Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherry-
Minimonimini123
- Jesa
Re: Zaginiona Beata Klimek
A słyszeliście o wątku z tą biogazownią? Przeraża mnie jak o tym myślę.
-
Minimonimini123
- Jesa
Na TikToku jest dziewczyna, która porusza wątek zaginięcia Beaty Klimek. Profil to evelina_maryna, na jednym z ostatnich tiktoków wspomina, że na różnych grupkach pojawiają się teorie o tym, że być może ciała p. Beaty pozbyto się w Biogazowni w miejscowości Łobez, stąd ostatnie logowanie telefonu w tej miejscowości (możliwe, że ktoś włączył). Gdzieś słyszałam/czytałam, że teściowa w jakiejś rozmowie powiedziała, że Beaty nigdy nie znajdą... Możliwe, że jedno i drugie to tylko plotki, ale mimo wszystko mrozi krew w żyłach myśl o tym.
-
Minimonimini123
- Jesa
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Czytałam gdzieś, że aby oddać coś do zakładu utylizacji musi być to rozdrobnione. Zatem musieliby gdzieś poćwiartować ciało Beaty, co zostawiłoby ślady. Dochodzi jeszcze kwestia pracowników, przecież nie działa to tak, że wchodzisz, wrzucasz, wychodzisz i pozostajesz niezauważony.
Racja ale dochodzą już sygnały, że Jan znęcał się psychicznie i fizycznie nad adoptowanymi dziećmi. Mogliby zamknąć go pod pretekstem tego. A swoją drogą oczywiście powinni ścigać i skazać go za to, może by się wysypał dzięki izolacji od "ukochanej".
Od zaginięcia mijają 2 miesiące i nadal nic. No jak w XXI w. można rozpłynąć się w powietrzu, bez żadnych śladów???
Czy Ona nadal jest poszukiwana? Moim zdaniem te działania są nijakie. Powinno być NON STOPS o tym mówione w mediach i myślę że w końcu ktoś by pękną i by się wyjaśniło co się stało.
Czy Ona nadal jest poszukiwana? Moim zdaniem te działania są nijakie. Powinno być NON STOPS o tym mówione w mediach i myślę że w końcu ktoś by pękną i by się wyjaśniło co się stało.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
-
Minimonimini123
- Jesa
Gdzieś w komentarzach na TT widziałam informacje, że podobno policja dzisiaj znowu była na posesji Jana. Ten ktoś pisał, że informacje te są z jakiejś grupy na Facebooku. Czy ktoś z Was jest może na jakiś grupach na ten temat i ma jakieś nowe informacje co do tej sprawy i dzisiejszej wizyty śledczych?
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Ponoć w maju A zdradzała J z innym facetem, tam się już niezła telenowela z tego robi 
Zdradzała? A on już wtedy nie mual nowej partnerki, kryminalną przeszłością?KrwawaMary pisze: ↑ndz sty 05, 2025 11:27 pm Ponoć w maju A zdradzała J z innym facetem, tam się już niezła telenowela z tego robi![]()
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Dla mnie otoczka tego, że on to prosty chłop przemawia tylko na jego korzyść, w sensie dużo rzeczy się z automatu odrzuca, bo jest przecież na to za głupi. Jaworek też nie był Einsteinem, ale policję wykiwał równiutko. Obstawiam, że wspólnie z tą całą czarna wdową ogarnęli plan pozbycia się problemu i fakt, że tak ciężko coś na nich znaleźć wynika z ich kompletnego braku uczuć wyższych. Żadna wybitną inteligencją, po prostu wprawa tej całej Agnieszki i ogólne emocjonalne wyzucie. Brak emocji pomaga myśleć logiczniej, a i wyrzutów sumienia nie ma, to leci po bandzie w komentarzach odnośnie zaginięcia swojej żony.
Omg masz rację co za płot twist xDKrwawaMary pisze: ↑pn sty 06, 2025 10:17 am Ta właśnie nowa partnerka z kryminalną przeszłością go zdradzała![]()
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Dobrze, że takie rzeczy wychodzą. Może jak się na siebie wkurzą, to zaczną sypać.
-
Minimonimini123
- Jesa
Może właśnie to celowy ruch śledczych, bo na to liczą.KrwawaMary pisze: ↑pn sty 06, 2025 2:47 pm Dobrze, że takie rzeczy wychodzą. Może jak się na siebie wkurzą, to zaczną sypać.