Start
Mój profil

Maseczki biodance, gua sha, masaże twarzy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
moonly_cards
GrzaneWino

Maseczki biodance, gua sha, masaże twarzy

Post autor: moonly_cards »

Czy któraś z Was może polecić maseczki biodance? Ewentualnie jakie są Wasze ulubione maski w płachcie? Korzystacie z gua sha, rollerow do twarzy, wykonujecie masaże lub jogę twarzy? Widzicie jakieś efekty? Dajcie znać!
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Ja zamówiłam te z biodance i kolagenowe pady z mediheal, dam znać jak przetestuje! codziennie rano staram się robić masaż twarzy guasha, mam mały metalowy (te kamienne były ciężkie i robiły mi krzywdę + nie widzę sensu w jakichś dziwnych wyżłobieniach, ten klasyczny kształt jest dla mnie okej). na poranna opuchliznę jest super, ciężko mi się wypowiadać na temat uwydatnienia rys, bo mam raczej małą i chudą twarz, więc bardziej czekam na efekty na czole. 🤣
moonly_cards
GrzaneWino

Post autor: moonly_cards »

damascenka pisze: czw lis 14, 2024 10:38 pm Ja zamówiłam te z biodance i kolagenowe pady z mediheal, dam znać jak przetestuje! codziennie rano staram się robić masaż twarzy guasha, mam mały metalowy (te kamienne były ciężkie i robiły mi krzywdę + nie widzę sensu w jakichś dziwnych wyżłobieniach, ten klasyczny kształt jest dla mnie okej). na poranna opuchliznę jest super, ciężko mi się wypowiadać na temat uwydatnienia rys, bo mam raczej małą i chudą twarz, więc bardziej czekam na efekty na czole. 🤣
Podziwiam za wytrwałość, ja mam, ale nie robię, więcej szkody niż pożytku to daje mojej twarzy :D
Chcesiezyc
Srebrna Kropeczka

Post autor: Chcesiezyc »

damascenka pisze: czw lis 14, 2024 10:38 pm Ja zamówiłam te z biodance i kolagenowe pady z mediheal, dam znać jak przetestuje! codziennie rano staram się robić masaż twarzy guasha, mam mały metalowy (te kamienne były ciężkie i robiły mi krzywdę + nie widzę sensu w jakichś dziwnych wyżłobieniach, ten klasyczny kształt jest dla mnie okej). na poranna opuchliznę jest super, ciężko mi się wypowiadać na temat uwydatnienia rys, bo mam raczej małą i chudą twarz, więc bardziej czekam na efekty na czole. 🤣
Czekam na Twoją opinię co do biodance, sama się mocno zastanawiam. Mam całego tt zawalonego tą maska 😅
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

podobno dziś mają przyjść, nie polecam Stylevana, czekam na zamówienie od dwóch tygodni. :wrrr:
armagedoni
LemonkowaCola

Post autor: armagedoni »

damascenka pisze: wt lis 26, 2024 9:55 am podobno dziś mają przyjść, nie polecam Stylevana, czekam na zamówienie od dwóch tygodni. :wrrr:
Na ich paczki gdzieś tyle się czeka. Trochę dłużej z yesstyle.