klon Amber Gold reklamuje w ostatnim podkascie?Myślałam ,ze to rozsądniejsza dziewczyna
Pieniądze nie śmierdzą.
Waswaskapusta
Siatkarka

Post autor: Waswaskapusta »

dzasta pisze: pn gru 30, 2024 5:44 am A co ona za klon Amber Gold reklamuje w ostatnim podkascie?Myślałam ,ze to rozsądniejsza dziewczyna
Witam się z wami.
Z tą kopią amberg gold to poleciała na Maxa 🫣😫
MoniB
Currently:Italy

Post autor: MoniB »

Wolno jej! Jej zasady nie obowiązują!
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

Kółeczko wzajemnej adoracji. Wcale nie oglądam tej patologii i nie udostępniam ich filmów.
Sfrustrowani zadłużeni .. Wielkie gwiazdy :') :')
PrzemoKondratowicz
BlondDoczep

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Jakoś tak mi się skojarzyło https://vm.tiktok.com/ZNeokLpWS/
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Hej, usuwam posty, są niezwiązane z tematem, załóżcie osobny wątek proszę.
Losowa
Mokra Włoszka

Post autor: Losowa »

Widzieliście ostatni odcinek Śladów o mężu, który podpalił żonę i upozorował wypadek?
Nie miałam ochoty oglądać twórczości Olgi, ale YT sam mi to właczył jak akurat miałam mokre ręce, przesluchalam kilka minut i już się nie oderwałam, choć znałam tę historię.

Brzydzi mnie ten koleś i strasznie mi szkoda dziewczyny i rodziców. Jakoś łatwiej mi ogarnać rozumem zbrodnię, kiedy ktoś jest w desperacji, dostaje szału zazdrości. Tutaj gość to z rozmysłem zaplanował, jednocześnie będąc z tą żoną i biegając do teściów na kawki. Mam nadzieję, że nigdy nie wyjdzie.
Awatar użytkownika
Kalunaa
BlondDoczep

Post autor: Kalunaa »

@Losowa tak ogladalam, znalalam juz te sprawe, ale forma przedstawienia Sladow przez Olge, rozmowy z rodzincami bardzo mnie odpowiadaja. Sama zbrodnia okropna, brzydliwy koles, jak tak piszesz - o gorszego dziada trudno, mam tez nadzieje ze nie wyjdzie.

Szczerze powiedziewszy nigdy nie obejrzalam zadnego podkastu Olgi (mialam wiele podejsc, ale ten styl nie jest totalnie dla mnie), za to Slay - akzdy odcinek wedlog mnie na wysoki poziomie.
Losowa
Mokra Włoszka

Kalunaa pisze: czw lut 06, 2025 5:01 pm Szczerze powiedziewszy nigdy nie obejrzalam zadnego podkastu Olgi (mialam wiele podejsc, ale ten styl nie jest totalnie dla mnie), za to Slay - akzdy odcinek wedlog mnie na wysoki poziomie.
Właśnie nadrabiam, jak na YT to naprawdę wyróżnia się jakością. Ciekawa jestem, co skłania rodziny do rozmów. W przypadku Beaty Klimek - wiadomo, trzeba nagłaśniać. Robert Wójtowicz - tak samo, teraz się zmienia klimat wokół kleru, może coś się ruszy. Ale w przypadku Elizy już nic nie ma do zrobienia, a ci ludzie bardzo dzielnie i z godnością usiedli przed kamerą jakiejś średnio znanej podcasterki. Niczego im nie zarzucam oczywiście, po prostu mnie zastanawia, czy im to sprawia ulgę.
gravity
Mokra Włoszka

Losowa pisze: czw lut 06, 2025 4:24 pm Widzieliście ostatni odcinek Śladów o mężu, który podpalił żonę i upozorował wypadek?
Nie miałam ochoty oglądać twórczości Olgi, ale YT sam mi to właczył jak akurat miałam mokre ręce, przesluchalam kilka minut i już się nie oderwałam, choć znałam tę historię.

Brzydzi mnie ten koleś i strasznie mi szkoda dziewczyny i rodziców. Jakoś łatwiej mi ogarnać rozumem zbrodnię, kiedy ktoś jest w desperacji, dostaje szału zazdrości. Tutaj gość to z rozmysłem zaplanował, jednocześnie będąc z tą żoną i biegając do teściów na kawki. Mam nadzieję, że nigdy nie wyjdzie.
Jak ja ryczałam na tym odcinku, choć oczywiście znałam sprawę wcześniej. Afera aferą, ale cenię sobie Ślady i raczej nie zaprzestanę oglądania Olgi. Chyba że stanie się to samo co z 5NZ, czyli drastyczny spadek jakości.
Losowa
Mokra Włoszka

gravity pisze: czw lut 06, 2025 7:54 pm Jak ja ryczałam na tym odcinku, choć oczywiście znałam sprawę wcześniej. Afera aferą, ale cenię sobie Ślady i raczej nie zaprzestanę oglądania Olgi. Chyba że stanie się to samo co z 5NZ, czyli drastyczny spadek jakości.
Nie wiedziałam, że ten śmieć jeszcze wypisywał do rodziców Elizy listy, żeby go odwiedzali w pace. Wyrachowanie, żeby dostał zwolnienie po 30 latach (rodzice ofiary mi wybaczyli!). Przyznanie się też pewnie obliczone pod wyjście. Obrzydliwiec. Co do afery - wybrnęła elegancko, jutubowi dramiarze mogą się uczyć. Przeproś, a potem morda w kubeł i do roboty.
Kobieteria
Koczkodan

Post autor: Kobieteria »

Losowa pisze: czw lut 06, 2025 6:03 pm Właśnie nadrabiam, jak na YT to naprawdę wyróżnia się jakością. Ciekawa jestem, co skłania rodziny do rozmów. W przypadku Beaty Klimek - wiadomo, trzeba nagłaśniać. Robert Wójtowicz - tak samo, teraz się zmienia klimat wokół kleru, może coś się ruszy. Ale w przypadku Elizy już nic nie ma do zrobienia, a ci ludzie bardzo dzielnie i z godnością usiedli przed kamerą jakiejś średnio znanej podcasterki. Niczego im nie zarzucam oczywiście, po prostu mnie zastanawia, czy im to sprawia ulgę.
Mnie też to pytanie przyszło do głowy podczas oglądania. Sądzę, że mimo upływu lat w tej rodzinie rany nie zdążyły się zabliźnić - z nich wciąż cos się sączy. Stąd potrzeba mówienia, rozkładania na czynniki pierwsze, próba zrozumienia tego co się stało, dlaczego tak się stało. Kolejna przejmująca historia rodziny, która zmuszona jest mierzyć się tyle lat z najstraszliwszymi demonami. Szalenie współczuje.
Hav
TrampekLV

Losowa pisze: czw lut 06, 2025 9:14 pm Nie wiedziałam, że ten śmieć jeszcze wypisywał do rodziców Elizy listy, żeby go odwiedzali w pace. Wyrachowanie, żeby dostał zwolnienie po 30 latach (rodzice ofiary mi wybaczyli!). Przyznanie się też pewnie obliczone pod wyjście. Obrzydliwiec. Co do afery - wybrnęła elegancko, jutubowi dramiarze mogą się uczyć. Przeproś, a potem morda w kubeł i do roboty.
Za co przeprosiła? Nakłamała, że nie wiedziała co robi jej maz i współtwórca kanału, choć sobie latami spijali z dziobkw na wykopie a potem zrobiła z siebie ofiarę hejtu, choc oboje sa zwyklymi chamidłami. Skasowała grupę i nie udzielała żadnych wyjasnien. Dobrze ze chociaż starego diplo oficjalnie wsadziła do piwnicy (nieoficjalnie i tak działa przy kanale). Jedno wielkie XD
gravity
Mokra Włoszka

Losowa pisze: czw lut 06, 2025 9:14 pm
Nie wiedziałam, że ten śmieć jeszcze wypisywał do rodziców Elizy listy, żeby go odwiedzali w pace. Wyrachowanie, żeby dostał zwolnienie po 30 latach (rodzice ofiary mi wybaczyli!). Przyznanie się też pewnie obliczone pod wyjście. Obrzydliwiec. Co do afery - wybrnęła elegancko, jutubowi dramiarze mogą się uczyć. Przeproś, a potem morda w kubeł i do roboty.
Również nie wierzę w tę przemianę. On kłamstwa i manipulacje ma we krwi, typ zrobi absolutnie wszystko, żeby ugrać cokolwiek dla siebie. Dodatkowo nurtuje mnie, czy rzeczywiście chodziło "tylko" o pieniądze. Miałam wrażenie, że dosłownie za moment padnie stwierdzenie o układaniu sobie życia na nowo z inną kobietą. Tym gorzej dla typa jeśli była to wyłącznie motywacja finansowa, nie pojmuję tego. Ale gdyby był inny powód, pewnie rodzice Elizy by o tym wspomnieli.

Jeśli natomiast chodzi o Twoje słowa o dramie, podpisuję się pod każdym 😉.
Awatar użytkownika
kalter_schatten
BagietkaZszarlott

Post autor: kalter_schatten »

a ja się zawzięłam i od momentu dramy jej nie słucham. obrzydla mi i nie zamierzam jej wspierać w żaden sposób
Losowa
Mokra Włoszka

Hav pisze: czw lut 06, 2025 11:28 pm Za co przeprosiła? Nakłamała, że nie wiedziała co robi jej maz i współtwórca kanału, choć sobie latami spijali z dziobkw na wykopie a potem zrobiła z siebie ofiarę hejtu, choc oboje sa zwyklymi chamidłami. Skasowała grupę i nie udzielała żadnych wyjasnien. Dobrze ze chociaż starego diplo oficjalnie wsadziła do piwnicy (nieoficjalnie i tak działa przy kanale). Jedno wielkie XD
Coś tam powiedziała, że jej mąż znika z internetu, żeby przemyśleć sprawę. Jakaś skrucha była. Przy czym uwaga: ja nie mówię, że ona jest w porządku, z wpisów jej i tego jej sebixa wynikało, że są nieciekawą parką dorobionych dresiarzy. Mówię po prostu, że zarządziła tym kryzysem skutecznie, przede wszystkim zapłakała nad "hejtem" raz, a nie ustawicznie, jak Mazur i naprawdę pracuje nad nowymi, wartościowymi materiałami. I też skumała, że ten mąż jej szkodzi, wiec go nie pokazuje.
Hav
TrampekLV

Losowa pisze: pt lut 07, 2025 9:18 am Coś tam powiedziała, że jej mąż znika z internetu, żeby przemyśleć sprawę. Jakaś skrucha była. Przy czym uwaga: ja nie mówię, że ona jest w porządku, z wpisów jej i tego jej sebixa wynikało, że są nieciekawą parką dorobionych dresiarzy. Mówię po prostu, że zarządziła tym kryzysem skutecznie, przede wszystkim zapłakała nad "hejtem" raz, a nie ustawicznie, jak Mazur i naprawdę pracuje nad nowymi, wartościowymi materiałami. I też skumała, że ten mąż jej szkodzi, wiec go nie pokazuje.
Skuteczne zarządzanie kryzysem jednak nie zmazuje tego kim jest, jej natury. W kontekście jej spotkań z ludźmi, którzy doświadczyli traumy zbrodni, dla mnie jest to osobiście wyjątkowo wstretne udawanie. Ale masę ludzi to kupi i skonsumuje z przyjemnością.
Ogrzyca
Gacie z oceanu

Post autor: Ogrzyca »

Losowa pisze: pt lut 07, 2025 9:18 am Coś tam powiedziała, że jej mąż znika z internetu, żeby przemyśleć sprawę.
To już chyba przemyślał, bo jest w creditsach śladów, więc działają nadal wspólnie
Awatar użytkownika
Kalunaa
BlondDoczep

Losowa pisze: czw lut 06, 2025 6:03 pm Właśnie nadrabiam, jak na YT to naprawdę wyróżnia się jakością. Ciekawa jestem, co skłania rodziny do rozmów. W przypadku Beaty Klimek - wiadomo, trzeba nagłaśniać. Robert Wójtowicz - tak samo, teraz się zmienia klimat wokół kleru, może coś się ruszy. Ale w przypadku Elizy już nic nie ma do zrobienia, a ci ludzie bardzo dzielnie i z godnością usiedli przed kamerą jakiejś średnio znanej podcasterki. Niczego im nie zarzucam oczywiście, po prostu mnie zastanawia, czy im to sprawia ulgę.
Masz racje, nie pomyslalam o tym. Ciekawa sugestia i tak sie teraz zastanawiam, chyba masz racje. Moze daje im to jakies ukojenie i mozliwosc wygadania sie znowu o tym co ich przez lata dreczylo i niestety wciaz dreczy...
Awatar użytkownika
Kalunaa
BlondDoczep

Masz racje, nie pomyslalam o tym. Ciekawa sugestia i tak sie teraz zastanawiam, chyba masz racje. Moze daje im to jakies ukojenie i mozliwosc wygadania sie znowu o tym co ich przez lata dreczylo i niestety wciaz dreczy...