Start
Mój profil

Zaginięcie Karoliny Wróbel

Moderator: verysweetcherry
PrzemoKondratowicz
Skarpeta Rakieta

Re: Zaginięcie Karoliny Wróbel

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Kristina pisze: ndz sty 26, 2025 9:56 am Wszystkie możliwe patologie ..
Alko ,dragi i jeszcze prostytutka ponoć każdy z nią się przespał ..i dzieci za ściana w tym wszystkim ,słuchające tych patoli
Tym bardziej nie rozumiem czemu ona z bratem mieszkała. Miała siostrę rzekomo z normalną rodziną. Miała ojca. Ba, są setki mieszkan u starszych samotnych kobiet na wynajem i na pewno byłaby to sto razy lepsza opcja niż to jak żyła. Mieszkając z bratem I TAK MUSIAŁA płacić z wynajem, to mogła już podnająć pokój u jakiejś samotnej emerytki…
Awatar użytkownika
Chruma
RealDiamond

Post autor: Chruma »

PrzemoKondratowicz pisze: ndz sty 26, 2025 10:00 pm Tym bardziej nie rozumiem czemu ona z bratem mieszkała. Miała siostrę rzekomo z normalną rodziną. Miała ojca. Ba, są setki mieszkan u starszych samotnych kobiet na wynajem i na pewno byłaby to sto razy lepsza opcja niż to jak żyła. Mieszkając z bratem I TAK MUSIAŁA płacić z wynajem, to mogła już podnająć pokój u jakiejś samotnej emerytki…
Skoro sama w dzień zaginięcia podobno wciągała i paliła,to może lubiła mieszkać z bratem,bo miała łatwiejszy dostęp do ,,substancji"?
Kristina
KołczGrzesiu

Post autor: Kristina »

Chruma pisze: pn sty 27, 2025 10:56 am Skoro sama w dzień zaginięcia podobno wciągała i paliła,to może lubiła mieszkać z bratem,bo miała łatwiejszy dostęp do ,,substancji"?
Tez moglo tak byc
Wychowywala sie w takim otoczeniu wiec moze dla niej to bylo normalne
Chociaz bylo mowione cos o klotni z Patrykiem I ze chcialaby go wyrzucic z domu ,moze wyszla wkurzona ,Ona za nia …poklocili sie ,Ona cos mu nagafala a on w emocjach ja uderzyl mocno padla na ziemie badz zaczal dusic i wrzucil nastepnie do wody po czym wrocil do Mieszkania
To ze Karolina popila czy cos zazyla -mozliwe ale moze wkurzala sie o te Imprezy ? Ze za duzo ?ze prowodyrem ich byl Patryk ? I ta prostytutka ?
Awatar użytkownika
polkakibolka
Srebrna Kropeczka

Post autor: polkakibolka »

Kristina pisze: pn sty 27, 2025 1:14 pm Tez moglo tak byc
Wychowywala sie w takim otoczeniu wiec moze dla niej to bylo normalne
Chociaz bylo mowione cos o klotni z Patrykiem I ze chcialaby go wyrzucic z domu ,moze wyszla wkurzona ,Ona za nia …poklocili sie ,Ona cos mu nagafala a on w emocjach ja uderzyl mocno padla na ziemie badz zaczal dusic i wrzucil nastepnie do wody po czym wrocil do Mieszkania
To ze Karolina popila czy cos zazyla -mozliwe ale moze wkurzala sie o te Imprezy ? Ze za duzo ?ze prowodyrem ich byl Patryk ? I ta prostytutka ?
Ja gdzieś czytałam wersję , że nie chciała wracać do brata bo tam wieczne imprezy. Ciężko ocenić czy sama leciała z tematem czy może wprost przeciwnie. W takim klimacie wszystko możliwe. Dawno nie miałam tak , że nie mam jakiegoś konkretnego stwierdzenia - no poza tym że szukają ciała- zawsze mam jakąś teorię a tu mam kompletny chaos.
Mocne słowa jak na nastolatkę.
KasiaBasia56
SkrzydełkaZhooters

Post autor: KasiaBasia56 »

polkakibolka pisze: wt sty 28, 2025 9:55 pm Ja gdzieś czytałam wersję , że nie chciała wracać do brata bo tam wieczne imprezy. Ciężko ocenić czy sama leciała z tematem czy może wprost przeciwnie. W takim klimacie wszystko możliwe. Dawno nie miałam tak , że nie mam jakiegoś konkretnego stwierdzenia - no poza tym że szukają ciała- zawsze mam jakąś teorię a tu mam kompletny chaos.
Mi się wydaje że ten gość powiedział prawdę że wyszedł za nią i doszło do tragedii. Nie rozumiem też jak większość osób wmawia że ta dziewczyna żyje a on kłamie że ją udusił.. Przecież gdyby był niewinny nie przyznał by się do czegoś za co grozi nawet dożywocie
PrzemoKondratowicz
Skarpeta Rakieta

KasiaBasia56 pisze: śr sty 29, 2025 11:01 am Mi się wydaje że ten gość powiedział prawdę że wyszedł za nią i doszło do tragedii. Nie rozumiem też jak większość osób wmawia że ta dziewczyna żyje a on kłamie że ją udusił.. Przecież gdyby był niewinny nie przyznał by się do czegoś za co grozi nawet dożywocie
Mnóstwo było przypadków gdy się ktoś przyznał i wycofał, z powodu chęci zabłyśnięcia i uwagi, z powodu stanu nietrzeźwości, ze strachu kryjąc prawdziwego sprawcę. Czemu zatem nie znaleźli ciała skoro on niby wskazał?
KasiaBasia56
SkrzydełkaZhooters

Post autor: KasiaBasia56 »

PrzemoKondratowicz pisze: śr sty 29, 2025 6:53 pm Mnóstwo było przypadków gdy się ktoś przyznał i wycofał, z powodu chęci zabłyśnięcia i uwagi, z powodu stanu nietrzeźwości, ze strachu kryjąc prawdziwego sprawcę. Czemu zatem nie znaleźli ciała skoro on niby wskazał?
Bo tam jest dużo wody w okolicy może był pod wpływem i nie pamięta gdzie to było dokładnie. No powodów jest dużo, ciało może na wiosnę wypłynie
Awatar użytkownika
marlas
RoyalBaby

Post autor: marlas »

Obejrzałam reportaż Zbrodnia Ikara i mimo, że chłop bardzo prosił, aby nie oceniać rodziny, to niestety opinia ciśnie sie sama na usta. To była ciężka patologia. Nacpane i pijane towarzystwo, a obok dzieci. W dodatku impreza od 8 rano z prostytutka. Niesamowite jest, że jak na fakt, że łączne IQ towarzystwa oscyluje w granicach 100, to bardzo długo sprawa ta jest wciąż nierozwiązana. Mają po prostu farta chyba, albo trzymają ciało, nie wiem, w wersalce.
Ciekawska-panna
RóżowePolo

Post autor: Ciekawska-panna »

Jeśli rzeczywiście ten współlokator miałby za nią iść, udusić i ciało wrzucic do wody, to dlaczego wg psów tropiących ślad po niej urwał się gdzieś w połowie drogi? Wg mnie to wygląda na jakieś wpakowanie do auta i wywiezienie. Koleś być może kogoś kryje, dlatego przedstawił taką wersję. Dzięki temu policja traci kupę czasu na przeszukiwania jeziora, w którym ciała prawdopodobnie w ogóle nie było.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DamaZpowiśla

Post autor: Juliaturczyniak »

A dzieci pójdą do rodzin zastępczych czy gdzie? Wie ktoś może?
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DamaZpowiśla

"Patryk B. miał podkochiwać się w 24-latce. Nigdy nie miał większego doświadczenia z kobietami. Mieszkał przez chwilę ze starszą od siebie kobietą, ale go wypędziła, gdy zorientowała się, że źle się prowadzi. Karolina wpadła mu w oko, ale ona nie chciała go znać. Nalegała, by brat pozbył się lokatora."
PrzemoKondratowicz
Skarpeta Rakieta

Ciekawska-panna pisze: pt lut 07, 2025 4:12 pm Jeśli rzeczywiście ten współlokator miałby za nią iść, udusić i ciało wrzucic do wody, to dlaczego wg psów tropiących ślad po niej urwał się gdzieś w połowie drogi? Wg mnie to wygląda na jakieś wpakowanie do auta i wywiezienie. Koleś być może kogoś kryje, dlatego przedstawił taką wersję. Dzięki temu policja traci kupę czasu na przeszukiwania jeziora, w którym ciała prawdopodobnie w ogóle nie było.
Też to tak dla mnie wygląda. Może jemu wszystko jedno czy pójdzie na 15 lat siedzieć czy nie a może prawdziwi sprawcy mogliby pozbyć się i jego
gossipgirlxox
RoyalBaby

Post autor: gossipgirlxox »

Juliaturczyniak pisze: pt lut 07, 2025 4:23 pm "Patryk B. miał podkochiwać się w 24-latce. Nigdy nie miał większego doświadczenia z kobietami. Mieszkał przez chwilę ze starszą od siebie kobietą, ale go wypędziła, gdy zorientowała się, że źle się prowadzi. Karolina wpadła mu w oko, ale ona nie chciała go znać. Nalegała, by brat pozbył się lokatora."
W programie Uwaga brat Karoliny przyznał, że wpadła w oko Patrykowi, ale kiedy ta dała mu kosza to przestał się nią interesować. Zaprzeczył, że Karolina skarżyła się czy prosiła o wyrzucenie Patryka z mieszkania. Mówił, że gdyby tak było to od razu kazałby mu się wyprowadzić. Pytanie skąd to info i kto mówi prawdę
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DamaZpowiśla

gossipgirlxox pisze: sob lut 08, 2025 1:36 pm W programie Uwaga brat Karoliny przyznał, że wpadła w oko Patrykowi, ale kiedy ta dała mu kosza to przestał się nią interesować. Zaprzeczył, że Karolina skarżyła się czy prosiła o wyrzucenie Patryka z mieszkania. Mówił, że gdyby tak było to od razu kazałby mu się wyprowadzić. Pytanie skąd to info i kto mówi prawdę
Mam grupę na FB poświęconą temu wydarzeniu. Wszystkie posty są tam dodawane z tv i stron internetowych.. ale możliwe, że coś w tym temacie się ustaliło nowego, bo to jeszcze w styczniu pisali na ten temat.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DamaZpowiśla

"Jeżeli ślad urwał się przy garażu, to znaczy, że kobieta gdzieś pojechała, ktoś ją przewiózł, albo jej ciało zostało przewiezione" – mówi w rozmowie z "gazeta.pl" czołowy polski negocjator Dariusz Loranty
https://tiny.pl/7zc-82hm

To sprzed paru godzin!
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

grupa "karolina wróbel - zaginięcie" jest Twoja?
ASREAS666

Post autor: ASREAS666 »

Skoro ta kobieta z imprezy była prostytutką, a po Karolinie ślad zapachowy nagle się urwał to może ją gdzieś wywieźli do jakiegoś burdelu?
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DamaZpowiśla

florella pisze: sob lut 08, 2025 2:23 pm grupa "karolina wróbel - zaginięcie" jest Twoja?
Niee. Nie jest moja, ale na niej jestem i obserwuje.