Stroje erotyczne sklepy
Moderator: verysweetcherryStroje erotyczne sklepy
Dziewczyny! Kiedyś widziałam ukraińską czy rosyjską firmę produkującą stroje erotyczne, które były pięknie wykonane. Czy u nas w Polsce znacie, polecacie jakieś sklepy z pięknymi strojami erotycznymi? Często widzę badziewne niestety wykonania w sklepach erotycznych. Podzielmy się jakimiś fajnymi sklepami, kompletami jeśli macie i polecacie może wklejajcie linki do sklepów ? 
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Też przycupnę. A nie próbowałaś zamawiać przez te ukraińskie albo rosyjskie strony czy nie mają dostaw na teren Polski? 
Nie rozumiem nic z ich pisma właśnieJuliaturczyniak pisze: ↑sob lut 01, 2025 1:44 pm Też przycupnę. A nie próbowałaś zamawiać przez te ukraińskie albo rosyjskie strony czy nie mają dostaw na teren Polski?![]()
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Z UA nie powinno być problemu przy zamówieniach, z Rosji mogą być, ale są specjalne sposoby by tego uniknąć. Tylko wątpię, że chciałoby Ci się płacić za taką samą kwotę (albo i drożej) co bieliznę. xD
- Nemeton420
- Srebrna Kropeczka
Stacjonarnie Venus w Gdańsku ma fajną bieliznę i buty, jest to sieć i można zamówić też online. Jest drogo, ale takie sklepy ogólnie tanie nie są i trzeba uważać na chińszczyznę z chorą marżą.
-
Irena_adler
- Mokra Włoszka
A sprawdzałaś Promees?
Ja mam od nich kilka kompletów, harnessy, halkę, piżamę i szlafrok. Prałam wielokrotnie I nic się nie dzieje z tymi rzeczami, nie tracą kształtu, koloru itd.
Oni zmieniają kolekcje cyklicznie, więc jeśli nic Ci nie wpadnie w oko z aktualnej, warto zerknąć po kilku miesiącach.
I z tego co wiem, dużo rzeczy (o ile nie wszystkie) szyją w Polsce.
- damascenka
- Administrator
A ja z innej beczki: Wasi faceci serio lubią takie stroje, czy to jest wymysł bab? Bo ja słyszałam często opinie, że te wszystkie paseczki, koroneczki itd. to baby dla siebie noszą a facetów kręcą zupełnie inne stroje. 
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Nie wiem, mojego faceta akurat to kręcidamascenka pisze: ↑wt lut 25, 2025 8:30 pm A ja z innej beczki: Wasi faceci serio lubią takie stroje, czy to jest wymysł bab? Bo ja słyszałam często opinie, że te wszystkie paseczki, koroneczki itd. to baby dla siebie noszą a facetów kręcą zupełnie inne stroje.![]()
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
damascenka pisze: ↑wt lut 25, 2025 8:30 pm A ja z innej beczki: Wasi faceci serio lubią takie stroje, czy to jest wymysł bab? Bo ja słyszałam często opinie, że te wszystkie paseczki, koroneczki itd. to baby dla siebie noszą a facetów kręcą zupełnie inne stroje.![]()
Mój facet sam mi kupuje i każe zakładać, więc chyba go kręci.
-
rzeczywmiejscach
- Gacie z oceanu
Mój lubi…. A ja najchętniej przebierałabym jego w takie…. A to wielki, dzik łysy jeszcze raz taki jak ja……damascenka pisze: ↑wt lut 25, 2025 8:30 pm A ja z innej beczki: Wasi faceci serio lubią takie stroje, czy to jest wymysł bab? Bo ja słyszałam często opinie, że te wszystkie paseczki, koroneczki itd. to baby dla siebie noszą a facetów kręcą zupełnie inne stroje.![]()