Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Moderator: verysweetcherry
Re: Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Chętna
edit: gotowe
-
- Skarpeta Rakieta
Ja i ja chętna!
Wygląd super! Mam taką uwagę - przeglądając dany wątek, kiedy na dole widać paginację to mam chwilę zawahania przez to, że aktualna strona jest według mnie źle oznaczona (nie ma żadnego tła, ani obramowania) i muszę się za każdym razem zastanowić żeby się dopatrzeć na której stronie jestem i ile stron zostało
- Załączniki
-
- Screenshot_20241101_081548_Opera.jpg (105.83 KiB) Przejrzano 514 razy
I jeszcze jedna uwaga - po dodaniu załącznika nie ma informacji o tym że został dodany (jak na screenie, to jest widok już po załączeniu pliku)
- Załączniki
-
- Screenshot_20241101_082039_Opera.jpg (93.59 KiB) Przejrzano 513 razy
O też o tym myślałam ale mówię może to tylko ja tak słabo to widzęMaxim022 pisze: ↑pt lis 01, 2024 8:19 am Wygląd super! Mam taką uwagę - przeglądając dany wątek, kiedy na dole widać paginację to mam chwilę zawahania przez to, że aktualna strona jest według mnie źle oznaczona (nie ma żadnego tła, ani obramowania) i muszę się za każdym razem zastanowić żeby się dopatrzeć na której stronie jestem i ile stron zostało
- damascenka
- Administrator
Poprawione, dziękiMaxim022 pisze: ↑pt lis 01, 2024 8:19 am Wygląd super! Mam taką uwagę - przeglądając dany wątek, kiedy na dole widać paginację to mam chwilę zawahania przez to, że aktualna strona jest według mnie źle oznaczona (nie ma żadnego tła, ani obramowania) i muszę się za każdym razem zastanowić żeby się dopatrzeć na której stronie jestem i ile stron zostało