Czy ktoś używał i poleca?
W drogerii, do której chodzę niezmiennie od lat i w której nie ma zwyczaju wpychania rzeczy na siłę, sisley robił dzisiaj analizę włosów.
Mam suchą skórę i włosy przesuszone na końcach. W oparciu o te wyniki pani poleciła mi 3 produkty, między innymi maskę i olejek.
Ostatecznie niczego nie wziełam, bo próbuję zwalczyć w sobie kupowanie pod wpływem impulsu, ale teraz czytam w necie opinie i w sumie to są dobre.
Czy ktoś poleca? Czy cena jest adekwatna do rezultatów? A może ktoś może mi polecić jakiś inny olejek i maskę, które działają cuda?
Nie mam w zyczaju kupować kosmetyków do włosów w drogeriach, bo zwykle używam kosmetyków naturalnych, głównie na bazie kokosa, z Azji, ale może warto wypróbować coś nowego?
Szukam polecajek, bo ostatnim razem jak zapuściłam się do Roska to ilość różnych rzeczy mnie przytłoczyła xD
Hair rituel by sisley
Moderator: verysweetcherry
-
- RealDiamond
Tak drogie kosmetyki do wlosow to dla mnie zawsze scam, ale wiadomo - nikomu w porfel zagladac nie będę. Jak przytłacza Cię ilosc produktow w rossku, polecam stars from the stars i onlybio - zaden produkt z tej firmy (jeden producent) mnie nie rozczarował, kocham. Szczegolnie te sezonowe kolekcje i wspolprace, np. tymbark i wedel. Kupiłam tez kalendarz adwentowy wedel x onlybio i nie mogę się doczekac. Poki co, kupiłam osobno maskę ratunkowa z Wedlem (miałam kiedys edycję walentynkowa i była super)WscieklaKlacz pisze: ↑czw paź 31, 2024 5:32 pm Czy ktoś używał i poleca?
W drogerii, do której chodzę niezmiennie od lat i w której nie ma zwyczaju wpychania rzeczy na siłę, sisley robił dzisiaj analizę włosów.
Mam suchą skórę i włosy przesuszone na końcach. W oparciu o te wyniki pani poleciła mi 3 produkty, między innymi maskę i olejek.
Ostatecznie niczego nie wziełam, bo próbuję zwalczyć w sobie kupowanie pod wpływem impulsu, ale teraz czytam w necie opinie i w sumie to są dobre.
Czy ktoś poleca? Czy cena jest adekwatna do rezultatów? A może ktoś może mi polecić jakiś inny olejek i maskę, które działają cuda?
Nie mam w zyczaju kupować kosmetyków do włosów w drogeriach, bo zwykle używam kosmetyków naturalnych, głównie na bazie kokosa, z Azji, ale może warto wypróbować coś nowego?
Szukam polecajek, bo ostatnim razem jak zapuściłam się do Roska to ilość różnych rzeczy mnie przytłoczyła xD
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
-
- RealDiamond
Dzięki, spróbuję :D Też uważam, że ceny tego sisleya są kosmiczne, tymbardziej, że ja raczej z tych co mało co używają. Jednak wiem, że jest wiele fajnych rzeczy do włosów, tylko właśnie nigdy nie wiem od czego zacząć.Plotkara pisze: ↑ndz lis 17, 2024 6:30 pm Tak drogie kosmetyki do wlosow to dla mnie zawsze scam, ale wiadomo - nikomu w porfel zagladac nie będę. Jak przytłacza Cię ilosc produktow w rossku, polecam stars from the stars i onlybio - zaden produkt z tej firmy (jeden producent) mnie nie rozczarował, kocham. Szczegolnie te sezonowe kolekcje i wspolprace, np. tymbark i wedel. Kupiłam tez kalendarz adwentowy wedel x onlybio i nie mogę się doczekac. Poki co, kupiłam osobno maskę ratunkowa z Wedlem (miałam kiedys edycję walentynkowa i była super)