Start
Mój profil

Torebki

Moderator: verysweetcherry
opti202
Currently:Top

Re: Torebki

Post autor: opti202 »

migdale897 pisze: wt lis 12, 2024 3:04 pm Dajcie proszę znać co myślicie o torebkach Polene, jak z jakością, użytkowaniem itd

Ja mam cyme i ja uwielbiam. Lekka, pakowna. Kupiłam sobie tylko organizer do niej na alliexpress
Grubababa
Milion subsrypcji

Post autor: Grubababa »

opti202 pisze: wt lis 19, 2024 12:09 pm Ja mam cyme i ja uwielbiam. Lekka, pakowna. Kupiłam sobie tylko organizer do niej na alliexpress
A gdzie kupowałaś polene? Przez oficjalna stronkę?
opti202
Currently:Top

Post autor: opti202 »

Grubababa pisze: wt lis 19, 2024 10:49 pm A gdzie kupowałaś polene? Przez oficjalna stronkę?

Tak :)
kensi
Migocząca Świeczka

Post autor: kensi »

Dziewczyny, a macie może albo wiecie coś o torebkach Chylak? Zakochałam się w muszelce, ale cena mnie powstrzymuje. Do tej pory kupowałam tylko torebki w sieciówkach za maks stówkę, ale chciałabym sprawić sobie porządną torebkę na lata.
nancy13
Siatkarka

Post autor: nancy13 »

Daag świetne torebki robi
miraleokadia
ŚpioszkiKenzo

Post autor: miraleokadia »

kensi pisze: śr lis 20, 2024 9:47 am Dziewczyny, a macie może albo wiecie coś o torebkach Chylak? Zakochałam się w muszelce, ale cena mnie powstrzymuje. Do tej pory kupowałam tylko torebki w sieciówkach za maks stówkę, ale chciałabym sprawić sobie porządną torebkę na lata.
Mam od Chylak małą owalną torebkę - już ponad 4 lata i wciąż jest w idealnym stanie, ale nie chodzę w niej na codzień.
Jeśli chodzi o polskie marki, to od kilku miesięcy mam od Mandel model Jackob i jest świetna pod względem jakości.
Marianna77
GrzaneWino

Post autor: Marianna77 »

kensi pisze: śr lis 20, 2024 9:47 am Dziewczyny, a macie może albo wiecie coś o torebkach Chylak? Zakochałam się w muszelce, ale cena mnie powstrzymuje. Do tej pory kupowałam tylko torebki w sieciówkach za maks stówkę, ale chciałabym sprawić sobie porządną torebkę na lata.
Są ładne- fakt. Ale niezbyt pojemne. Mnie się nie mieści telefon B) ale ja mam pro max więc nie jestem obiektywna. Miałam małą "vintage" w kolorze beżowym- piękne cacuszko, dla mnie za małe- odsprzedałam na Vinted nawet z zyskiem bo ten model jest już niedostępny. Mamie kupiłam "klasyczną", ale nie przypadła do gustu- zwróciłyśmy. Nadal mam półksiężyc zielony "krokodyl", też wyprzedana, trzymam sama nie wiem po co. Jeśli mogę polecić jakąś konkretną to ten model:
https://chylak.com/pl/pl/bags/underarm- ... -crocodile

Jest naprawdę piękna i miękka ( w odróżnieniu od klasyków). Dokupiłam do niej łańcuszek.
Szanuję Twoje zdanie, ale że swoim nie zamienię. Twoje niezadowolenie mam w tym samym miejscu, gdzie Ciebie i gdzie możesz mnie pocałować <3 jak będę w piecu głową.
xKarolixx
RóżowePolo

Post autor: xKarolixx »

Dziewczyny a jaką polecacie torebkę na cały dzień zajęć? Tak żeby weszła i jakaś książka i rzeczy osobiste i kubek z kawą, obiad i może drugie śniadanie?
YummyGingerbread
Siatkarka

Post autor: YummyGingerbread »

A miałyście coś od Cholewińskiego? Jak wytrzymałość i wykonanie?