Hejka, czy ktoś zamawiał w sklepie Sklum? Bardzo chciałabym zamówić stół do salonu, ale trochę się waham. Ceny nie są jakieś niskie, wiem też, że przesyłka idzie z Hiszpani więc to długo trwa. Mimo wszystko nie znalazłam nigdzie nic podobnego i jednak mnie kusi. Opinie są różne.
Czy ktoś zamawiał i może się podzielić doświadczeniami?
SKLUM sklep z meblami. Jakie są Wasze doświadczenia?
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
-
- RoyalBaby
Negatywne opinie głównie dotyczą długiej dostawy także z tym się akurat liczę, ale też czytałam o uszkodzeniach mebli. Tego troszke się obawiam bo chce zamówić stół za 3 tys. Z drugiej strony kiedyś kupilam meble w Agacie i transport był na terenie tego samego miasta i przyszły połamane elementy.
Podobno obecnie pakują zamówienia już solidniej niż kiedyś. Uszkodzone w trakcie transportu może zdarzyć się zawsze, nie wiem jak w przypadku Sklum jest z kontaktem z nimi i ewentualna reklamacją.Madlennnka pisze: ↑pt lis 08, 2024 1:08 pm Negatywne opinie głównie dotyczą długiej dostawy także z tym się akurat liczę, ale też czytałam o uszkodzeniach mebli. Tego troszke się obawiam bo chce zamówić stół za 3 tys. Z drugiej strony kiedyś kupilam meble w Agacie i transport był na terenie tego samego miasta i przyszły połamane elementy.