Moja siostra od zawsze ma kompleks szerokiej szczęki, ma kwadratową twarz która mówiąc szczerze nie wygląda dobrze. Do tego lekko opadające kąciki ust, wiotka skóra na policzkach i żuchwie. Ma 33 lata, chciałaby coś na prawdę zmienić ale zabiegi które robi (botoks, mezoterapia, stymulatory) niestety nie przynoszą super efektów
Nowa twarz Warszawa/Lublin
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryNowa twarz Warszawa/Lublin
Czy znacie jakiegoś super lekarza w Warszawie lub Lublinie, który potrafi na prawdę dobrać zabiegi i dobrze je wykonać? Chodzi mi o sporą metamorfozę twarzy.
Moja siostra od zawsze ma kompleks szerokiej szczęki, ma kwadratową twarz która mówiąc szczerze nie wygląda dobrze. Do tego lekko opadające kąciki ust, wiotka skóra na policzkach i żuchwie. Ma 33 lata, chciałaby coś na prawdę zmienić ale zabiegi które robi (botoks, mezoterapia, stymulatory) niestety nie przynoszą super efektów
Zważ wafelku z kim się kruszysz
Moja znajoma która jest dobrze i naturalnie zrobiona (a to rzadkość wg mnie) wiem, że robi twarz u lekarki Kornelii Biłyk w Wawie. Mam ją zapisana, będę musiała się wybrać. Ale jeszcze nie byłam osobiście, więc nie polecam tak na 100%.