Start
Mój profil

Fitatu AI

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
mb333
RoyalBaby

Fitatu AI

Post autor: mb333 »

Korzystacie z opcji AI we Fitatu? Jak wrazenia? Mam wykupiona opcje premium ale bez AI.
Jestem ciekawa czy dobrze szacuje kalorycznosc na podstawie zdjecia gotowego posilku.
Awatar użytkownika
Patrii
Koczkodan

Post autor: Patrii »

mb333 pisze: ndz cze 08, 2025 2:43 pm Korzystacie z opcji AI we Fitatu? Jak wrazenia? Mam wykupiona opcje premium ale bez AI.
Jestem ciekawa czy dobrze szacuje kalorycznosc na podstawie zdjecia gotowego posilku.
Miałam to na próbę przez miesiąc, ogólnie jest ograniczona ilość robienia zdjęć, ale wystarczająca, bo po tygodniu się odnawia, ale ogólnie nie jest to jakieś dokładne, jak sprawdzałam na wadze i później co pokazuje właśnie AI, no to była mała różnica, ale jeśli nie zależy Ci na takim jakimś moga dokładnym wyniku, to jest to okej
mb333
RoyalBaby

Post autor: mb333 »

Patrii pisze: pn cze 09, 2025 10:59 am Miałam to na próbę przez miesiąc, ogólnie jest ograniczona ilość robienia zdjęć, ale wystarczająca, bo po tygodniu się odnawia, ale ogólnie nie jest to jakieś dokładne, jak sprawdzałam na wadze i później co pokazuje właśnie AI, no to była mała różnica, ale jeśli nie zależy Ci na takim jakimś moga dokładnym wyniku, to jest to okej
Dzieki! 🙂