Hejka, jakie znacie i polecacie firmy z kosmetykami dla alergików?
Ostatnio dowiedziałam się, że mam alergie między innymi na lanoline i musiałam pozbyć się praktycznie wszystkich produktów do ust jak i wiele innych kosmetyków po przeanalizowaniu ich składów...
Zaczynam od nowa kompletować kosmetyczkę jak i pielęgnację.
Proszę o polecajki
Kosmetyki dla alergików. Kolorówka i pielęgnacja
Moderator: verysweetcherryTusz do rzęs z Avene (białe opakowanie) - bardzo ladny efekt na rzęsach.Aatt pisze: ↑ndz gru 29, 2024 11:24 am Hejka, jakie znacie i polecacie firmy z kosmetykami dla alergików?
Ostatnio dowiedziałam się, że mam alergie między innymi na lanoline i musiałam pozbyć się praktycznie wszystkich produktów do ust jak i wiele innych kosmetyków po przeanalizowaniu ich składów...
Proszę o polecajki
Ogólnie Avene top jeśli chodzi o kosmetyki - polecam żel pod prysznic do ciała, żel do twarzy oczyszczający (taki niebieski), krem Cicalfate+
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
Attera, jest w Rossmanie.Aatt pisze: ↑ndz gru 29, 2024 11:24 am Hejka, jakie znacie i polecacie firmy z kosmetykami dla alergików?
Proszę o polecajki