„Rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę”
Moderator: verysweetcherry
„Rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę”
Wyskoczyły mi takie tiktoki - rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę (things i need to know before i pass).
Morderstwa, zaginięcia, wszelkie sprawy kryminalne.
Czego koniecznie musicie się dowiedzieć, co was nurtuje?
U mnie to Iwona Wieczorek - gdzie jest i co się z nią stało.
Iwona Cygan - kto ją zabił.
Madeleine McCann - co się z nią stało
Kto strzelał w butiku ultimo?
Gdzie znajdują się ciała wszystkich ofiar Mariusza B. Skazanego na dożywocie ? Cztery osoby wyparowały. Jest winny, jest proces ale do dzisiaj nie ma ani ciał ani przyznania się do winy…
A co u was?
Gdzie znajdują się ciała wszystkich ofiar Mariusza B. Skazanego na dożywocie ? Cztery osoby wyparowały. Jest winny, jest proces ale do dzisiaj nie ma ani ciał ani przyznania się do winy…
A co u was?
-
- Naczelny Zapierdalacz
Platini_blabla pisze: ↑czw lis 21, 2024 6:42 pm Wyskoczyły mi takie tiktoki - rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę (things i need to know before i pass).
A co u was?
Mam dokładnie te same zagwozdki.
I jeszcze Rebecca Reusch + gdzie jest ciało Anny Garskiej
-
- SkrzydełkaZhooters
Co się stało z Ernestyną i Anią w czasie ferii w Zakopanem
Ooo tak. Ale archiwum x wróciło do sprawy jest szansamartucha_f pisze: ↑czw lis 21, 2024 9:06 pm Co się stało z Ernestyną i Anią w czasie ferii w Zakopanem
-
- LouiBag
JonBenét Ramsey, Krzysztof Dymiński, Andrew Gosden.
I jedna mało znana w Polsce sprawa:
https://www.onet.pl/informacje/thecrime ... y,30bc1058
I jedna mało znana w Polsce sprawa:
https://www.onet.pl/informacje/thecrime ... y,30bc1058
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
-
- Gacie z oceanu
Jak Joshua Maddux znalazł się w kominie i co dokładnie wydarzyło się na przełęczy Diatłowa.
-
- LouiBag
Andrew Gosden najbardziej mnie ciekawi
Jestem ciekawa wszystkich powyższych spraw. Od siebie dodam jeszcze 2 zagraniczne.
Brian Schaffer, który zaginął kilkanaście lat temu, a brak dowodów na to, że opuścił bar Ugly Tuna Salomona.
Lars Mittank - zaginął przed lotem powrotnym z Bulgarii. Kamery zarejestrowały moment wygiegnięcia Larsa z lotniska i gdy zniknął w polu. Od 10 lat nie dał znaku życia.
Obie bardzo tajemnicze sprawy.
Brian Schaffer, który zaginął kilkanaście lat temu, a brak dowodów na to, że opuścił bar Ugly Tuna Salomona.
Lars Mittank - zaginął przed lotem powrotnym z Bulgarii. Kamery zarejestrowały moment wygiegnięcia Larsa z lotniska i gdy zniknął w polu. Od 10 lat nie dał znaku życia.
Obie bardzo tajemnicze sprawy.
O tak, wszystko co tu piszecie spędza mi sen z powiek. Bogdańscy, Pani Kazimiera, Lars Mittank. Od siebie dodam jeszcze sprawy Bruno Muschalika, Mieczysława Pawlica, Kasia Domeracka, Patryk Palczyński i pewnie wiele więcej ale te ostatnio słuchałam i zapamiętałam.
-
- Channelka
Gdzie są Bogdańscy i Kazimiera Zaremba.
-
- Naczelny Zapierdalacz
A czytałaś co piszą na wykopie ? O Palczynskimslotek pisze: ↑pt lis 22, 2024 11:39 am O tak, wszystko co tu piszecie spędza mi sen z powiek. Bogdańscy, Pani Kazimiera, Lars Mittank. Od siebie dodam jeszcze sprawy Bruno Muschalika, Mieczysława Pawlica, Kasia Domeracka, Patryk Palczyński i pewnie wiele więcej ale te ostatnio słuchałam i zapamiętałam.
https://wykop.pl/link/6946499/znalezion ... marl-przez
Poczytam później, a możesz w kilku słowach przytoczyć? Studiowałam ten temat i tyle teorii co się naczytałam… raz że mafia, raz że miał pomóc coś przewieźć, raz że depresja, raz że problemy w rodzinie i z matką…pieczonyziemniak. pisze: ↑pt lis 22, 2024 8:23 pm A czytałaś co piszą na wykopie ? O Palczynskim
https://wykop.pl/link/6946499/znalezion ... marl-przez
-
- Naczelny Zapierdalacz
To pewnie nic nowego się nie dowiesz. Ogólnie temat przyćmiony przez zagninienie I.WPlatini_blabla pisze: ↑pt lis 22, 2024 9:03 pm Poczytam później, a możesz w kilku słowach przytoczyć? Studiowałam ten temat i tyle teorii co się naczytałam… raz że mafia, raz że miał pomóc coś przewieźć, raz że depresja, raz że problemy w rodzinie i z matką…
Nawet o naszej słynnej Jusi od podkastow tam wspomnieli
-
- Channelka
Rany, najlepiej żeby wszystkie się rozwiązały
Ale jak już to najbardziej mnie frapują:
- Paulina Dominiuk i podobne zaginięcie dziewczynki w Gdańsku (?)
- Ernestyna i Anna
- kto zabił Kasię Zowadę
- dróżniczka z Czerwionki
- Iwona Wąsik
- Sylwia Iszczyłowicz
- St Louis Jane Doe - ciało dziewczynki bez głowy
- Vernon County Jane Doe - ciało kobiety w średnim wieku
- Julie Doe - ciało transkobiety
Ale jak już to najbardziej mnie frapują:
- Paulina Dominiuk i podobne zaginięcie dziewczynki w Gdańsku (?)
- Ernestyna i Anna
- kto zabił Kasię Zowadę
- dróżniczka z Czerwionki
- Iwona Wąsik
- Sylwia Iszczyłowicz
- St Louis Jane Doe - ciało dziewczynki bez głowy
- Vernon County Jane Doe - ciało kobiety w średnim wieku
- Julie Doe - ciało transkobiety
Ok przejrzałam i faktycznie kojarzę sprawę…pieczonyziemniak. pisze: ↑pt lis 22, 2024 10:07 pm To pewnie nic nowego się nie dowiesz. Ogólnie temat przyćmiony przez zagninienie I.W
Nawet o naszej słynnej Jusi od podkastow tam wspomnieli
-
- Channelka
Zaginięcia: Iwona Wąsik, Monika Kobyłka, Maura Murray, Lauren Spierer, Tiffany Daniels, Asha Degree, Karlie Guse, Brittney Wood, Brandon Swanson, Mateusz Ługowski, Joan Risch
Poza tym chciałbym wiedzieć, co się stało z Xavierem Dupont, czy Cindy James popełniła samobójstwo, i kto zamordował Kasię Zowadę.
I jeszcze bardzo chciałabym poznać pełną historię Elaine Parent.
Poza tym chciałbym wiedzieć, co się stało z Xavierem Dupont, czy Cindy James popełniła samobójstwo, i kto zamordował Kasię Zowadę.
I jeszcze bardzo chciałabym poznać pełną historię Elaine Parent.
-
- Naczelny Zapierdalacz
Platini_blabla pisze: ↑ndz lis 24, 2024 1:33 am O tak!!! Czy Tomasz Cichowicz jest tym żołnierzem amerykańskim czy to nie on. Strasznie mnie to nurtuje.
Moim zdaniem to on. No bo dlaczego nie chce badań? Ja gdybym była o takie coś podejrzewana to od razu bym się poddała żeby.. hmmm nie wiem jak to nazwać? Nie ulżyć, nie uspokoić ale zaspokoić wiedzę, że to nie on. Żeby szukali dalej tego biednego człowieka