Start
Mój profil

d4vd

Moderator: verysweetcherry
_maryska__
ŚpioszkiKenzo

d4vd

Post autor: _maryska__ »

jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

_maryska__ pisze: czw wrz 18, 2025 11:21 pm jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
https://tvn24.pl/swiat/usa-cialo-zagini ... -st8656349

ps. on jest serio znany?
Shahnameh
RóżowePolo

Post autor: Shahnameh »

_maryska__ pisze: czw wrz 18, 2025 11:21 pm jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
Koleś groomował dziewczynkę odkąd miała 11 lat, miał na jej punkcie obsesję, porwał ją rok temu i pewnie trzymał gdzieś u siebie na chacie, coś się zesrało (może zaszła w ciążę - aczkolwiek o ile ta wymieniana w raporcie waga 33 kg jest zbliżona do jej wagi przed śmiercią, a nie wynikiem rozkładu w kalifornijskim upale przez ileś miesięcy, to raczej małe szanse żeby zaciążyła), typ spanikował i ją zabił, rozczłonkował ciało i wpakował do bagażnika, podstawił gdzieś auto żeby trafiło na hol i pojechał w trasę.
Z drugiej strony to wygląda jakby koleś zaplanował cały swój artystyczny output wokół tej dziewczyny i zaplanowanego morderstwa. Te piosenki o zabójstwie, wypuszczane w jej urodziny, aktorki w teledyskach wybierane pod kątem podobieństwa do niej, teledyski z wątkiem morderstwa, i to wszystko na kilka lat przed jej śmiercią. Nie wiem, może to jakaś ostateczna firma kreacji artystycznej zaplanowana przez tego typa.

Swoją drogą wkurza mnie że media piszą o niej per "woman" kiedy to była dziewczynka; znaleźli ją dosłownie dzień po jej 15 urodzinach, kiedy już od dawna nie żyła. Do tego jeszcze ci influencerzy którzy bronią kolesia zamiast nabrać wody w usta, i znajomi tej dziewczyny, którzy dosłownie dali się przekupić pedofilowi za hajs i cloud, kiedy całe otoczenie wiedziało o sytuacji.
Pojebana sprawa ogólnie.
Adakos
RoyalBaby

Post autor: Adakos »

Ja z samego pseudonimu czy wyglądu nie kojarzyłam typa, ale jak włączyłam siebie jakieś jego piosenki to sporo kojarzę głównie przez tiktoka.

Ogólnie na x wypływają takie rzeczy, że ja już w pełni jestem przekonana, że on to zrobił. Absolutnie obrzydliwa sprawa.
Agatyszcze
SushiRoll

Post autor: Agatyszcze »

Shahnameh pisze: pt wrz 19, 2025 8:35 pm
Swoją drogą wkurza mnie że media piszą o niej per "woman" kiedy to była dziewczynka; znaleźli ją dosłownie dzień po jej 15 urodzinach, kiedy już od dawna nie żyła.
Lub kiedy piszą o niej jako „his girlfriend”. Oni sie poznali i jego obsesja zaczęła sie jak ona miala 11 lat. JEDENAŚCIE. Nie byla jego dziewczyną, byla jego ofiarą. Serce pęka :(
Zuzol12345
Channelka

Post autor: Zuzol12345 »

dla mnie ta sprawa to totalny szok i jestem ciekawa jak to się skończy. Bardzo szkoda mi tej dziewczynki..
blablamarchewka
Koczkodan

Post autor: blablamarchewka »

Adakos pisze: pt wrz 19, 2025 8:39 pm Ja z samego pseudonimu czy wyglądu nie kojarzyłam typa, ale jak włączyłam siebie jakieś jego piosenki to sporo kojarzę głównie przez tiktoka.

Ogólnie na x wypływają takie rzeczy, że ja już w pełni jestem przekonana, że on to zrobił. Absolutnie obrzydliwa sprawa.
Powiesz coś więcej co jest na x?
Adakos
RoyalBaby

Post autor: Adakos »

blablamarchewka pisze: pt wrz 19, 2025 9:20 pm Powiesz coś więcej co jest na x?

Nie wiem dokładnie z kiedy, ale stare zapisy streamow, na których widać Celeste i Davida. Filmiki z backstage gdzie wyraźnie widać, że są razem. Jej relacje z insta, jego chore reposty i posty chyba z discorda.

https://x.com/nyrbhimself/status/196879 ... QwuJCUjZXw

https://x.com/lonelyaaliya/status/19688 ... QwuJCUjZXw

Edit: lata jeszcze ss gdzie się przyznaje, że on i “deleted user” got a kid.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

czyli ta dziewczyna w kaputrze z filmików na "X" na górze to jest dziewczyna którą on przetrzymywał od paru lat u siebie i ona nie mogła się od niego wydostać a później coś się u nich stało przez co jej cialo było u niego w samochodzie na parkingu?
blablamarchewka
Koczkodan

Przeraża mnie to, jego piosenka Here with me była moim pierwszym tańcem na ślubie :(
Agatyszcze
SushiRoll

dejwor pisze: pt wrz 19, 2025 9:42 pm czyli ta dziewczyna w kaputrze z filmików na "X" na górze to jest dziewczyna którą on przetrzymywał od paru lat u siebie i ona nie mogła się od niego wydostać a później coś się u nich stało przez co jej cialo było u niego w samochodzie na parkingu?
Są screeny ich rozmow z discorda, ze pisali ze soba w 2022 jak miala 11 lat. To byly poczatki ich znajomosci.

Są zdjecia ich wspolne razem z jego domu z z grudnia 2023, wiec spotykali sie juz wtedy na pewno. Jej brat powiedzial ze oni w rodzinie wiedzieli ze sie z nim spotyka, regularnie po nią podjezdzal swoją Teslą (tą w ktorej ją potem zamordowal).

Ona pierwszy raz uciekla z domu do niego w lutym 2024 kiedy miala 13 lat. Przynajmniej pierwszy raz ogloszono ja wtedy oficjalnie na socialach za zaginioną. Po jakims czasie sama wrocila do domu.

5 kwietnia znowu zgloszono jej zaginiecie/ucieczkę. Policja od razu potraktowala to jako ucieczkę.

Co jest dla mnie dziwne, reporterzy przeprowadzali wywiady z sasiadami i sasiedzy nic nie wiedzieli o jej zaginieciu - nie bylo wielkiej akcji poszukiwawczej, ulotek missing person itd. Dziwne. Moze jej rodzina uznala ze ona po prostu kolejny raz uciekla i im bylo wstyd? Chociaz nie wierze w to, oni musieli wiedziec ze cos sie stalo zlego. Miala siostre i brata, na pewno utrzymywali jakis kontakt mniejszy lub wiekszy, a tu nagle ktos na wszystkich komunikatorach czy socialach przepada bez sladu.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Agatyszcze pisze: pt wrz 19, 2025 11:07 pm Są screeny ich rozmow z discorda, ze pisali ze soba w 2022 jak miala 11 lat. To byly poczatki ich znajomosci.

Są zdjecia ich wspolne razem z jego domu z z grudnia 2023, wiec spotykali sie juz wtedy na pewno. Jej brat powiedzial ze oni w rodzinie wiedzieli ze sie z nim spotyka, regularnie po nią podjezdzal swoją Teslą (tą w ktorej ją potem zamordowal).

Ona pierwszy raz uciekla z domu do niego w lutym 2024 kiedy miala 13 lat. Przynajmniej pierwszy raz ogloszono ja wtedy oficjalnie na socialach za zaginioną. Po jakims czasie sama wrocila do domu.

5 kwietnia znowu zgloszono jej zaginiecie/ucieczkę. Policja od razu potraktowala to jako ucieczkę.

Co jest dla mnie dziwne, reporterzy przeprowadzali wywiady z sasiadami i sasiedzy nic nie wiedzieli o jej zaginieciu - nie bylo wielkiej akcji poszukiwawczej, ulotek missing person itd. Dziwne. Moze jej rodzina uznala ze ona po prostu kolejny raz uciekla i im bylo wstyd? Chociaz nie wierze w to, oni musieli wiedziec ze cos sie stalo zlego. Miala siostre i brata, na pewno utrzymywali jakis kontakt mniejszy lub wiekszy, a tu nagle ktos na wszystkich komunikatorach czy socialach przepada bez sladu.
dziwne, bylo gdzies info ile ona mogla w tym samochodzie byc?
dejwor
Srebrna Kropeczka

Agatyszcze pisze: pt wrz 19, 2025 11:07 pm Są screeny ich rozmow z discorda, ze pisali ze soba w 2022 jak miala 11 lat. To byly poczatki ich znajomosci.

czyli on juz o jej 11 roku zycia cos do niej czuł, póxniej ona z nim mieszkała i rodzina miałą z tym lajt a pozniej zlozyla zaginięcie bo sie nie odzywala czy co? to ona nie mieszkala z nim tylko do niego przychodzila i wracala do domu?
Shahnameh
RóżowePolo

dejwor pisze: sob wrz 20, 2025 12:10 am dziwne, bylo gdzies info ile ona mogla w tym samochodzie byc?
Paru świadków twierdziło, że ostatni raz widzieli tę Teslę krążącą po okolicy w maju, ale czytałam spekulacje że Celeste zabito dopiero w sierpniu.
Teraz krążą historie, że dziewczyna go rzekomo wkręciła że była znacznie starsza, a potem jej znajomi go z tego powodu szantażowali o kasę. Absolutnie w to nie wierzę, na Reddicie jest jej zdjęcie jak miała 11 lat i wygląda zupełnie jak dzieciak, zresztą nie wiem jak można po minucie rozmowy nie połapać się, że ma się do czynienia z dzieckiem. Poza tym najprawdopodobniej koleś poznał ją jeszcze wcześniej, w czasach kiedy był streamerem na Twitchu i spotkał ją w Fortnicie, bo podobno na jego zaproszenie dołączyła do jego discorda w styczniu 2021, 4 miesiące po swoich 10 urodzinach.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Shahnameh pisze: sob wrz 20, 2025 12:50 amPoza tym najprawdopodobniej koleś poznał ją jeszcze wcześniej, w czasach kiedy był streamerem na Twitchu i spotkał ją w Fortnicie, bo podobno na jego zaproszenie dołączyła do jego discorda w styczniu 2021, 4 miesiące po swoich 10 urodzinach.
hmm.. jezu proszę? to po naszemu jest? ja chyba jednak jestem starsza niż myślałam...
Shahnameh
RóżowePolo

berry blast pisze: sob wrz 20, 2025 1:07 am hmm.. jezu proszę? to po naszemu jest? ja chyba jednak jestem starsza niż myślałam...
Fortnite to popularna gra online wśród młodzieży, streamer to ktoś, kto filmuje się w trakcie grania na żywo, a Twitch to platforma internetowa dla streamerów. Discord to platforma komunikacyjna, coś jak zamknięte grupy na Facebooku, tylko zamiast grupy masz serwer, a do serwera potrzebujesz zaproszenia w postaci indywidualnego linka. D4vd zaczynał na Twitchu jako streamer, ale potem zaczął tworzyć własną muzykę do montowanych przez siebie fanowskich teledysków do Fortnite'a.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Shahnameh pisze: sob wrz 20, 2025 1:22 am Fortnite to popularna gra online wśród młodzieży, streamer to ktoś, kto filmuje się w trakcie grania na żywo, a Twitch to platforma internetowa dla streamerów. Discord to platforma komunikacyjna, coś jak zamknięte grupy na Facebooku, tylko zamiast grupy masz serwer, a do serwera potrzebujesz zaproszenia w postaci indywidualnego linka. D4vd zaczynał na Twitchu jako streamer, ale potem zaczął tworzyć własną muzykę do montowanych przez siebie fanowskich teledysków do Fortnite'a.
dziękuję za wyczerpujący opis <3

czytałam, że raperzyna chętnie poszedł na współpracę. może jeszcze mu adwokat nie wyjaśnił czym to pachnie.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Dlaczego rodzinie to odpowiadalo ze 11-13 latka spotyka sie z duzo starszym losowym kolesiem?
Awatar użytkownika
katarzynarmong
Tritonotti

Post autor: katarzynarmong »

dejwor pisze: sob wrz 20, 2025 2:11 am Dlaczego rodzinie to odpowiadalo ze 11-13 latka spotyka sie z duzo starszym losowym kolesiem?
Dla mnie to też niepojęte, brakuje mi na to jakiegoś logicznego wytłumaczenia....
but I was absolutely broken inside
Agatyszcze
SushiRoll

dejwor pisze: sob wrz 20, 2025 12:14 am czyli on juz o jej 11 roku zycia cos do niej czuł, póxniej ona z nim mieszkała i rodzina miałą z tym lajt a pozniej zlozyla zaginięcie bo sie nie odzywala czy co? to ona nie mieszkala z nim tylko do niego przychodzila i wracala do domu?
Oni mieszkali okolo 120 km od siebei. Moze na pocxatku po nia przyjezdzal i odwozil do domu potem?

W ogole są screeny jej rozmowy z kolezanką gdzie pisze, ze z nim juz koniec i juz do niego nie wroci, i ze uprawiala z nim *eks i krwawila (czyli byla dziewicą wczesniej).

Wydaje mi sie, ze wtedy jak ona zostala drugi raz uznana za zaginiona 4 kwietnia to on przyjechal po nią i chcial zeby znowu z nim uciekla, ale ona juz nie chciala. I ją zabil w aucie.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

dejwor pisze: sob wrz 20, 2025 2:11 am Dlaczego rodzinie to odpowiadalo ze 11-13 latka spotyka sie z duzo starszym losowym kolesiem?
To moze byc szok ale dysfunkcyjne rodziny istnieją i nie każdy ma dobrych rodziców.
Shahnameh
RóżowePolo

Agatyszcze pisze: sob wrz 20, 2025 8:00 amWydaje mi sie, ze wtedy jak ona zostala drugi raz uznana za zaginiona 4 kwietnia to on przyjechal po nią i chcial zeby znowu z nim uciekla, ale ona juz nie chciala. I ją zabil w aucie.
Celeste uciekała z domu 4 razy, ostatni raz w kwietniu ubiegłego roku. Wg jej znajomych wymieniali z nią wiadomości jeszcze w sierpniu bieżącego roku. Ona ogólnie była z ludźmi w kontakcie po swoim zaginięciu rok temu i na discordzie D4vda mnóstwo osób o niej wiedziało. Możliwe że chciała odejść, ona i D4vd kłócili się o to, on zdał sobie sprawę, że ona od niego ucieknie jak on pojedzie w trasę koncertową, i postanowił zakończyć wszystko.
Agatyszcze
SushiRoll

Shahnameh pisze: sob wrz 20, 2025 4:23 pm Celeste uciekała z domu 4 razy, ostatni raz w kwietniu ubiegłego roku. Wg jej znajomych wymieniali z nią wiadomości jeszcze w sierpniu bieżącego roku. Ona ogólnie była z ludźmi w kontakcie po swoim zaginięciu rok temu i na discordzie D4vda mnóstwo osób o niej wiedziało. Możliwe że chciała odejść, ona i D4vd kłócili się o to, on zdał sobie sprawę, że ona od niego ucieknie jak on pojedzie w trasę koncertową, i postanowił zakończyć wszystko.
Tak, to by sie zgadzalo, bo czytalam ze on ją zabil we wrzesniu.
agave
GreckieWakacje

Post autor: agave »

Nazywają go wszędzie jednym z największych głosów tej dekady, a ja pierwszy raz o nim usłyszałam dopiero teraz. Zgooglowalam i faktycznie kojarzę jedną piosenkę głównie z tła jakichś randomowych reelsów na ig. Ta sprawa jest tak creepy.
blablamarchewka
Koczkodan

Z tego co wiem znaleźli jeszcze jedno auto z ciałem, chyba na tym samym parkingu? Nie ma jednak wprost powiedziane, że jest to powiązane z tą sprawą. Mówili także, że doszło do przeszukania jego domu.