kocham perfumki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
julkasmile
- ŚpioszkiKenzo
kocham perfumki
Jakie polecacie perfumy dla mężczyzn? moj mąż nie uzywa jakichkolwiek perfumów bo narzeka ,że wszystkie są dla niego za mocne przez to też i ja muszę uzywać bardzo lekkich zapachowo perfumów, może polecicie coś dla facetów? Dziękuję z góry pozdrawiam
- fajnasasiadka
- Skarpeta Rakieta
Mex są dostępne, tanie i mają fajne zapachy.
-
julkasmile
- ŚpioszkiKenzo
faktycznie przystepna cena tych perfum zerknę na to dzieki moja droga
-
agnieszka_00
- Siatkarka
a czy jakies kosmetyki dla facetów polecacie? moj chlopak ma tak sucha skore a nie chce uzywac balsamow bo sa dla niego za tluste. Z tymi facetami to gorzej niz z babkami! Pozdrawiam
- fajnasasiadka
- Skarpeta Rakieta
No w rossmanie te kosmetyki dla mężczyzn są droższe. Ja kupuje kremy, żel z bielendy z nowej serii ozon.agnieszka_00 pisze: ↑czw gru 05, 2024 1:12 pm a czy jakies kosmetyki dla facetów polecacie? moj chlopak ma tak sucha skore a nie chce uzywac balsamow bo sa dla niego za tluste. Z tymi facetami to gorzej niz z babkami! Pozdrawiam
-
julkasmile
- ŚpioszkiKenzo
I jak się sprawują?
-
agnieszka_00
- Siatkarka
no ja od zawsze uzywaam kremów z ziaji i jestem bardzo zadowolona oczywisice oprocz mojego faceta, a inne kobiety gdzie się "pielęgnujecie"?
-
Majkel89
Jako facet polecam sprobować:
- Channel Egoiste Platinum
- HERMÈS Terre d'Hermès
- Azzaro Chrome (cena do jakości chyba najlepiej wypada)
- Giorgio Armani Acqua Di Gio
- Channel Egoiste Platinum
- HERMÈS Terre d'Hermès
- Azzaro Chrome (cena do jakości chyba najlepiej wypada)
- Giorgio Armani Acqua Di Gio
-
julkasmile
- ŚpioszkiKenzo
miał ktos moze doczynienia ze strona pl-zakupy12.cc? widze ze mozna tam rowniez działac z nimi kupowac perfumy i sprzedawac je troche drozej. Mysle ze to dobra inwestycja skoro troche sie na tym znamy jako kobiety proszę dajcie znac czy znaliscie tą stronę!!
- KasandraCwir
- Moderator
Ten adres brzmi jak scamjulkasmile pisze: ↑pt sty 03, 2025 9:07 am miał ktos moze doczynienia ze strona pl-zakupy12.cc? widze ze mozna tam rowniez działac z nimi kupowac perfumy i sprzedawac je troche drozej. Mysle ze to dobra inwestycja skoro troche sie na tym znamy jako kobiety proszę dajcie znac czy znaliscie tą stronę!!