Zaginiecie Weroniki Jedras
Moderator: verysweetcherryZaginiecie Weroniki Jedras
Ktos cos czytal ciekawego? Dziewczyna jechala pociagiem do Szklarskiej Poreby, miala przesiadke w Walbrzychu i zaginela. Sprawa swieza bo sprzed paru dni, dziewczyna zaginela 17 grudnia.
- AlojzyDupa
- GreckieWakacje
Media przed chwilką podały, że Weronika dotarła w we wtorek, tj. 17.12.2024 do Szklarskiej Poręby. Tam uchwycił ją monitoring.
Ubrana w brązowy kożuch i białą czapkę udała się na piechotę w stronę Jakuszyc.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
Na innym forum przed pojawieniem się tej informacji o najbardziej aktualnym miejscu jej pobytu ktoś pisał, ze były 2 drogi do postoju tego zastępczego autobusu w Wałbrzychu i jedna z nich była mało uczęszczana - nie było tam nawet domów...Aż mnie zmroziło, jak to przeczytałam, bo oczami wyobraźni już widziałam, że Weronika wybiera tę drogę i ktoś korzysta z doskonałej okazji, bo łatwo napaść samotna dziewczynę i to jeszcze z bagażem w takiej okolicy. A już brak telefonu, to w ogóle czyni z niej ofiarę idealna.AlojzyDupa pisze: ↑pn gru 23, 2024 1:09 pm Media przed chwilką podały, że Weronika dotarła w we wtorek, tj. 17.12.2024 do Szklarskiej Poręby. Tam uchwycił ją monitoring.
Szczęśliwie dotarła dalej, ale to nie zmienia faktu, że jednak jest zagrożona.
-
- VlogmasEnjoyer
Śledzę tę historię od kilku dni i mam nadzieję, że Weronika znajdzie się cała i zdrowa.
- AlojzyDupa
- GreckieWakacje
Na grupie na FB mi mignęło, że nie zabrała swojego telefonu. Jeśli to prawda, to w zestawieniu z samotną wycieczką na szczyt góry, jest to dość martwiące
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
-
- Skarpeta Rakieta
Na facebooku krąży informacja, że dziewczyna się powiesiła.
-
- Srebrna Kropeczka
Kurcze to zawalone drzewo, przez które nie mógł przejechać pociąg, którym jechala, to mam wrażenie jakby wszechświat próbował ją powstrzymać Kurcze, szkoda, że jednak o tym nie pomyślała, ale pewnie nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co jej siedziało w głowie..