Start
Mój profil

podcasty kryminalne

Moderator: verysweetcherry
kensi
Migocząca Świeczka

Re: podcasty kryminalne

Post autor: kensi »

Ja się bardzo zawiodłam na Kezu. Wrzucił teraz na insta, że był u Olgi Śledź „najlepszej jutuberki”. Kogo jak kogo, ale jego podejrzewałam o jakieś rozeznanie z kim się zadaje i kogo promuje.
LosAnanas
Currently:Italy

Post autor: LosAnanas »

Ja przestałam Kezu słuchać. Na początku robił super robotę, ale z czasem już mnie męczyło słuchanie go
pesticidal
Channelka

Post autor: pesticidal »

Sylwia7396 pisze: pn gru 16, 2024 3:49 pm Czy ktoś zna podcasty, gdzie nie trzeba przebijać się przez 1000 komentarzy o autorze żeby dotrzeć do tych dotyczących omawianej sprawy? Czasem mega chcę poczytać czyjeś przemyślenia dotyczące tematyki odcinka, ale na niektórych kanałach graniczy to z cudem, 99% to wychwalanie twórcy albo jakieś inside joke’i (niezwiązane ze sprawą)
Sporo całkiem merytorycznych komentarzy widziałam na kanałach Skok w mrok i Papillaria, chociaż lojalnie ostrzegam, że obydwa podcasty są prowadzone dość specyficzne i nie każdemu podpasują.
NocPolarna
RoyalBaby

Post autor: NocPolarna »

Jak dla mnie Kezu zaczynał dobrze, ale potem z tych jego podcastów zaczęła bić narracja jednej jedynej prawdy objawionej, plus "jaki to on nie jest odważny", że się nie boi mówić o danych sprawach. I jakoś tak... no nie. Momentalnie mnie takie coś odrzuca. XD
Malami1977
RoyalBaby

Post autor: Malami1977 »

sysunia pisze: śr paź 16, 2024 8:11 am hej, nie będę tu ściemniał ze jest taki fajny podcast Alibi Podcast Kryminalny 👉 https://youtu.be/74cBy2-YUMs bo to mój :)
Dajcie znać co sadzicie i czy da się tego słuchać. Ogólnie pomysł na kanał jest taki żeby było konkretnie, bez ględzenia i przeciągania dlatego filmiki takie raczej miedzy 15 a 25 min.
Coś nowego... lecę słuchać :)
Awatar użytkownika
CebulaBjuti
Gacie z oceanu

Post autor: CebulaBjuti »

Moje top 3 to Kompulik, Aga Rojek, i nie widzę, by ten kanał pojawił się w tym wątku jeszcze- nagle, ostatniej nocy. Ciekawa tematyka (zbrodnie ze świata showbiznesu, głównie old Hollywood,), autorka ma świetną dykcję i włada ładną polszczyzną. Szkoda jedynie, że filmy pojawiają się tak rzadko.
https://www.youtube.com/@nagleostatniejnocy
Rena143143
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Rena143143 »

A właśnie, Kompulik. Wiecie może o jakiej sprawie będzie podcast, którego publikacja zapowiedziana jest na 17-tego?
PEONIA
SweetsGallery

Post autor: PEONIA »

Dziewczyny, wrzucam żebyście wiedziały kogo słuchacie - komentarz pod filmem z kontentem redpillowym
https://www.youtube.com/watch?v=ZXto-eSBLPc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
AgaSam
VlogmasEnjoyer

Post autor: AgaSam »

Rena143143 pisze: śr sty 15, 2025 6:26 pm A właśnie, Kompulik. Wiecie może o jakiej sprawie będzie podcast, którego publikacja zapowiedziana jest na 17-tego?
Już masz
KiciBumBum!
Awatar użytkownika
Autorka 1221
Siatkarka

Post autor: Autorka 1221 »

kostyraSa pisze: sob kwie 20, 2024 3:18 pm Jakieś polecanki? Kryminatorium słucham co tydzień z sentymentu ale ostatnio mega drażnią mnie przerywniki na reklamę.
Skok w mrok też fajnie się słucha, ciekawe historie ale wcięcia z prywaty są drażniące na dłuższą metę bo gdyby nie one to każdy odcinek byłby przynajmniej 10 minut krótszy
Ostatnio moją topką jest Profanum,strefa mroku i gęsia skórka. Ten pierwszy podcast bardzo mroczny,a filmiki wgniatają w fotel poprostu.
Niewiernyczlowiek
Siatkarka

Post autor: Niewiernyczlowiek »

myślicie, że obecnie opłaca się w ogóle zakładać taki kanał na YT z podcastami kryminalnymi? Czy jest tego wysyp za duży
Defreg56
Gacie z oceanu

Post autor: Defreg56 »

Niewiernyczlowiek pisze: ndz sty 19, 2025 9:24 am myślicie, że obecnie opłaca się w ogóle zakładać taki kanał na YT z podcastami kryminalnymi? Czy jest tego wysyp za duży
Jeśli masz na siebie pomysł i coś nowego do zaoferowania to tak, ale w innym przypadku - nie ma to sensu, „rynek” się już dawno wysycił i nikt nie będzie wysłuchiwał tej samej historii 10 raz od 2137 podcasterki, gdzie przecież historia i zakończenie się nie zmienia 😕
slotek
BagietkaZszarlott

Post autor: slotek »

A czy ktoś może mi polecić stronę, gdzie poczytam o tych wszystkich historiach? Nie zawsze mam możliwość słuchać podcasty, ale czytać już bardziej :) chętnie przygarnę polecajki stron, gdzie są (najlepiej szczegółowo) opisane sprawy kryminalne.
Awatar użytkownika
Arzena
Currently:revenge

Post autor: Arzena »

slotek pisze: wt sty 21, 2025 9:27 am A czy ktoś może mi polecić stronę, gdzie poczytam o tych wszystkich historiach? Nie zawsze mam możliwość słuchać podcasty, ale czytać już bardziej :) chętnie przygarnę polecajki stron, gdzie są (najlepiej szczegółowo) opisane sprawy kryminalne.
O,ja też bym była zainteresowana. Swego czasu czytałam archiwum zbrodni(blog),ale nie wiem,czy nawet jeszcze istnieje. Poza tym był też o polskich sprawach niewyjaśnionych,ale tam też już cisza
Reese
RóżowePolo

Post autor: Reese »

[/quote]
Niewiernyczlowiek pisze: ndz sty 19, 2025 9:24 am myślicie, że obecnie opłaca się w ogóle zakładać taki kanał na YT z podcastami kryminalnymi? Czy jest tego wysyp za duży
Odwagi :) ja spróbowałam jakiś czas temu, coś tam sobie dłubię.
Defreg56 pisze: ndz sty 19, 2025 7:27 pm

Jeśli masz na siebie pomysł i coś nowego do zaoferowania to tak, ale w innym przypadku - nie ma to sensu, „rynek” się już dawno wysycił i nikt nie będzie wysłuchiwał tej samej historii 10 raz od 2137 podcasterki, gdzie przecież historia i zakończenie się nie zmienia 😕
Jest jeszcze sporo historii - mniej medialnych, nieporuszonych przez innych - które można opowiedzieć.
ichcorka
RoyalBaby

Post autor: ichcorka »

PEONIA pisze: śr sty 15, 2025 10:44 pm Dziewczyny, wrzucam żebyście wiedziały kogo słuchacie - komentarz pod filmem z kontentem redpillowym
https://www.youtube.com/watch?v=ZXto-eSBLPc
w sumie co złego napisali ?