Start
Mój profil

TRENINGI EMS

Moderator: verysweetcherry
impaulinag
Mokra Włoszka

TRENINGI EMS

Post autor: impaulinag »

Hej, szukałam tego wątku ale nie mogłam nic znaleźć więc stwierdziłam że założę taki temat ☺️
Czy korzystałyście kiedyś z treningów EMS ?
Myślałam o tym aby się zapisać ale nikt z moich bliskich nie miał nigdy z tym styczności
XD
Awatar użytkownika
nienadlugo
BlondDoczep

Post autor: nienadlugo »

Podbijam, też szukałam takiego wątku.
ania.t987
ŚpioszkiKenzo

Post autor: ania.t987 »

Chodziłam przez 2 miesiące, 2 razy w tygodniu. Myślę: mam napięty harmonogram, zaoszczędzę czas. G* prawda. To jest w 90% marketing. Dodam, że cały czas trzymam "czystą michę", nieprzetworzone jedzenie, bardzo basicowe składniki, zbilansowane makro, zero cheat days. Po tych 2 miesiącach moje ciało wyglądało gorzej, a nie lepiej XD wróciłam na pole dance 2 razy w tygodniu i szpagat raz w tygodniu i znów wyglądam mega dobrze.
soundedd
BlondDoczep

Post autor: soundedd »

ania.t987 pisze: czw sty 09, 2025 11:38 am Chodziłam przez 2 miesiące, 2 razy w tygodniu. Myślę: mam napięty harmonogram, zaoszczędzę czas. G* prawda. To jest w 90% marketing. Dodam, że cały czas trzymam "czystą michę", nieprzetworzone jedzenie, bardzo basicowe składniki, zbilansowane makro, zero cheat days. Po tych 2 miesiącach moje ciało wyglądało gorzej, a nie lepiej XD wróciłam na pole dance 2 razy w tygodniu i szpagat raz w tygodniu i znów wyglądam mega dobrze.
w jaki sposob gorzej?