Torebki
Moderator: verysweetcherry
-
- Szpilson
Sprzedałam wszystkie swoje torebki marek premium i luksusowych. Kiedyś mialam na tym punkcie bzika. Teraz ma dwie Tous Sherton Bandoler czarną i brązową i nosze je na zmianę na codzień. Na wyjścia mam dwie małe torebki Ochnik.
Na codzienne sprawy: pracownia Zuzi górskiej
Na wyjścia mała czarna z Fabułą
Na wakacje mam torebkę od Słoń Torbalski
Ot, po prostu staram się kupować polskie marki
Chodziła za mną torebka od przywara strzałka oraz wspomniana przez Ciebie Sabrina, ale widząc na żywo zrezygnowałam.
Aaa i była też czas kiedy miałam lekka chorobę na torebki marki Bałtycki i parę razy już już prawie.. minęło kiedy podnieśli ceny
Szanel, diory i spółka nie pasują mi do naszych, polskich, realiów. Nie uważam torebki za np 3 tys funtów za wielką ekstrawagancję. Z mojej perspektywy to zwykła torebka adekwatna do wynagrodzenia na które może liczyć ich klientka docelowa.
Chodziła za mną torebka od przywara strzałka oraz wspomniana przez Ciebie Sabrina, ale widząc na żywo zrezygnowałam.
Aaa i była też czas kiedy miałam lekka chorobę na torebki marki Bałtycki i parę razy już już prawie.. minęło kiedy podnieśli ceny
Szanel, diory i spółka nie pasują mi do naszych, polskich, realiów. Nie uważam torebki za np 3 tys funtów za wielką ekstrawagancję. Z mojej perspektywy to zwykła torebka adekwatna do wynagrodzenia na które może liczyć ich klientka docelowa.
@-->---
Zgadzam sie w sprawie Chanel, Dior, itp. Mieszkam za granica i mam mala kolekcje wlasnie tych torebek ze wzgledu na prace, ale kiedy przyjezdzam so Polski to zazwyczaj z Polene, itp.KlipT pisze: ↑pn sty 29, 2024 8:11 pm Na codzienne sprawy: pracownia Zuzi górskiej
-
- Channelka
Tylko Wittchen
Mam dwie od lat są nie do zajechania.
Mam dwie od lat są nie do zajechania.
-
- Siatkarka
Ja w styczniu zakupiłam dwie Polene. Karmelową Cyme w większym rozmiarze, w internecie jest ich pełno ale w moim mieście widziałam z nią tylko jedna dziewczynę. Jest genialna, nosze ja wszędzie, łącznie z pracą. Myślę jeszcze o zakupie czarnej I Polene Neuf Mini w kolorze Taupe, z tą polubiłam się zdecydowanie mniej ale również jest piękna
Też mi się super sprawdza. Poleca ktoś Polene?
Czy któraś z was ma może torebkę od marki estimon z wegańskich materiałów ? Zastanawiam się nad trwałością tych torebek
Polene też mnie zastanawia, że na ista ma co druga a na Warszawie nie widuje w ogóle tych torebekKiedysinflu pisze: ↑pt mar 15, 2024 9:28 pm Ja w styczniu zakupiłam dwie Polene. Karmelową Cyme w większym rozmiarze, w internecie jest ich pełno ale w moim mieście widziałam z nią tylko jedna dziewczynę. Jest genialna, nosze ja wszędzie, łącznie z pracą. Myślę jeszcze o zakupie czarnej I Polene Neuf Mini w kolorze Taupe, z tą polubiłam się zdecydowanie mniej ale również jest piękna
-
- Koczkodan
Na co dzień The Row i Coach, taki Longchamps niezastąpiony na zakupy czy plażę, a z wegańskich opcji bardzo lubię Blumi.
Ostatnio zrobiłam sobie prezent i wybrałam Bottegę Sardine na ramię, oczywiście jest przepiękna i wspaniała, ale widać, że już inna jakość. Mam model od mamy z początku lat 2000 i między nią, a obecną jest mała przepaść. Vintage torebki mają jednak to coś.
Ostatnio zrobiłam sobie prezent i wybrałam Bottegę Sardine na ramię, oczywiście jest przepiękna i wspaniała, ale widać, że już inna jakość. Mam model od mamy z początku lat 2000 i między nią, a obecną jest mała przepaść. Vintage torebki mają jednak to coś.
-
- Channelka
A ja Wam polecam Sabrinę Pilewicz, są przepięknie wykonane! mam ich kilka w różnych rozmiarach i naprawdę je uwielbiam i noszę cały czas ;) skóra jest w idealnym stanie bez żadnych przetarć i ogromny plus za to że do każdej przesyłki otrzymujecie worek przeciwkurzowy, gąbeczkę do czyszczenia i płyn do nabłyszczania ;)
Ja mam większą z Furli i małą na ramie z H&M. W zeszłym roku zainwestowałam w torebke z Hollie Warsaw i jestem bardzo rozczarowana, każde zadrapanie, wgniecenie, otarcie na niej widać, trzeba bardzo uważać
Kojarzycie może Milao bags? Podobają mi sie te torebki ale ceny są wysokie jak na małą polską firme
Kojarzycie może Milao bags? Podobają mi sie te torebki ale ceny są wysokie jak na małą polską firme
-
- RoyalBaby
Dajcie proszę znać co myślicie o torebkach Polene, jak z jakością, użytkowaniem itd