Reklamacje kosmetykow
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalniReklamacje kosmetykow
Zastanawiam się czy reklamujecie kosmetyki. Złożyłam zamówienie w drogerii natura, własnie chciałam nałożyć krem ze skinimal w nieprzezroczystej tubce, po otworzeniu dosłownie wylała się woda, i to nie mało bo z 5-10ml na 50ml produktu. Produkt najwidoczniej się rozwarstwił, ale na opakowaniu nie było informacji z sugestia żeby wstrząsnąć przed użyciem, rentgenu w oczach tez nie mam żeby prześwietlić tubkę, Poza tym z racji tubki trudno jest mi mieć pewność ze np po wstrząśnięciu krem odpowiednio się wymieszał, i ile w tej wylanej wodzie było składników aktywnych na których mi zależało. czy takie coś może podlegać reklamacji. Miałam już z ta marka styczność niejednokrotnie, ale pierwszy raz zamawiałam online i wyszło coś takiego..
reklamuj- co ci szkodzikwasta pisze: ↑sob gru 14, 2024 3:44 pm Zastanawiam się czy reklamujecie kosmetyki. Złożyłam zamówienie w drogerii natura, własnie chciałam nałożyć krem ze skinimal w nieprzezroczystej tubce, po otworzeniu dosłownie wylała się woda, i to nie mało bo z 5-10ml na 50ml produktu. Produkt najwidoczniej się rozwarstwił, ale na opakowaniu nie było informacji z sugestia żeby wstrząsnąć przed użyciem, rentgenu w oczach tez nie mam żeby prześwietlić tubkę, Poza tym z racji tubki trudno jest mi mieć pewność ze np po wstrząśnięciu krem odpowiednio się wymieszał, i ile w tej wylanej wodzie było składników aktywnych na których mi zależało. czy takie coś może podlegać reklamacji. Miałam już z ta marka styczność niejednokrotnie, ale pierwszy raz zamawiałam online i wyszło coś takiego..