Torebki

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

gwiazkaznieba

Torebki

Post autor: gwiazkaznieba »

Hej,
gdzie kupujecie torebki?

Ostatnio ciągle widzę reklamę DeMellier i kilka modeli bardzo mi się podoba. Chodzi też za mną jednej z modeli Sabriny Pilewicz.
swietomalin
Szpilson

Post autor: swietomalin »

Sprzedałam wszystkie swoje torebki marek premium i luksusowych. Kiedyś mialam na tym punkcie bzika. Teraz ma dwie Tous Sherton Bandoler czarną i brązową i nosze je na zmianę na codzień. Na wyjścia mam dwie małe torebki Ochnik.
KlipT
DramaQueen

Post autor: KlipT »

Na codzienne sprawy: pracownia Zuzi górskiej
Na wyjścia mała czarna z Fabułą
Na wakacje mam torebkę od Słoń Torbalski

Ot, po prostu staram się kupować polskie marki

Chodziła za mną torebka od przywara strzałka oraz wspomniana przez Ciebie Sabrina, ale widząc na żywo zrezygnowałam.

Aaa i była też czas kiedy miałam lekka chorobę na torebki marki Bałtycki i parę razy już już prawie.. minęło kiedy podnieśli ceny :/

Szanel, diory i spółka nie pasują mi do naszych, polskich, realiów. Nie uważam torebki za np 3 tys funtów za wielką ekstrawagancję. Z mojej perspektywy to zwykła torebka adekwatna do wynagrodzenia na które może liczyć ich klientka docelowa.
@-->---
Arokarok
RoyalBaby

Post autor: Arokarok »

KlipT pisze: pn sty 29, 2024 8:11 pm Na codzienne sprawy: pracownia Zuzi górskiej
Na wyjścia mała czarna z Fabułą
Na wakacje mam torebkę od Słoń Torbalski

Ot, po prostu staram się kupować polskie marki

Chodziła za mną torebka od przywara strzałka oraz wspomniana przez Ciebie Sabrina, ale widząc na żywo zrezygnowałam.

Aaa i była też czas kiedy miałam lekka chorobę na torebki marki Bałtycki i parę razy już już prawie.. minęło kiedy podnieśli ceny :/

Szanel, diory i spółka nie pasują mi do naszych, polskich, realiów. Nie uważam torebki za np 3 tys funtów za wielką ekstrawagancję. Z mojej perspektywy to zwykła torebka adekwatna do wynagrodzenia na które może liczyć ich klientka docelowa.
Zgadzam sie w sprawie Chanel, Dior, itp. Mieszkam za granica i mam mala kolekcje wlasnie tych torebek ze wzgledu na prace, ale kiedy przyjezdzam so Polski to zazwyczaj z Polene, itp.
kasia1988
ŚpioszkiKenzo

Post autor: kasia1988 »

Serio? Dior i Chanel ok ale nie w PL? Chyba dziewczyny jestescie ze wsi?
asienaa
Channelka

Post autor: asienaa »

Ja kupuję zazwyczaj torebki w kazar pinko furla albo coccinelle
Lilalou007
Channelka

Post autor: Lilalou007 »

Tylko Wittchen
Mam dwie od lat są nie do zajechania.
emiemilka
SkrzydełkaZhooters

Post autor: emiemilka »

A ja polecam Lobos, te torebki są tak przepięknie wykonane, skóra jest rewelacyjnej jakości. Po czasie zero śladów użytkowania. I na plus to że na tej skórze nie widać żadnych zarysowań
Kiedysinflu
Siatkarka

Post autor: Kiedysinflu »

Ja w styczniu zakupiłam dwie Polene. Karmelową Cyme w większym rozmiarze, w internecie jest ich pełno ale w moim mieście widziałam z nią tylko jedna dziewczynę. Jest genialna, nosze ja wszędzie, łącznie z pracą. Myślę jeszcze o zakupie czarnej :) I Polene Neuf Mini w kolorze Taupe, z tą polubiłam się zdecydowanie mniej ale również jest piękna :)
Olka.Olka
BagietkaZszarlott

Post autor: Olka.Olka »

Lilalou007 pisze: ndz mar 10, 2024 5:33 pm Tylko Wittchen
Mam dwie od lat są nie do zajechania.
Też mi się super sprawdza. Poleca ktoś Polene?
Meggi1703
LouiBag

Post autor: Meggi1703 »

A czy ktoś z was zamawiał torebki np ze stanow czy z Japonii na vestiare ?
Gajson
Mokra Włoszka

Post autor: Gajson »

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może torebkę od Audycka Bags I może podzielić się swoją opinią?
frykas21
RoyalBaby

Post autor: frykas21 »

Ja polecam lobos i balagn. Torebkę z balagn mam już prawie 3 lata, często używam i dalej jest w stanie idealnym.
Karolek_Karolek

Post autor: Karolek_Karolek »

Czy któraś z was ma może torebkę od marki estimon z wegańskich materiałów ? Zastanawiam się nad trwałością tych torebek :)
PEONIA
VlogmasEnjoyer

Post autor: PEONIA »

Meggi1703 pisze: ndz kwie 21, 2024 9:04 am A czy ktoś z was zamawiał torebki np ze stanow czy z Japonii na vestiare ?
Nie opłaci się - zobacz jakie cło i koszt dostawy, taniej poszukać czegoś w Europie....może one tam mają taniej ale jak doliczysz koszty dostawy to jest drożej
PEONIA
VlogmasEnjoyer

Post autor: PEONIA »

Kiedysinflu pisze: pt mar 15, 2024 9:28 pm Ja w styczniu zakupiłam dwie Polene. Karmelową Cyme w większym rozmiarze, w internecie jest ich pełno ale w moim mieście widziałam z nią tylko jedna dziewczynę. Jest genialna, nosze ja wszędzie, łącznie z pracą. Myślę jeszcze o zakupie czarnej :) I Polene Neuf Mini w kolorze Taupe, z tą polubiłam się zdecydowanie mniej ale również jest piękna :)
Polene też mnie zastanawia, że na ista ma co druga a na Warszawie nie widuje w ogóle tych torebek
Jorki to mielonki
Koczkodan

Post autor: Jorki to mielonki »

Na co dzień The Row i Coach, taki Longchamps niezastąpiony na zakupy czy plażę, a z wegańskich opcji bardzo lubię Blumi.
Ostatnio zrobiłam sobie prezent i wybrałam Bottegę Sardine na ramię, oczywiście jest przepiękna i wspaniała, ale widać, że już inna jakość. Mam model od mamy z początku lat 2000 i między nią, a obecną jest mała przepaść. Vintage torebki mają jednak to coś.
miridri35
Siatkarka

Post autor: miridri35 »

Ja mam w swojej kolekcji torebki od Chanel, Diora , LV , Celine , Bvlgari, Loewe, Mulberry , Polene oraz Gucci . Jeśli chodzi o jakość to najbardziej cenię sobie te od Mulberry i Loewe .
sedzielewska
Channelka

Post autor: sedzielewska »

A ja Wam polecam Sabrinę Pilewicz, są przepięknie wykonane! mam ich kilka w różnych rozmiarach i naprawdę je uwielbiam i noszę cały czas ;) skóra jest w idealnym stanie bez żadnych przetarć i ogromny plus za to że do każdej przesyłki otrzymujecie worek przeciwkurzowy, gąbeczkę do czyszczenia i płyn do nabłyszczania ;)
Dokarina
Koczkodan

Post autor: Dokarina »

miridri35 pisze: sob wrz 28, 2024 9:52 pm Ja mam w swojej kolekcji torebki od Chanel, Diora , LV , Celine , Bvlgari, Loewe, Mulberry , Polene oraz Gucci . Jeśli chodzi o jakość to najbardziej cenię sobie te od Mulberry i Loewe .

A który model Mulberry i Loewe masz?
karoaro
Channelka

Post autor: karoaro »

Ja mam większą z Furli i małą na ramie z H&M. W zeszłym roku zainwestowałam w torebke z Hollie Warsaw i jestem bardzo rozczarowana, każde zadrapanie, wgniecenie, otarcie na niej widać, trzeba bardzo uważać :/

Kojarzycie może Milao bags? Podobają mi sie te torebki ale ceny są wysokie jak na małą polską firme
Piiiniaa
Mokra Włoszka

Post autor: Piiiniaa »

Co sądzicie o torebkach Cholewiński?
hanipipol
SushiRoll

Post autor: hanipipol »

Ja polecam bigordi :) mam jedna torebke ale juz 5lat i jest dalej jak nowa!! Mimo ze nosze ja praktcznie 9-10msc w roku. Fajne tez sa z ochnika, dobrze wykonane. Mialam z liujo ale po roku - masakra, reklamowałam…
migdale897
RoyalBaby

Post autor: migdale897 »

Dajcie proszę znać co myślicie o torebkach Polene, jak z jakością, użytkowaniem itd