W uwadze mówili że możliwe że ten współlokator za nią wyszedł a brat nie zauważył bo tam było kilka pokojów, brat miał gości i nie bardzo się skupiał na tym co robi siostra.
Zaginięcie Karoliny Wróbel
Moderator: verysweetcherry-
- Channelka
Re: Zaginięcie Karoliny Wróbel
Mieszkanie brata ,brat wynajmował pokój koledzePrzemoKondratowicz pisze: ↑śr sty 15, 2025 9:54 pm W uwadze mówili że możliwe że ten współlokator za nią wyszedł a brat nie zauważył bo tam było kilka pokojów, brat miał gości i nie bardzo się skupiał na tym co robi siostra.
Brat nie pracował
Karolina tez nie,alkohol ..szkoda dzieci
Jak ja zobaczyłam ta rozmowę z bratem w Uwadze to już czułam co to za towarzystwo ..
Rodzice ponoć tez alko i eksmisja z Mieszkania Pili .. ,Karolina wyszła do sklepu i ten Patryk prawdopodobnie za
Nią ,może była jakaś kłótnia między nimi ?
Ponoć udusił ja i wrzucił do stawu ,przyznał się do tego
-
- SkrzydełkaZhooters
Kristina pisze: ↑czw sty 16, 2025 2:06 am Mieszkanie brata ,brat wynajmował pokój koledze
Brat nie pracował
Karolina tez nie,alkohol ..szkoda dzieci
Jak ja zobaczyłam ta rozmowę z bratem w Uwadze to już czułam co to za towarzystwo ..
Rodzice ponoć tez alko i eksmisja z Mieszkania Pili .. ,Karolina wyszła do sklepu i ten Patryk prawdopodobnie za
Nią ,może była jakaś kłótnia między nimi ?
Ponoć udusił ja i wrzucił do stawu ,przyznał się do tego
Po ojcu też widać że pije
Yyy, że jak?
Hej-ho, let's go!
Zaszla w ciaze w wieku 14 lat
Dwoje dzieci ,maja roznych ojcow
Jeden siedzi w wiezieniu a z drugim ponoc nie miala kontaktu
Szkoda dziewczyny ,latwo nie miala wsparcia za bardzo w Nikim (w nikim w miare ogarnietym )
Mi sie wydaje ze ona nie pila ,otawdopodobnie nie podobalo jej sie co sie dzieje w domu i ponoc byla jakas klotnia i Ona chciala zeby ten wspolokator sie wyprowadzil (moze to on byl prowodyrem tego picia i imprez ) wyszedl za nia moze doszlo do sprzeczki miedzy nimi ,uderzyl ja ..mam wrazenie ze ten brat cos wie
W zasadzie każdego następnego dnia coś się pojawia. A jak wszystko się poskłada, to różne rzeczy wychodzą, trudne do uwierzenia - wyrzuciła telefon, ale rozmawiała z matką krótko przed zaginięciem (gdiześ było, że z aparatu dziecka) brat twierdzi, że siostra wyszła a rozstrzał czasu ma bodajże trzy godziny - czyli sam nie wie (ew. "oszczędnie dysponuje prawdą"), współlokator coś tam komuś powiedział, niby wskazał, ale póki co zaginonej nie znaleziono, po czym wraca na imprezę i pozwala robić sobie uśmeichniętą fotkę, ktoś idzie szukać zaginionej, ale jej nie znajduje - i w sumie... impreaz trwa nadal kolejne naście godzin. Ktoś to logicznie potrafi poskładać?
-
- Koczkodan
Chyba ciężko będzie to logicznie poskładać, towarzystwo miała słabe plus sama nie była święta, pierwsza ciąża w wieku 14 lat szokujące
Grupa na FB - https://www.facebook.com/groups/karolinawrobel
A wlasnie mnie zastanawia skad sie wzielo to wyrzucenie Telefoni I polamanie karty sim,po co mialaby to robic ?tz77 pisze: ↑czw sty 16, 2025 1:45 pm W zasadzie każdego następnego dnia coś się pojawia. A jak wszystko się poskłada, to różne rzeczy wychodzą, trudne do uwierzenia - wyrzuciła telefon, ale rozmawiała z matką krótko przed zaginięciem (gdiześ było, że z aparatu dziecka) brat twierdzi, że siostra wyszła a rozstrzał czasu ma bodajże trzy godziny - czyli sam nie wie (ew. "oszczędnie dysponuje prawdą"), współlokator coś tam komuś powiedział, niby wskazał, ale póki co zaginonej nie znaleziono, po czym wraca na imprezę i pozwala robić sobie uśmeichniętą fotkę, ktoś idzie szukać zaginionej, ale jej nie znajduje - i w sumie... impreaz trwa nadal kolejne naście godzin. Ktoś to logicznie potrafi poskładać?
A moze tak naprawde ktos to zrobil a nie Ona ?
-
- Koczkodan
Ja też czytałam, że niby ten telefon się popsuł i wyrzucila.
Ja z kolei czytałam, że mogła się czegoś bać i miała podejrzenia, że ktoś może ją obserwować/śledzić i dlatego miała zniszczyć telefon/kartę sim i wyrzucić. Czyli wiadomo, że niewiele wiadomo...Martyna2904 pisze: ↑pt sty 17, 2025 12:57 pm Ja też czytałam, że niby ten telefon się popsuł i wyrzucila.
Może współlokator brata dosypywał jej coś i dziewczyna miała omamy że ktoś ją śledzi
"Patryk B. miał podkochiwać się w 24-latce. Nigdy nie miał większego doświadczenia z kobietami. Mieszkał przez chwilę ze starszą od siebie kobietą, ale go wypędziła, gdy zorientowała się, że źle się prowadzi. Karolina wpadła mu w oko, ale ona nie chciała go znać. Nalegała, by brat pozbył się lokatora"
Na 100% zabił ją współlokator. Odrzuciła jego zaloty i się wkurzył. Swoją drogą skąd wiadomo, że ona imprezowała z nimi? Jest tutaj przedstawiona na patologię tylko dlatego, że wpadła w ciążę jako nastolatka ale wychowując się w takiej rodzinie żadnych lepszych wzorców nie miała. Sąsiedzi z tego co czytałam dobrze się o niej wypowiadali. Może mieszkała z bratem, bo nie miała innej możliwości
Na 100% zabił ją współlokator. Odrzuciła jego zaloty i się wkurzył. Swoją drogą skąd wiadomo, że ona imprezowała z nimi? Jest tutaj przedstawiona na patologię tylko dlatego, że wpadła w ciążę jako nastolatka ale wychowując się w takiej rodzinie żadnych lepszych wzorców nie miała. Sąsiedzi z tego co czytałam dobrze się o niej wypowiadali. Może mieszkała z bratem, bo nie miała innej możliwości
Jak ktoś chce się z nim bliżej zapoznać to jego nazwa na TikToku to patrykblaszak209. Na połowie filmików jest nafuranyASREAS666 pisze: ↑pt sty 17, 2025 2:15 pm "Patryk B. miał podkochiwać się w 24-latce. Nigdy nie miał większego doświadczenia z kobietami. Mieszkał przez chwilę ze starszą od siebie kobietą, ale go wypędziła, gdy zorientowała się, że źle się prowadzi. Karolina wpadła mu w oko, ale ona nie chciała go znać. Nalegała, by brat pozbył się lokatora"
https://www.tiktok.com/@patrykblaszak20 ... _device=pc
-
- Skarpeta Rakieta
Ale kocopoły pierdzielą na tej grupie.florella pisze: ↑czw sty 16, 2025 6:10 pm Grupa na FB - https://www.facebook.com/groups/karolinawrobel
Laska wypisuje, że Karolina sfingowała swoją śmierć, a ten półgłówek jej w tym pomógł, po czym „kichnęłam cztery razy, coś w tym jest”.
Sami internetowi detektywi, za chwilę wyjdzie, że się wystrzeliła rakietą w kosmos…
Prawda jest taka, że służby od dawna wiedzą co się stało z dziewczyną, ale nie wychodzi to do opinii publicznej, bo i po co? Żeby Grażynki mogły dać upust swoim spekulacjom? Znajdzie się.
Szkoda dziewczyny i tych dzieci.
Oczywiście,że będą. Dlaczego mieliby nie brać? To tylko zwiększy wymiar kary. Oczywiście zakładając,że on jest winien morderstwa i zostanie mu to udowodnione.
Grupę prowadzą te same durnowate osoby co grupę o klimek,więc szerzą tam głupie teorie i wstawiają posty,że koleżance cos się przyśniło i tam jest ciałoKobieteria pisze: ↑pt sty 17, 2025 8:10 pm Ale kocopoły pierdzielą na tej grupie.
Laska wypisuje, że Karolina sfingowała swoją śmierć, a ten półgłówek jej w tym pomógł, po czym „kichnęłam cztery razy, coś w tym jest”.
Sami internetowi detektywi, za chwilę wyjdzie, że się wystrzeliła rakietą w kosmos…
Prawda jest taka, że służby od dawna wiedzą co się stało z dziewczyną, ale nie wychodzi to do opinii publicznej, bo i po co? Żeby Grażynki mogły dać upust swoim spekulacjom? Znajdzie się.
Szkoda dziewczyny i tych dzieci.
-
- Skarpeta Rakieta
Myślę, że chodziło o to, by fakt, że w danym momencie był odurzony nie zadziałał na jego korzyść. Żeby się nie okazało, że przez to, że długo tankował, nie był w stanie w pełni kontrolować swojego zachowania… i jeb - niepoczytalność - kierunek psychiatryk.
Jeśli są kocopoły to zasługa ludzi a nie administratora