bycie les - zyjecie w ukryciu?
Moderator: verysweetcherry
-
- Siatkarka
bycie les - zyjecie w ukryciu?
panie queer - otwarcie przyznajecie sie do bycia les czy ukrywacie sie? jak podchodzi do tego wasza rodzina, znajomi, ludzie na ulicy jesli nie kryjecie sie?
Szczerze jestem Bi i ukrywam. Rodzina nie zaakceptuje ale rodzinę to akurat luz bo nie zaakceptują ale szykanować mnie nie będą. Gorzej z otoczeniem. Mam dużo koleżanek i podejrzewam, że sporo by uciekło w obawie, że patrzę na nie jak na kogoś więcej. Wiem to na pewno. Nawet miałam case, że jedna z moich koleżanek miała chłopaka Bi przez krótki czas i się nawet rozstali bo ona nie mogła przeżyć, że on ma kolegów i razem wyjeżdżają czy spotykają się na piwo "na pewno oni mu się podobają a ona nie przeżyje zdrady z facetem" i nie dała sobie wytłumaczyć, ze to że jesteś Bi nie znaczy, że wszyscy ludzie to dla Ciebie obiekty seksualne.....wręcz przeciwnie, wiele moich koleżanek jest ładna ale w ogóle nie czuje do żadnej jakiegokolwiek pociągu....
-
- Channelka
Niczego nie ukrywamy, bo wiemy, że nie ma czego się wstydzić. Usłyszałam jednak niedawno od mojej mamy tekst: „Każda kobieta potrzebuje mężczyzny” xD