Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry

Ogrzyca
RóżowePolo

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: Ogrzyca »

malalejde pisze: wt lis 12, 2024 11:30 pm Może Justyna nie ma tak rzetelnych materiałów bo korzysta ze źródeł dostępnych w necie nie kontaktując się z rodzinami, ale zdecydowanie wolę kilka podcastów Justyny z niedociągnięciami
Jak Mazur zrobiła kiedyś odcinek z wypowiedziami rodziny ofiary to też było niedobrze, bo dziennikarz onetu na głównej ją obsmarował (tu z resztą też się o to czepiają). Żeby nie było, ten ostatni odcinek też mi się nie podobał, ale to że komuś odcinek się nie podoba, nie jest karalne. Dała stanowiska męża? Dała. Podała dane męża? Nie. Podał je Paweł na swojej grupie xd
lichixx
Mokra Włoszka

Post autor: lichixx »

dodałam się do grupy i ten cały Paweł zostawia taki niesmak po sobie, już nawet nie ukrywa niechęci do Justyny, ta wszystko rozumiem jego *team herring* ale wywlekanie dramy z rodzicami Bruna i napisał właśnie komentarz Z KIM TO JUSTYNA NIE MIAŁA DRAM: Baczyński, Semczuk(wymienił jeszcze kilka nazwisk) i że jeszcze nie o wszystkich wiemy. Słabe, niech robi swoje i zajmie się swoim podcastem a nie zrobił sobie pożywkę na swojej grupie, mega słabo się czyta
Ogrzyca
RóżowePolo

Post autor: Ogrzyca »

Team Herring? To zabawne, bo cała drama z Semczukiem zaczela sie o ile dobrze pamietam od tego ze Semczuk naskoczyl na Olge a Mazur z mężulkiem stanela w jej obronie xd
SkarolinaS
Tritonotti

Post autor: SkarolinaS »

Zbrodnia ikara, czyli dawne co jest cięte- i wszystko jasne. Typ, ktory na sile pchal sie w dramy dla rozglosu.
helomefo
SkrzydełkaZhooters

Post autor: helomefo »

Przesłuchałam podcastu o Monice Wilgorskiej zarówno u Olgi jak i Justyny i merytorycznie to jest przepasc na korzyść Olgi.
Damroka
RoyalBaby

Post autor: Damroka »

SkarolinaS pisze: śr lis 13, 2024 1:54 am Zbrodnia ikara, czyli dawne co jest cięte- i wszystko jasne. Typ, ktory na sile pchal sie w dramy dla rozglosu.
Aaaa wiedziałam, że skądś go kojarzę! Pamiętam jego dramę z Palmą :)
SmokAnalog
GreckieWakacje

Post autor: SmokAnalog »

A ja się zastanawiam, czy ci wszyscy internetowi twórcy naprawdę nie potrafią robić swojego bez ciągłych dramci?
lichixx
Mokra Włoszka

A w ogóle ktoś sobie przypomina o co ten cały Paweł wcześniej miał problem do Justyny? Bo takie komentarze się pojawiły na grupie, że to nie pierwszy raz kiedy ją zaczepia. Jestem ciekawa o co chodziło wcześniej, bo podobno post usunął z poprzedniej dramy nie tej obecnej.
malalejde
Mokra Włoszka

Post autor: malalejde »

lichixx pisze: śr lis 13, 2024 11:11 am A w ogóle ktoś sobie przypomina o co ten cały Paweł wcześniej miał problem do Justyny? Bo takie komentarze się pojawiły na grupie, że to nie pierwszy raz kiedy ją zaczepia. Jestem ciekawa o co chodziło wcześniej, bo podobno post usunął z poprzedniej dramy nie tej obecnej.
o to że z Justyna nagrała podcast o Paulinie Antczak, a jakiś czas wcześniej powstał o tym materiał u Olgi Herring ( na kanale ślady i w formie podcastu na jej kanale) oraz bodajże także u Pawła (nie słucham go). Paweł zarzucał Justynie plagiat, bo ponoć popełniła te same błędy merytoryczne co on i Olga. Rozliczał ją z tych błędów mimo że sam przyznał ze in i Olga także je popełnili. Trudno ich nie popełnić jeśli są zawarte od razu w źródłach z których się korzysta. Post usunął, bo Olga mu kazała, pewnie nie chciała być wciągnięta w kolejna dramę jak jedna ledwo ucichła.
lichixx
Mokra Włoszka

widzieliście to? Xd to wszystko zaczyna iść w dziwną stronę.

Był Komentarz, że w sumie post powinien zostać bo Justyna w swojej grupie dodała post o Oldze i zrobiła się na nią nagonka, a ta biedna nie mogła się bronić bo została w grupie zablokowana i ludzie oskarżyli ją bez dowodów XDDD a mnóstwo screenów z wykopu to przeróbka?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Agasc
RoyalBaby

Post autor: Agasc »

lichixx pisze: śr lis 13, 2024 8:37 pm widzieliście to? Xd to wszystko zaczyna iść w dziwną stronę.

Był Komentarz, że w sumie post powinien zostać bo Justyna w swojej grupie dodała post o Oldze i zrobiła się na nią nagonka, a ta biedna nie mogła się bronić bo została w grupie zablokowana i ludzie oskarżyli ją bez dowodów XDDD a mnóstwo screenów z wykopu to przeróbka?
Trudno się z tym nie zgodzić ;) wyznawczynie jusi to faktycznie sekta jest. Nic nie można skrytykować bo cię zjedzą. A na you tube mężuś broni jak wściekły pies i usuwa wszystkie krytyczne komentarze. Ogólnie jusia już jest tak zakochana w sobie, że każda krytyka to wielka obraza majestatu. Już by sobie darowała te podcasty kryminalne, bo beznadziejne są. Ja już przestałam słuchać bo oklepane tematy co były już 100 razy u innych i znacznie lepiej opracowane. Niech lepiej opowiada o życiu z bombelkiem, otyłości, depresji i całej reszcie, bo jest przecież specjalistką od wszystkiego. Dziewczynie sodówka uderzyła i peron dawno odjechał. Przykro się na to patrzy. No cóż pycha kroczy przed upadkiem.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

No trudno się nie zgodzić. Najbardziej mnie irytuje spadek jakości podcastów kryminalnych i zapychanie konta na YouTube opowiastkami o życiu, jakieś christmas vlogi czy whatever, otyłość itp. No albo true crime albo nie, załóż sobie osobny kanał…
mezalians_urodowy
LouiBag

Post autor: mezalians_urodowy »

Post o Oldze i o wykopie akurat dość szybko spadł z grupy Justyny i powiedzieli, że to nie jest miejsce do dyskusji na ten temat. No a co do administracji to się zgadzam, chociaż na każdej grupce tych podcasciar tak jest. Na Misiach Kolorowych to jest taka sekta, że jak tylko napiszesz pytanie czy jest szansa kiedykolwiek na powrot kryminalnych to stado grażyn Cie spali na stosie jak śmiesz pytać roszczeniowa hołoto, Jaśminka kochana ma swoje życie zostaw ją w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U Justyny jest to samo + Krzychu ratlerek, u Olgi też tak było, tylko ten patus z wykopu to już w ogole sie gotował jak ktoś tylko coś napisał nie po jego myśli xD
malalejde
Mokra Włoszka

U każdego na grupie tak jest, bo prawdziwe "fanki" przyjmą wszystko i każą całować po rękach za odcinek jaki by nie był. Nie sądzę, że to wina Justyny. Nie zauważyłam też, by znikały negatywne komentarze, pod ostatnim odcinkiem jest ich mnóstwo i nikt ich nie skasował.
Post o Oldze nie był utworzony przez Justynę i też szybko go usunięto czy wyłączono komentarze. Justyna, jaka by nie była, nigdy nie namawia nikogo do szkalowania innych, więc tutaj bym jej nie mieszała. o samej Oldze pewnie mogłaby sporo powiedzieć, a jednak milczy i nie kręci dram.
Nie wiem o co chodzi, ale ja też nie odczułam od niej żadnej wyższości czy poczucia nieomylnosci. Wręcz wydaje mi się że bardzo przejmuje się krytyką. szkoda tylko, że nie bierze jej sobie do serca i zamiast być lepiej, jest albo tak samo, albo gorzej.
Ja słucham Justyny i będę słuchać dla samego głosu, ale to już od dawna nie to samo.
malalejde
Mokra Włoszka

Platini_blabla pisze: śr lis 13, 2024 9:27 pm No trudno się nie zgodzić. Najbardziej mnie irytuje spadek jakości podcastów kryminalnych i zapychanie konta na YouTube opowiastkami o życiu, jakieś christmas vlogi czy whatever, otyłość itp. No albo true crime albo nie, załóż sobie osobny kanał…
to jest kanał ogólny, który nazywa się "Justyna Mazur" a 5NZ to tylko jedna z serii. Juz bez przesady, żeby nie mogła nagrywać na swój kanał tego, co akurat chce nagrać.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

malalejde pisze: czw lis 14, 2024 10:25 am to jest kanał ogólny, który nazywa się "Justyna Mazur" a 5NZ to tylko jedna z serii. Juz bez przesady, żeby nie mogła nagrywać na swój kanał tego, co akurat chce nagrać.
To tylko moje zdanie - że wciska te treści na kanał jednoznacznie kojarzący się z true crime bo gdyby miała dedykowany kanał to miałaby pięć wyświetleń
malalejde
Mokra Włoszka

Platini_blabla pisze: czw lis 14, 2024 11:19 am To tylko moje zdanie - że wciska te treści na kanał jednoznacznie kojarzący się z true crime bo gdyby miała dedykowany kanał to miałaby pięć wyświetleń
To mylisz się, bo przed 5NZ było pogadajmy o życiu i Justyna nie startowała z kryminalnym kanałem od zera subskrypcji, tylko miała już swoją publikę.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

malalejde pisze: czw lis 14, 2024 12:33 pm To mylisz się, bo przed 5NZ było pogadajmy o życiu i Justyna nie startowała z kryminalnym kanałem od zera subskrypcji, tylko miała już swoją publikę.
Tak. Całe tysiąc osób które nigdy by nie urosło gdyby nie true crime
malalejde
Mokra Włoszka

Platini_blabla pisze: czw lis 14, 2024 12:41 pm Tak. Całe tysiąc osób które nigdy by nie urosło gdyby nie true crime
po prostu się wyzlosliwiasz, czy obserwowałaś jej kanał wtedy? Bo ja byłam od początków i te 1000 osób to chyba jakieś dane z tyłka sobie wzięłaś.
dont_lick_it
Mokra Włoszka

Post autor: dont_lick_it »

niech te justyny, olgi, zbrodniekary się wezmą za Brzeską. I wyszczególnią czym się ZAJMOWAŁA przed śmiercią.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

dont_lick_it pisze: czw lis 14, 2024 5:07 pm niech te justyny, olgi, zbrodniekary się wezmą za Brzeską. I wyszczególnią czym się ZAJMOWAŁA przed śmiercią.
A czym? Jest gdzie gdzie mogę o tym poczytać?
dont_lick_it
Mokra Włoszka

Post autor: dont_lick_it »

Platini_blabla pisze: czw lis 14, 2024 5:11 pm A czym? Jest gdzie gdzie mogę o tym poczytać?
Brzeska walczyła o lokatorów kamienic, którzy mieli zostąc wyrzuceni. Dlaczego? Bo kamienica nagle stala sie własnościa *yda , 130 letniego.Władze warszawy kradły nasze nieruchomosci na roszczenia zydowskie. A dzisiejszy minister SPRAWIEDLIWOŚCI Bodnar, wtedy Prokurator Generalny zaklepal to wtedy jako samobójstwo. Kloaka PO.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

dont_lick_it pisze: czw lis 14, 2024 5:22 pm Brzeska walczyła o lokatorów kamienic, którzy mieli zostąc wyrzuceni. Dlaczego? Bo kamienica nagle stala sie własnościa *yda , 130 letniego.Władze warszawy kradły nasze nieruchomosci na roszczenia zydowskie. A dzisiejszy minister SPRAWIEDLIWOŚCI Bodnar, wtedy Prokurator Generalny zaklepal to wtedy jako samobójstwo. Kloaka PO.
Ok już pamiętam. Dzięki. No tak to kolejna sprawa której nikt nie ruszy :) bo każdy woli opowiadać o tym co już zostało powiedziane niż tykać duże tematy