Start
Mój profil

kocham perfumki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
julkasmile
ŚpioszkiKenzo

kocham perfumki

Post autor: julkasmile »

Jakie polecacie perfumy dla mężczyzn? moj mąż nie uzywa jakichkolwiek perfumów bo narzeka ,że wszystkie są dla niego za mocne przez to też i ja muszę uzywać bardzo lekkich zapachowo perfumów, może polecicie coś dla facetów? Dziękuję z góry pozdrawiam
agapyra
Siatkarka

Post autor: agapyra »

moj facet uzywa Bleu de Chanel są piękne a czujesz je tylko jak jestes wystarcająco blisko niego ,nie jest też mocno drażniący jezeli chodzi o zapach wiec moze mu się spodoba ,bo tobie to na pewno :*
Awatar użytkownika
fajnasasiadka
Skarpeta Rakieta

Post autor: fajnasasiadka »

Mex są dostępne, tanie i mają fajne zapachy.
:covid:
julkasmile
ŚpioszkiKenzo

faktycznie przystepna cena tych perfum zerknę na to dzieki moja droga
agnieszka_00
Siatkarka

Post autor: agnieszka_00 »

a czy jakies kosmetyki dla facetów polecacie? moj chlopak ma tak sucha skore a nie chce uzywac balsamow bo sa dla niego za tluste. Z tymi facetami to gorzej niz z babkami! Pozdrawiam
Awatar użytkownika
fajnasasiadka
Skarpeta Rakieta

Post autor: fajnasasiadka »

agnieszka_00 pisze: czw gru 05, 2024 1:12 pm a czy jakies kosmetyki dla facetów polecacie? moj chlopak ma tak sucha skore a nie chce uzywac balsamow bo sa dla niego za tluste. Z tymi facetami to gorzej niz z babkami! Pozdrawiam
No w rossmanie te kosmetyki dla mężczyzn są droższe. Ja kupuje kremy, żel z bielendy z nowej serii ozon.
:covid:
julkasmile
ŚpioszkiKenzo

I jak się sprawują?
agnieszka_00
Siatkarka

Post autor: agnieszka_00 »

no ja od zawsze uzywaam kremów z ziaji i jestem bardzo zadowolona oczywisice oprocz mojego faceta, a inne kobiety gdzie się "pielęgnujecie"?
HankaBez
Siatkarka

Post autor: HankaBez »

ja kupilam pierwszy raz z Bracain Bond jakies perfumy ale okazalo sie ze to jakies akcje do wykupienia wiec jak cos to odradzam tam wchodzic bo czesto to wyskakuje
Majkel89

Post autor: Majkel89 »

Jako facet polecam sprobować:
- Channel Egoiste Platinum
- HERMÈS Terre d'Hermès
- Azzaro Chrome (cena do jakości chyba najlepiej wypada)
- Giorgio Armani Acqua Di Gio
julkasmile
ŚpioszkiKenzo

miał ktos moze doczynienia ze strona pl-zakupy12.cc? widze ze mozna tam rowniez działac z nimi kupowac perfumy i sprzedawac je troche drozej. Mysle ze to dobra inwestycja skoro troche sie na tym znamy jako kobiety proszę dajcie znac czy znaliscie tą stronę!!
Awatar użytkownika
KasandraCwir
Moderator

Post autor: KasandraCwir »

julkasmile pisze: pt sty 03, 2025 9:07 am miał ktos moze doczynienia ze strona pl-zakupy12.cc? widze ze mozna tam rowniez działac z nimi kupowac perfumy i sprzedawac je troche drozej. Mysle ze to dobra inwestycja skoro troche sie na tym znamy jako kobiety proszę dajcie znac czy znaliscie tą stronę!!
Ten adres brzmi jak scam