Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Moderator: verysweetcherry-
- Ciastko
Re: Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Xd znalazłam to forum, cieszyłam się że jest wygląd w "starym" stylu forów bez nadmiernych udziwnień, to oczywiście trzeba było to zmieniać, dzięki czemu dłużej ładują mi się strony. Super.
-
- Ciastko
-
- Koczkodan
to jest tragedia, po co to robicie???wszystko się zlewa, jest nieprzejrzysto
-
- LouiBag
Jak da radę to proszę mnie wypisać. Nie zgłaszałam się, a mam chyba nową wersję. Wolę starszą, dla mnie to jest nieczytelna
-
- Koczkodan
bo się zmienia dla idiotów ze smartfonami, i wszystko MUSI być wielkie, zeby paluchem wcisnąćherbatazmlekiem pisze: ↑wt sty 07, 2025 2:34 pm Xd znalazłam to forum, cieszyłam się że jest wygląd w "starym" stylu forów bez nadmiernych udziwnień, to oczywiście trzeba było to zmieniać, dzięki czemu dłużej ładują mi się strony. Super.
-
- Koczkodan
-
- BagietkaZszarlott
Ode mnie - rzeczywiscie apka jest mniej przejrzysta, dodajcie np jakies czerwone tlo dla tytulu albo calego kafelka, zeby bylo wiadomo ktory watek ma cos nowego.
- damascenka
- Administrator
Jest czerwona kropka obok ikony tematu, jesli pojawiły sie nowe posty.amozebytakzjesc pisze: ↑wt sty 07, 2025 3:36 pm Ode mnie - rzeczywiscie apka jest mniej przejrzysta, dodajcie np jakies czerwone tlo dla tytulu albo calego kafelka, zeby bylo wiadomo ktory watek ma cos nowego.
-
- BagietkaZszarlott
No niby tak, ale brakowalo mi cos takiego juz w poprzedniej wersjidamascenka pisze: ↑wt sty 07, 2025 3:38 pm Jest czerwona kropka obok ikony tematu, jesli pojawiły sie nowe posty.
-
- RoyalBaby
Tragiczna jest ta nowa wersja, odechciewa się wchodzić.
-
- ŚpioszkiKenzo
A co z możliwością opcji "otwórz w nowej karcie w grupie"? Teraz po przytrzymaniu kafelka z numerem strony nie ma już tego odnośnika, a zawsze w ten sposób otwierałam sobie interesujące mnie tematy
Poniżej odpowiednio nowa i stara wersja:
Poniżej odpowiednio nowa i stara wersja:
- Załączniki
-
- fw_1736269163390.jpg (26.64 KiB) Przejrzano 1011 razy
-
- fw_1736269121957.jpg (28.72 KiB) Przejrzano 1011 razy
-
- Currently:Vienna
Ten nowy wygląd to porażka, wszystko takie rozwleczone ,niech wróci stary
-
- Modna
Kiepsko to wygląda. Brak odpowiedniego sortowania (od najnowszych odpowiedzi jak pisano wyżej). Cała strona jest dużo mniej intuicyjna. W wersji przeglądarkowej nie da się otwierać tematów w nowej karcie skrótem środkowego klawisza, na każdej normalnej stronie można kliknać środkowym klawiszem myszy (na iOS) i strona się ładuje na kolejnej karcie, wystarczyło jedno kliknięcie do wszystkiego. Teraz musze kliknąć prawym przyciskiem na numer karty, kliknąć "Otwórz w nowej karcie", co z automatu przełącza mnie na tę kartę, więc musze wykonać kolejne kliknięcie żeby wrócić do przeglądania tematów. Nie wiem kto wam to doradził pod względem UXowym ale słabo wam doradził. Bardzo kiepsko się teraz korzysta.
nie jest tak źle, nowa wersja jest całkiem miła wizualnie, da się przyzwyczaić, tylko nie umiem znaleźć opcji oznaczenia jako przeczytane wszystkich wątków (jako osoba w spektrum bardzo się denerwuję kiedy mam powiadomienia i zawsze zaczynałam przegląd forum od oznaczenia wszystkich jako przeczytane).
- damascenka
- Administrator
mszaka pisze: ↑śr sty 08, 2025 1:35 pm nie jest tak źle, nowa wersja jest całkiem miła wizualnie, da się przyzwyczaić, tylko nie umiem znaleźć opcji oznaczenia jako przeczytane wszystkich wątków (jako osoba w spektrum bardzo się denerwuję kiedy mam powiadomienia i zawsze zaczynałam przegląd forum od oznaczenia wszystkich jako przeczytane).
- Załączniki
-
- fw_1736339928625.jpg (56.35 KiB) Przejrzano 768 razy