Start
Mój profil

Problem z włosami

Moderator: verysweetcherry
Veskuu22
Ciastko

Problem z włosami

Post autor: Veskuu22 »

Mam okropny problem z włosami. Moje włosy bardzo się straczkuja. Gdy je rozczesze są ładne, nieposklejane a mija chwila i zamieniają się w strączki. Postanowiłam z tym walczyć i kupiłam odzywki proteinowe bo to podobno pomaga ale chyba jest jeszcze gorzej niż przed ta odżywka. Mam wrażenie że moje włosy wyglądają dobrze tylko gdy zakręcę je na wałek. Mam dość :(

Czy jest tu ktoś kto ma podobny problem? Polecacie jakiej produkty? Może wykonać jakiś zabieg?
mirellka
RóżowePolo

Post autor: mirellka »

Olejek Hasna jest bardzo dobry na włosy, wzmacnia je, odbudowuje ale i właśnie ułatwia rozczesywanie. Córce się bardzo włosy plątły także pomógł. A i na zbytnie przetłuszczanie się pomaga
Berry.samba
ZdalnaFanka

Post autor: Berry.samba »

Veskuu22 pisze: ndz wrz 29, 2024 1:16 pm Mam okropny problem z włosami. Moje włosy bardzo się straczkuja. Gdy je rozczesze są ładne, nieposklejane a mija chwila i zamieniają się w strączki. Postanowiłam z tym walczyć i kupiłam odzywki proteinowe bo to podobno pomaga ale chyba jest jeszcze gorzej niż przed ta odżywka. Mam wrażenie że moje włosy wyglądają dobrze tylko gdy zakręcę je na wałek. Mam dość :(

Czy jest tu ktoś kto ma podobny problem? Polecacie jakiej produkty? Może wykonać jakiś zabieg?
Może twoje włosy chcą się kręcić? Ja tak odkryłam, że mam kręcone.
Veskuu22
Ciastko

Post autor: Veskuu22 »

Berry.samba pisze: wt gru 03, 2024 10:17 pm Może twoje włosy chcą się kręcić? Ja tak odkryłam, że mam kręcone.
Ostatnio o tym właśnie czytałam. Polecasz jakieś produkty na początek?