Krzysztof pomorski
Moderator: verysweetcherryKrzysztof pomorski
Słyszeliście o tej sprawie pedofila? Ewa Zarska zrobiła duzy material w tym temacie. Mieli ściągnąć gościa do pl i nagle wszystko ucichło. Zadne media nie podejmują tematu.
To chyba powiązane z tym rzekomym samob* Żarskiej,w które mało kto wierzy.weszla chyba za głęboko w temat,dotknęła nie tych ,których trzeba i stało się.
Tak, chyba Wojtuś nazywał się ten chłopczyk który zostal zamordowany w Pabianicach. To, że Rosja nie chce go oddać to mnie nie dziwi, ale to że polskie media siedzą cicho to jest dla mnie nieprawdopodobne
- smiechuwarteok
- Migocząca Świeczka
Zatrzymano go w St. Petersburgu w 2017 i Polacy od razy wystąpili o ekstradycję. Ruskie trzymali go w areszcie do maja 2018, aż go wypuścili i miał czekać na decyzję o ekstradycji na wolności
Pewnie ukrył się gdzieś na Syberii, cholera wie.
Zauważmy, że nawet nie wyznaczono nagrody za zawiadomienie o miejscu przebywania tej kreatury...
Pewnie ukrył się gdzieś na Syberii, cholera wie.
Zauważmy, że nawet nie wyznaczono nagrody za zawiadomienie o miejscu przebywania tej kreatury...
-
Plotkarazmalejwsi
- Ciastko
Mnie przerażało to, że nie tylko o tego chłopca chodzi. Tam cała ścięć pdfow. Media milczą bo być może, nie chcą skończyć jak Ewa
- smiechuwarteok
- Migocząca Świeczka