Tanie perfumy
Moderator: verysweetcherryRe: Tanie perfumy
Ja polecam araby- dobry stosunek jakości do ceny.
- odpalskreta
- BlondDoczep
Dziekuje mega, tt sa dostępne w ross to sobie sprawdzę 🩷Jakostaktobylo pisze: ↑wt sty 14, 2025 10:43 pm Biała Pani Walewska to cudo, uwielbiam za grosze
Myślę że spodobałby Ci się również tom tailor modern spirit, są jeszcze bardziej trwałe i takie,, czyste ,,
Peace and love
🩷
- Juliaturczyniak
- DamaZpowiśla
Nie mam pojęcia czy to są zamienniki, ale na pewno są na moją kieszeń:-). Co do mgiełek ubię miss so, a co do perfum to la rive
-
- Channelka
gdzie można je kupić stacjonarnie ?melanka pisze: ↑śr sie 21, 2024 10:19 pm A ja zamiast perfum latem polecam Olejek pefumujacy do ciała Afra, mega pachnie, zapach się na długo utrzymuje. Pięknie pachnie świeżością cytrusów świeżo zerwanych z drzewa - wspaniały, cudowny i niespotykany zapach. A do tego cudnie pielegnuje skórę wysuszoną
-
- Mokra Włoszka
Dziewczyny, dostałam dziś lataffa azeezah, 10/10 odpowiednik bucika za niecałe 70 zł, trwałe i mega mocne.
- odpalskreta
- BlondDoczep
Nie widzę ich na stronie. Do kupienia tylko stacjonarnie? Są trwałe?odpalskreta pisze: ↑sob lut 15, 2025 2:51 pm Ja będę kupować zara orchid. Śliczne, mocno kwiatowe perfumy. Bardziej zapachy białych kwiatów lekko mydlane. Polecam osobiście
- odpalskreta
- BlondDoczep
https://www.zara.com/pl/pl/orchid-edp-90m
Moim zdaniem są trwałe i ślicznie pachną ale to trzeba samemu zobaczyć stacjonarnie zapach czy podpasuje
Peace and love
🩷
A prześlesz proszę link jeszcze raz, bo ten nic nie wyświetla...odpalskreta pisze: ↑sob lut 15, 2025 8:57 pm https://www.zara.com/pl/pl/orchid-edp-90m
Moim zdaniem są trwałe i ślicznie pachną ale to trzeba samemu zobaczyć stacjonarnie zapach czy podpasuje