Start
Mój profil

Nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
misamta
ŚpioszkiKenzo

Nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu

Post autor: misamta »

Dziewczyny mam problem z orgazmem, mianowicie nie jestem w stanie go osiągnąć :( Jest to mój pierwszy partner. Sama jestem w stnie, z nim nie. On bardzo się stara, już sama nie wiem co jest nie tak
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

Zdarza się. Większość kobiet ma orgazm łechtaczkowy. Próbowałaś pomagać sobie ręką? Może być tak , że od samej penetracji nie dojdziesz.
bigosior
RóżowePolo

Post autor: bigosior »

Najpierw trzeba ogarnąć głowę, ja tak miałam, bo czułam się jak matka dla mojego byłego partnera, widziałam, że nie jest zaradny, trzeba było mu wszytsko pokazywać palcem, dziecko we mgle, zdradził mnie i niby przepracowałam, ale siedziało w głowie + niska samoocena, źle się czułam w swoim ciele, a to dużo robi. Sama pomyśl nad tym, co jest nie tak, jak nie ma psychicznych blokad, to prwnie fizycznie coś nie gra, może sama nie odkryłaś do końca co lubisz?
idziemy na śniadanie do Na Lato
salimaria
ŚpioszkiKenzo

Post autor: salimaria »

Moim zdaniem problem może być właśnie w psychice. Może nastawiasz się zbytnio na orgazm i tak do niego dążysz,ze po prostu nie jesteś w stanie go osiagnąć? Tak właśnie bywa. Presja nie jest niczym dobrym i na pewno nie pomaga w seksie. Tak poza tym to propnuję:
ładną bieliznę
jakiś fajny nastrój
ewentualnie kup sobie coś podniecającego. Fajne są zele intymne, które poprawiają odczucia w łechtaczce. Ale nie piszę tutaj o durex o bo ten moim zdaniem jest kiepski, ale zdecydowanie lepszy jest libi gel
Awatar użytkownika
Aga236
RóżowePolo

Post autor: Aga236 »

Podobno trzeba ćwiczyć :) ja też mam łechtaczkowy, pochwowy raczej żadko, czytałam że pomagają ćwiczenia trzebz podczas stsosunku zaciskać i rzkurczać mięśnie pochwy - mi to trochę pomaga. Ogólnie też nie ma co się za bardzo spinać, bo to jeszcze bardziej utrudnia.
Sookie
MiamiBicz

Post autor: Sookie »

misamta pisze: pt sie 29, 2025 1:52 pm Dziewczyny mam problem z orgazmem, mianowicie nie jestem w stanie go osiągnąć :( Jest to mój pierwszy partner. Sama jestem w stnie, z nim nie. On bardzo się stara, już sama nie wiem co jest nie tak
A robisz z nim to, co robisz sama?
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Post autor: Sermowykotek »

Ewentualnie se** elixir. Jest to hiszpańska mucha, która kupiłam jakieś pól roku temu, teraz używamy okazyjnie na weekendy raczej ale mogę z pełnym przeoknaniem napisać,że podnieca (chociaż początkowo w to trochę nie wierzę bo myślałam, że są to jakieś czary mary ale jednak nie). Jesli nie jesteś podniecona to to pomoże Ci się bardziej podniecić. A jeśli podniecenie jest większe to s*ks jest bardziej udany bo lepiej wszytko odczuwasz.Sam libi gel o którym tutaj pisała koleżanka również polecam. Nie dostanie się go niestety stacjonarnie, ale można zamówić przez neta. Jeszcze niezły jest czerwony durex.
szerme
ŚpioszkiKenzo

Post autor: szerme »

A libi gel to przypadkiem nie jest to samo co może durex intense?
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Post autor: Sermowykotek »

Nieeee LIbi gel jest moim zdaniem o wiele lepszy. Sam durex o jest bardzo przereklamowany. Po pierwsze libi gel daje o wiele lepsze odczucia. Po drugie ma większe opakowanie tak więc wystarczy na dłużej. A nie jak durex o gdzie jest z 10 ml i starcza na kilka razy. W przypadku libi gel wystarczy tylko jedna kropla wielkości ziarnka grochu i jest działanie. Tak więc osobiście jestem z niego o wiele bardziej zadowolona.
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Sermowykotek pisze: śr wrz 10, 2025 12:03 pm Ewentualnie se** elixir. Jest to hiszpańska mucha, która kupiłam jakieś pól roku temu, teraz używamy okazyjnie na weekendy raczej ale mogę z pełnym przeoknaniem napisać,że podnieca (chociaż początkowo w to trochę nie wierzę bo myślałam, że są to jakieś czary mary ale jednak nie). Jesli nie jesteś podniecona to to pomoże Ci się bardziej podniecić. A jeśli podniecenie jest większe to keks jest bardziej udany bo lepiej wszytko odczuwasz.Sam libi gel o którym tutaj pisała koleżanka również polecam. Nie dostanie się go niestety stacjonarnie, ale można zamówić przez neta. Jeszcze niezły jest czerwony durex.
Z jakiej firmy muche polecasz?