Medycyna Estetyczna Warszawa

Promocje, błędy cenowe, zamienniki i porady beauty

Moderator: verysweetcherry

PEONIA
Jesa

Medycyna Estetyczna Warszawa

Post autor: PEONIA »

Hej dziewczyny.

Jako, ze dziś wybiły mi ostatnie urodziny z 2 z przodu, szukam dobrego lekarza medycyny estetycznej w Warszawie. Zależy mi na profilaktyce starzenia i poprawie jakości skóry - szukam kogoś kto wydobędzie to co najlepsze a nie będzie zmieniał moich rysów i opracuje kompleksowy plan i rutynę zabiegów by uporać się z problemami i potem podtrzymywać efekty.

Polecicie kogoś
BlackLady
KlasaBiznes

Post autor: BlackLady »

Polecam dr Annę Skwarek https://www.znanylekarz.pl/anna-skwarek ... j/warszawa

Mi nigdy krzywdy nie zrobiła, nie zmieniła też rysów twarzy. Doskonale zna anatomię twarzy. Poza tym jest niezwykle sympatyczna.
kish
Skarpeta Rakieta

Post autor: kish »

"Zależy mi na profilaktyce starzenia i poprawie jakości skóry" no to raczej idź do kosmetologa na zabiegi, które Ci odpowiednio dobierze do Twojego stanu skóry niż od razu do kliniki na ostrzykiwanie się XDDD Wy sobie naprawdę nie zdajecie sprawy jak to wygląda, gdy laska jest cała ostrzyknięta, a stan skóry woła o pomstę do nieba
PEONIA
Jesa

Post autor: PEONIA »

kish pisze: ndz lis 17, 2024 9:17 am "Zależy mi na profilaktyce starzenia i poprawie jakości skóry" no to raczej idź do kosmetologa na zabiegi, które Ci odpowiednio dobierze do Twojego stanu skóry niż od razu do kliniki na ostrzykiwanie się XDDD Wy sobie naprawdę nie zdajecie sprawy jak to wygląda, gdy laska jest cała ostrzyknięta, a stan skóry woła o pomstę do nieba
A czemu mi piszesz o ostrzykiwaniu skoro wyraźnie zaznaczyłam na czym mi zależy? Dobrze powiedziałaś co wiedziałaś ale dziękuje za podbicie wątku